reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja własnie szykuję się do wyjścia.. ide na wizytę do gina.. strasznie się denerwuje czy z dzidzią wszystko oki:zawstydzona/y: Trzymajcie kciuki by było dobrze. Może jakies nowe fotki dzidzi dostanę.:zawstydzona/y:

Hej Agniesiak trzymam kciuki! :tak: napewno wszystko bedzie dobrze :tak: fajnie ze zobaczysz dzidzie :-) jak wrócisz koniecznie daj znać co i jak!!! a może już płeć Ci lekarz zasugeruje ;-) Trzymaj się! i wklej nam nowe fotki dzidzi :tak:

reklama
Ja tez czekam na wiadomosci od gina Agniesiak :)

A teraz zmykam na troche poprzekladac ciuchy w szafach:)))

Ale bede zagladac, bo BB to jak narkotyk-uzaleznia :)))

Witam dziewczynki

KIKI Twoja królewna jest cudowna!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

Agniesiak tez trzymam kciuki za wizytę napewno wszystko bedzie ok ja też zawsze miałam stres przed każdą wizytą.:-(

Bershka jak tam u Kubusia??????

Paula, Royanna, Patrysia, Pyszczek, Kinga, Czrodziejka i cała reszta pozdrawiam i tulam mocno:-):-)

Royanna u nas też pogodnie :-)ale rano było bardzo chłodno :tak: napisz jak Maciuś w przedszkolu?

Patrysia no i co udało się? poprawił się suwaczek?

Kinga Tobie również miłego dnia :-) widze ze suwaczek nowy i avatarek - super! :-)

Bershka czekamy na wieści o Kubusiu?????

Kiki powtarzam się ale Twoja księżniczka jest prześliczna :tak::-)

Okruszynko pozdrawiam :-)śliczne zdjęcie synka i córci :-)

Gosia super że kupiliście te zielone kafelki sa bardzo ładne :tak:

aishabg śliczne suwaczki wkleiłaś :tak::-)

Pozostałe dziewczynki pozdrawiam bardzo serdecznie! :-)

Dzień doberek :-)
no dzisiaj po 12 tej ma M dzwonić do chirurga ale ja już tracę nadzieję na wyniki, w sumie kiedyś będą ale już nie nastawiam się na dzisiejszy dzień znowu :zawstydzona/y:

o 12 tej jadę z moim wozidłem do mechanika, muszą mi łożysko wymienić i jakiś drązek w kierwnicy i znowu 1300zł nie nasze :wściekła/y: no ale bezpieczeństwo najważniejsze

poza tym muszę odłączyć poduszkę powietrzną od strony pasażera bo jak maluszka będę wozic z przodu to nie może być a to kolejny wydatek :eek::cool2:

no to miłego dnia, już chyba jesień do nas zagląda :crazy:

witam.;-)
bershka-czekamy na wyniczki kubusia.:tak:
kiki-piękna córa.:-)ja też chcę...:-D
a ja czekam do piątku......:rofl2: ale nasić mnie zaczyna.
agniesia-czekamy na relacje po wizycie..:tak:

okruszynka śliczne zdjecie dzieciaczków:-)
bershkha ah wykonczysz się przez te wyniki bidulo..
tak to jest z autem że cały czas coś w niego wkładamy kasy:sorry: u nas podobnie..

paula dzięki :)) tulę i pozdrawiam
tusia czekamy do piątku razem z tobą:tak: 3mam kciuki!

royana fakt bb uzależnia:-p

ja zaraz ide z Filipkiem na spacer
ładną pogodę mamy wiec trzeba korzystać bo zaraz jesień bedzie:confused2:

Mnie narazie ominęła mnie gastroskopia na szczęście. Lekarka niczego niepojącego nie doszukała się w wynikach Heliko:unsure: Stwierdziła, że jak dermatolog (bo to ona zasugerowała, że helicobater może powodować wysyp różności na mojej twarzy :confused2:) będzie chciała leczyć go antybiotykami, to nie ma przeciwskazań, ale od strony gastro ona nie widzi takiej potrzeby.
Może ja jakaś hipochondryczka jestem :-D ?! No cóż starość nie radość!:szok:

reklama
hej laseczki:-)

gieoska super ze sobie kupiliscie te kafelki :tak:

My w przyszłym tygodniu startujemy z remontem... :)
ja tez sie ciesze ze juz kupione!!kolejny problem z glowy:-)a Wy juz macie kafelki wybrane??czy tylko malujecie narazie??
DZIEŃ DOBEREK:-)

GIEOSKA to super:-)my tak za tydzien no najpóźniej 2 tyg.takze jedziemy po kafelki ale do kuchni już mamy wybrane ale ogólnie zmieszamy dwa wzory tzn.z jednej serii jasne a z drugiej serii kafelek weźmiemy dodatki:-)a do łazienki także mamy wybrane narazie jest u nas tylko podłoga a na ściany nieco później ale już mamy wybrane i żeby już nie zmienić to wzieliśmy z tej serii co chcemy na ściane kafelki na podłoge:-pno niestety idzie to u nas nieco dłużej bo troche drogie te kafelki ale to nic jak to tata mój mówi "powoli a do celu":tak:
Patrysiu a Wy jakie macie wybrane kafelki do lazienki i do kuchni??masz jakies linki ,zdjecia??

Hello Kobitki:-D
Ja własnie szykuję się do wyjścia.. ide na wizytę do gina.. strasznie się denerwuje czy z dzidzią wszystko oki:zawstydzona/y: Trzymajcie kciuki by było dobrze. Może jakies nowe fotki dzidzi dostanę.:zawstydzona/y:

Aga ja tez czekam na relacje z wizyty.Musi byc dobrze:-)
Czesc Kobietki!
U nas pogodny dzien a jak u Was?
Pije wlasnie herbatke i czekam na relacje od mojego M pt "odstawienie Macia do przedszkola" :)

[
Gosiu-Ty sie nie martw...Z mieszkankiem sie wyrobicie, ciuszki tez pokupowalas dla synka, mysle, ze zawsze cos po corci wybierzesz, a poscieli jak nie kupisz to moze miec przeciez po Mai :) a ze ciut rozowa to nic-bedzie mu slodko :)

Bershka-jak wyniki Kubusia, sa???

Wszystkim wymienionym i niewymienionym zycze milego dnia:)

Wiesz po zakupie tych kafelek do lazienki jakos juz bardziej wierze ze jednak moze sie wprowadzimy przed porodem:-)dzis musze ustalic jakie chce szafki w kuchni miec:-)

Bershka czekam na wiesci co z Kubusiem!Dlaczego oni z dnia na dzien przesuwaja wyniki tej biopsji??nie rozumiem tego??

Buziaki dla reszty dziewczyn!!

Do góry