reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Agniesiak kurcze a gdzie taką kiszkę można kupić? Pewnie w garmażerce jakiejś..:)

Paula aha czyli normalnie jak zupkę robisz tylko z kalafiorem, a kalafior świeży czy mrożony dodajesz?

Agniesiak kurcze a gdzie taką kiszkę można kupić? Pewnie w garmażerce jakiejś..:)

Paula aha czyli normalnie jak zupkę robisz tylko z kalafiorem, a kalafior świeży czy mrożony dodajesz?

Pyszczek ja daje świeży (nie lubie mrożonek) :-p a kiszke można kupic w normalnym mięsnym sklepie ale nie wszedzie jest, u mnie np. tam gdzie mieszkam nie ma, ale jak mam ochote to kupuje w stolicy :tak:

Ja wczoraj kupiłam w "Stokrotce" taki hipermarket i tam jest dział mięsny:tak: Ale w sklepie miesnym tez powinny byc, choc przyznam, że nie we wszystkich..;-)

W małopolsce w ogóle nie kupisz takiej kiszki....ja ja tylko wcinam jak jade do rodziny w warmińsko mazurskie ...nigdzie indziej jej nie jadłam a faktycznie jest wysmienita

kurcze zgłodniałam przez was

Czesc kobietki :)
U nas tez ladnie sloneczko swieci i jest przyjemnie na dworze-nie goraco, nie zimno. Lubie taki wrzesien :) Ostatnio pamietam ze taki do konca byl 3lata temu, jak urodzil sie moj synek :)
Ja sie witam z Wami dopiero teraz, bo rano zabralam sie z moimi chlopakami do przedszkola(dowiedziec sie o oplaty itd) i pozniej moj M podrzucil mnie do pracy, abym mogla zaniesc zwolnienie lekarskie. Tam na plotach zeszlo mi godzinke, a potem powrot autobusem. Macio dzis juz bez problemu zostal i sam mi robil na sali papapa :)
Brzuszek nadal mi sie spina, ale od wczoraj wzielam dopiero 2dawki leku. Kurcze, te tabletki sa takie malutkie, ze mialam je problem podzielic na 4 czesci...Wyszly te czesci tylko ciut wieksze od lepka od szpilki ;) No i dzis jak troszke poprasuje rzeczy dla maluszka, to w miedzyczasie zamierzam duuuzo sie wylegiwac:) tylko nie wiem, czy potrafie ;)
Buziaczki dla Was wszystkich!

mmmmmmm... co to za tematy ?! :-) aż mi ślinka pociekła :-)

kiszki ziemniaczanej nie znam :sad:
zupki na obiad to podstawa! nawet mój M, niejedzący wszelkiej zieleniny typu pietruszka, szczypiorek, koperek i wszelkich pochodnych cebulowych, czosnku, pora itp., który w domu jadł tylko rosół, pomidorową i chyba na tyle :-) teraz się zupkami zajada :-D

a ja lubię wszystko co ze szpinaczkiem :-)

Hehe i ja zgłodniałam :-D

W takim razie będę szukac tej kiszki przy okazji, może akurat znajdę ;-)

Royannka a Ty się wyleguj ile tylko możesz :tak: Ja tez mam prasowanie upranych rzeczy dla maluszka, własnie zdjęłam z suszarki :)

Mnie dzisiaj brzuszek nie dał spać, albo mnie ciągnął, albo mi boki drętwiały że nie mogłam ani na lewym ani na prawym, a o 6 już nie mogłam spac w ogóle :confused:

Teraz też mi tak jakoś niewyraźnie, Sebuś się pcha prawie pod żebra aż mi się słabo robi :confused: Może wezmę nospę i sie położę..

reklama
Do góry