K
Kinga85
Gość
za co podziwiasz?podziwiam ....a męza zdecydowanie rozumiem
rozumiem że też nie lubisz czerniny heh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
za co podziwiasz?podziwiam ....a męza zdecydowanie rozumiem
Ja bym nawet nie wiedziala jak ja sie gotuje, ale jakbym wiedziala, to tez bym nie ugotowala, a moj maz na szczescie(moje) tez jej nie jadau nas dziś na obiad czernina była
a ponieważ maż nie lubi to jadł osobno pomidorową
wybierzemy się chyba na spacer trochę połazić...
dzien dobry dla wszystkich
BERSHKA ciesze sie ze Kubus dobrze sie czuje:-)
GIE-OSKA co tam u Ciebie?jak samopoczucie?
PAULA od kiedy staranka?
PYSZCZEK,MARCELKOWA MAMA AGNIESIAK,KINGA i dla tych ktorych nie wymienilam MILEGO DNIA
witam Was laseczki..U mnie osobiscie bez zadnych większych zmian,wiec...o czym mam Was zanudzac ;-) podczytuje i ...
anufifi Ty to juz masz u mnie miejsce w modlitwie odkąd chyba tu jestem ...Moja mama jest bardzo wierząca no i pytalam jej czy moze ona...bo ma lepsze "układy" z najwyzszym , moze ona by z nim pogadała- takze wspieramy Cie kochana ze wszytskich sil i stron swiata ;-)