reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

tak mi sie podoba ta foteczka..moj syn taki wspanialy fotograf..:tak:;-):-)
śłiczne zdjęcia :tak::-) córeczka urocza

Kicia witaj! jak ciąża? i samopoczucie :)
Paula to milutko mialas :happy: my wczoraj bylismy odwiedzić teściów po spacerze i tata też nagrzał tak w piecu że aż się musiał ozbierać u nich heh:-p(tak na serio to przesadza)
Tez ciesze sie że lepiej sie czujesz po gripexie. Oglądałam fotki na NK śliczne!!!;-)

czarodziejko życie w Australi mmm mogło by być fajnie :)
ja nic nie wiem o berhska:no::-(

reklama
Nie mamy info...ale to chyba za szybko aby byly jakies zmiany:-:)-:)-(

Wiecie, ja wczoraj caly dzien chodzilam zaplakana jak myslalam o Kubusiu...tyle juz przeszedl, tyle wycierpial, a ciagle wisi nad nim jakies fatum:-:)-:)-(To niesprawiedliwe, ze takie kruszynki tak cierpia...
:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( aż serce ściska.... :-(

wiem Paula że to ciemno jeszcze... ja to bym nosa spod kołdry nie wyciągnęła o 5 :-p ale Ty pewnie juz przyzwyczajona co?
Moj mąż o 6 wstaje to też jeszcze ciamnawo.. :sorry:

nie wiem czy można się przyzwyczaić wogóle ;-) poprostu nie mam innego wyjścia :no: mogłabym jeździć na 8 do pracy i wstawać o 6 ale wtedy byłabym potem później w domu tj. o 18 :-( dlatego wolę wcześniej jechac i wcześniej wrócić :tak: natomiast w weekend lubię sobie do 9 podogorywać w łóżku :tak:

Paula to milutko mialas :happy: my wczoraj bylismy odwiedzić teściów po spacerze i tata też nagrzał tak w piecu że aż się musiał ozbierać u nich heh:-p(tak na serio to przesadza)
Tez ciesze sie że lepiej sie czujesz po gripexie. Oglądałam fotki na NK śliczne!!!;-)

Dziękuje :-) ja tez musze Twoje obejrzeć dokładnie :tak:

Oglądałam z mężem film DYSTRYKT 9 i polecam! dobry dramat sci-fi jest i ciekawie nagrany. :tak: Ale nie każdemu może sie podobać bo to zależy od upodobań. Film inny niż wszystkie!

Dzień Dobry ;-)

Tak piszecie że u Was pada, więc i ja spojrzałam za okno i u nas też :-) ale ja lubię deszcz...tylko jak wcześniej pisałam - lubię deszcz gdy siedzę w domu :)

Teraz nawet leje i to nieźle :)

Ale dzisiaj miałam sny...śniło mi się że jestem w szpitalu i mam rodzić, ale okazało się że jeszcze nie i wracam..:eek: aż mnie M budził bo zaczynałam kwękać przez sen :sorry:

Dziewczynki miłego dnia! Pierwszego październikowego :)
Ciekawe co tam u Bershki .....................................................

Paula, Kinga, Royanna pozdrawiam Was ranne ptaszki :)

reklama
witam i ja i dolaczam sie do grona u nas tez pada pogoda paskudna a ja musze po erci do przedszkola na zakupy..derya jeszcze spi jak poszla wczoraj o 22 spac..tylko dostaje cycka i spi spi i spi..

royanna jestesmy wszystkie myslami przy kubusiu..takie malenstwo i tak cierpi..slicznie napisalas az lezka zakrecila

kinka tuz tuz 4 ..ciekawa jestem co bedzie?

bereshko czekamy na wiesci o kubusiu modlitwa i myslami jestesmy z wami..tulam cie mocno..

paula no te wstawanie wczesne tez to znam a tak ciezko bylo ale to kwestia przyzwyczajenie...

beti co u ciebie?

kicia fajnie ze zagladnelas do nas..jak samopoczucie..?

okruszynko mala przekochana..

agnieszka wstaw tez fotki waneski..odezwij sie co u ciebie..

anufifi czarodziejko jarzebinko patrysia sylwia gioeska pyszczek i wszystkie inne dziewczyny..pozdrawiam i tulam mocno..

Do góry