reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Napisałam do Gosi wiadomość na pw ale od 7 sierpnia nie wchodziła ma forum :-:)confused::confused: może się odezwie....

Patrysiu to trzymam kciuki za usg 24 sierpnia :tak: ja będę wtedy w Zakopanem i nie będę miała dostępu do neta więc już teraz życze powodzenia! :tak:

Pati ja nie planowałam płci....za pierwszym razem było nam wszystko jedno a za drugim razem najpierw próbowaliśmy na dziewczynkę przed owulką ale jak nie wychodziło to poszliśmy na całość ;-) niestety nigdy się nie dowiem jakiej płci był nasz Aniołek :-(

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczynki,

jesli chodzi o kredyt to wstępna decyzja pozytywna , ale jeszcze chcą tyle papierów ze nie daje juz rady z tym wszystkim ...bleee...
ale mam cichą nadzieje ze sie to wszystko uda , a wtedy!!!!!! szaleństwo będzie :)

a czy Gosia gdzies wyjechała czy co i jak z nią ?? bo faktycznie długo jej nie było....

buziaczki dla was dziewczynki

jesli chodzi o kredyt to wstępna decyzja pozytywna , ale jeszcze chcą tyle papierów ze nie daje juz rady z tym wszystkim ...bleee...
ale mam cichą nadzieje ze sie to wszystko uda , a wtedy!!!!!! szaleństwo będzie :)

Aniu to super wiadomość :-) światełko w tunelu jest :tak: teraz tylko czekajcie na pozytywną decycję :tak::-) Trzymam kciuki!

U mnie słonko wyszło chmurka.gif

Miłego popołudnia i wieczorku Wam życzę!!!
:-):-):-):-):-)​

Anufifi widzisz, wstępnie pozytywnie czyli to dobry znak, teraz trzeba spokojnie i z nadzieją czekać na decyzję :tak:

Dziewczyny, mam pytanko, czy Wy miałyscie w ciąży coś takiego jak ja teraz, chodzi mi o to że zaczyna mi coś ciec z piersi :sorry: Tzn juz jakis czas temu z lewej mi coś tak po kropelce czasem leciało, a dzisiaj siedzę sobie na luziku bez stanika, patrzę a tu dwie mokre plamki na bluzce :szok: po obu stronach w wiadomym miejscu ;-) nie wiem czy to gruczoły mleczne się jakoś przygotowują do produkcji? Jak myslicie? ;-):sorry:

Dziewczyny, mam pytanko, czy Wy miałyscie w ciąży coś takiego jak ja teraz, chodzi mi o to że zaczyna mi coś ciec z piersi :sorry: Tzn juz jakis czas temu z lewej mi coś tak po kropelce czasem leciało, a dzisiaj siedzę sobie na luziku bez stanika, patrzę a tu dwie mokre plamki na bluzce :szok: po obu stronach w wiadomym miejscu ;-) nie wiem czy to gruczoły mleczne się jakoś przygotowują do produkcji? Jak myslicie? ;-):sorry:

kochana produkuje ci się siara:tak:bardzo fajnie tylko z tym że niech pocieknie co cieknie ale ty niewyciskaj sutków bo nie wolno;-)

reklama
Do góry