reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
dzien dobry dla wszystkich
BERSHKA ciesze sie ze Kubus dobrze sie czuje:-)
GIE-OSKA co tam u Ciebie?jak samopoczucie?
PAULA od kiedy staranka?
PYSZCZEK,MARCELKOWA MAMA AGNIESIAK,KINGA i dla tych ktorych nie wymienilam MILEGO DNIA:tak:

Dzieki Pati:-) Mam pytanie jakich testow owulacyjnych uzywalas? Ja kupuje w Wilkinsonie paskowe, ale jakos nie mam do nich zaufania.

witam Was laseczki..U mnie osobiscie bez zadnych większych zmian,wiec...o czym mam Was zanudzac ;-) podczytuje i ...

anufifi Ty to juz masz u mnie miejsce w modlitwie odkąd chyba tu jestem ...Moja mama jest bardzo wierząca no i pytalam jej czy moze ona...bo ma lepsze "układy" z najwyzszym , moze ona by z nim pogadała- takze wspieramy Cie kochana ze wszytskich sil i stron swiata ;-)
Czarodziejko gratiluje zdrowego Maksymilianka.I pozdrawiam Cię "stara" gwardio;-)

Beciaaa moze skrobnij cos :sorry: bo ciekawam co u Cie.

duzo dziewczy w ogole mnie nie kojarzy, bo i ja widze "nowe" twarze jednak wiedziec musicie,ze kibicuje Wam :tak:

laseczki moje- sie postram czesciej ,ale nie obiecuje. No dobra powiem Wam skąd moja nieobecnosc... Mam siostre starsza od siebie, która ma juz dwójke dzieci.A tam dzieci duze konie:-Dchlopiec 16 lat- moj chrzesniak:cool2: i córcia 14 lat. No i ...wlasnie ta moja siostra jest w 4 m-c ciązy :rofl2: mało tego to zadna niespodzianka a robione od stycznia cudo :eek::-D:-D Dlatego tez ciesze sie z nią jak wariatka i tak mi szkoda,ze nie moge byc z nią teraz:sad:widze ja tylko na skypie i nawet jak sie bobo urodzi to go na zywo nie zobacze...ehhh no ale jestem z nia codzien w inny sposób ten duchowy takze i oby wszytsko bylo dobrze:tak: Juz nawet planuje sobie co jej doreczyciel dostarczy ode mnie jak urodzi:-D Bo powiem Wam,ze myslałam,ze ona juz zakonczyła swoje kloniki:-D

Ehhh- spokojnego wieczoru dla wszytskich...

witam Was laseczki..U mnie osobiscie bez zadnych większych zmian,wiec...o czym mam Was zanudzac ;-) podczytuje i ...

anufifi Ty to juz masz u mnie miejsce w modlitwie odkąd chyba tu jestem ...Moja mama jest bardzo wierząca no i pytalam jej czy moze ona...bo ma lepsze "układy" z najwyzszym , moze ona by z nim pogadała- takze wspieramy Cie kochana ze wszytskich sil i stron swiata ;-)

kochana ściagnełam cie myślami...sledziłam dzisiaj poczatki tego wątku i tak sobie pomyślałam , że kiedys czesciej wpadałas :tak::tak::tak::tak::-)

bardzo dziekuje Tobie i Twojej mamie:-):-):-):-)

anufifi alez nie dziekuj no co Ty. Bedziemy se plakac razem ze szcześcia...a jesli przyjdzie to i z kolejnej porazki...

Bywałam częsciej , bo parcie na chlopca miałam takie,ze uhhh... I przyznac sie musze,ze i ja naleze do mam , które sie nakręciły w ciązy na płec a "wyszło co innego"... teraz to wiadomo szczescie moje drugie:-) no ale latwo mi nie było. Dlatego nie mam pewnosci.... znaczy - hmm- chcialabym synka- i chyba wiecej pisac nie musze.Stad tez i parcie mi przeszlo ...poza tym- Niki mnie tak absorbuje,ze... poki co -odpuszczam.
Teraz kibicuje siostrze i jak urodzi synka to sie smiejemy,ze jak polece do PL w przyszłe wakacje to sobie wypozycze szwagra na pare dni :sorry::-D:-D:-D

reklama
Dziewczynki wyników jeszcze nie ma buuuu...:-( :-(dopiero najwcześniej w piątek a wogóle mi powiedziała że mogę czekać na wyniki do 10 dni :wściekła/y: jak robiłam odpłatnie to miałam na za 2 dni :tak: (co prawda w innej przychodni) a teraz tyle muszę czekać :wściekła/y:

Margaritta witaj :-) fajnie że jesteś :tak: i zaglądaj częściej :tak: cieszę się że u Ciebie wszystko ok :-) no i GRATULACJE dla siostry! :tak::-):-)

Do góry