reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam w piekny dzień!!!

Ja dzisiaj do południa mam spotkanie z koleżanką:) potem obiad i popłudnie wspolnie z mężem i synkiem.
Dziś mam w planie jeszcze pranie foteli! :eek::-p uparłam sie juz wczoraj i dziś bede prała a co... heh:-)

Miłego dzionka życzę
Buziaki dla was!

reklama
też podaje rutinacee junior :tak: a powiedz Kinga czy dajesz ją 5 razy dziennie tak jak jest tam napisane? ja podaje jeszcze bioaron c ale jak Kacper pójdzie do przedszkola a tam dzieci zakatarzone to nie wiele to daje zaraz łapie katar potem kaszel :-( nawet dyrektorka na zebraniu ostatnio mówiła żeby nie przyprowadzac dzieci zakatarzonych!

Bardzo chętnie bym się z Tobą poznała i tam się przeprowadziła ale przeprowadzkę planujemy za jakies 2-3 lata dopiero bo teraz nie mamy kaski :no:

Dziękuję :-) Tobie też życzę powodzenia! :tak:
Ja podaję 3razy dziennie. Piszą że dzieci powyżej 3roku życia 2 łyżeczki, a ja daje mu 3ml tylko bo jest troszke młodszy jednak.. :)
Wiesz... w przedszkolu to tak już jest niestety że dzieciaki się nawzajem zarażają :-( i co poradzisz... matka stara się wzmacniać dziecko ale nie zawsze się uda zapobiec chorobie. U mnie to jeszcze przedemną zanim Fiol pojdzie do przedszkola.. ehh... :)
Ah ja daje mu jeszcze actimel do obiadku :tak:
Pozdrawiam ciepło

przywołana do porządku przez Paule wpadłam powiedzieć Wam dzień dobry:-)
nie dam rady nadrobic, za dlugo mnie nie bylo:baffled:

Kinga zazdroszcze słoneczka u nas od rana pada

Dzień Dobry :-)

U nas jakoś pochmurno od rana, a myślałam że będzie slonko jak wczoraj, ale to nic :-)

Gosia tak dokładnie kupiliśmy tę szafkę, mam jeszcze nawet paragon z Ikei i my za nią zapłaciliśmy 299,99. ALE! I tu uwaga - to jest cena za sam korpus szafki, a nóżki trzeba dokupić oddzielnie, ta rama na nogach kosztuje (patrzę na rachunek) 45,00 zł . Też się zdziwiliśmy że trzeba dodatkowo za to płacić, ale cóż. I jeszcze ta szafka w standardzie ma tylko jedną półkę jak na zdjęciu w linku, a my sobie jeszcze wzięliśmy 2 półki dodatkowo (nie wiem ile kosztowały) plus dodatkowo uchwyt do otwierania bo tez nie ma od razu z szafką :sorry:

Bershka no widzisz, bardzo się cieszę że z Kubusiem idzie ku dobremu! :-):-D zobaczysz w końcu wyzdrowieje :tak:

Paula wczoraj M mnie rozchmurzył jak wrócił z pracy, więc dużo o tym nie myślałam. Kocham Mamę to oczywiste, choć czasem tak trudno mi się z nią porozumieć..:sorry:

Pati no widzisz a ja z Mamą nie potrafię na spokojnie rozmawiac o tym..:baffled: bo albo ona zaraz popada w jakieś żale, albo wybucha od razu i krzyczy, taka juz jest, a mnie za to się zaraz głos trzęsie i mam ściśnięte gardło. Nasza komunikacja polega wlaśnie na tym że jest dobrze, ale co jakiś czas wybucha kłótnia, mama się obraża i koniec :baffled: jestesmy zupełnie róznymi charakterami...:sorry:
u Ciebie skoro test owu jeszcze negatywny wyszedł to dobrze serduszkujecie :tak:

Miłego dnia wszystkim Dziewczynkom!

A ja dzisiaj kompletnie nie mam pomysłu na obiad :eek: Podpowiedzcie coś, co dzisiaj gotujecie? :-)

Witam z rańca:-p U nas piękna pogoda:tak: Sloneczko świeci i jest ładnie, tylko moze ciut chłodniej niż wczoraj:tak:
No i chciałam Was pochwalić bo Wasze modlitwy pomogły :-):-):-)

Kubuś ma już zdiagnozowaną infekcję i dobrany idealnie antybiotyk. Nie ma już gorączki a nawet ba! czuję się teraz bardzo dobrze :-) mogłam wziąść go na ręce i potulić. Słuchał mnie cały czas, był grzeczny i zasnął mi na rękach. Jest cudowny !!!!! Taki prawdziwy Anioł !
Operacja ma się odbyć w przyszłym tygodniu jak infekcja nas opuści na dobre. Był u nas lekarz, który będzie go operować i powiedział, że to raczej kosmetyka :tak:;-)

jestem padnięta jak sto bandziorów więc wybaczcie mi

dziękuje za wsparcie

Pyszczku !! Kochaj mamę, bądź szczęśliwa z M a reszta w około może się w nos pocałować :-):eek::cool2::happy:

buziaki !!!!!!
Ah!! WIedzialam, że będzie dobrze!!:tak::-) Synuś dzielny, znosi wszystkie badanka. Zanim sie obejrzysz będzie po zabiegu (jak to lekarz powiedzial, bardziej kosmetycznym) i zabierzecie synusia do domku:tak::-)

A ja dzisiaj kompletnie nie mam pomysłu na obiad :eek: Podpowiedzcie coś, co dzisiaj gotujecie? :-)
Ja dziś będę miec kiszkę ziemniaczaną (MNIAMI!!:-D) i wczorajszy bigos kapitański:tak: Uwielbiamy go z M:tak: Ten bigosik można podawac równiez z ryżem, kaszą itp:tak:

Poluś u mnie oki jak narazie:-) dużo pracy, ale daje rade:-) czekam na koniec września z niecierpliwością:-) a to już wiesz dlaczego:-)

reklama
Do góry