reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej dziewczynki!!!

u nas ok!
dzidzia rosnie i ma sie dobrze :-)
zaczynam czwarty miesiac wiec pomalu moge zaczac spac spokojnie
a to dzidziula

jesli chodzi o budowe to pamalu wykanczamy - zwlaszcza siebie ... ale jeszcze troche!!!
pozdrowienia dziewczynki :tak:

ps: Gosia w planowaniu plci najwazniejsze jest kiedy byly przytulanki w stosunku do owulki a nie ile razy sie przytulaliscie !!!

reklama
witam.troche mnie nie było ale ciągle podczytuje.mam pytanie
wczoraj zaczeła sie @ a cykle mam 28d.morze któraś doradzi kiedy moge na dziewczynke bo ostatnio sama naliczyłam jakoś marnie bo nic nie wyszło.:no:
bo na mojego synia było 12 i15d.cyklu i udało sie za pierwszym razem.
więc teraz staraliśmy sie 9d.ale nic.pomocy.
wiem,że zdrówko górą ale ta córa -marzenie:tak:
POZDRAWIAM WAS DZIEWUSZKI;-)

HEJKA:-)
Ale w nocy była dłuuuuuuuga burza myślałam że nie będzie konca jej :baffled:a było tak duszno ze spać wogóle nie mogłam bo i okna zamknięte :baffled:ale czułam jak dzidzia sobie baraszkuje w brzuszku:-D

GIEOSKA super komoda:-)ps.ale ci dobrze z ta zmywarka ja musze od M wyciągnąć kaske:-p

KIKI słodkie malenstwo:-)ja się nie mogę doczekać jutra do gina pojade ach ciekawe czy dzidzia pokaze co kryje między nóżkami chociaz na 80% to już dużo mówi:-)

Witam babeczki
u nas strasznie pochmurnie ale czytam ze u Was też... ja sie ciesze bo mnie te upały wykańczają mieszkam na poddaszu wiec sobie wyobrazcie:rofl2:
msliczne mebelki sa w ikea ja równiez swojemu synkowi urządziłam pokój w mamuta :-)
Tusia ja przy cyklach 28dniowych przytulałam sie do 11dc rano... ale moze sprobuj do 10dc w nocy a jak sie niuda to sie przesuniesz.... ogólnie serducho z rana jest ostatnio bardzo owocne bo i kicia i czarodziejka tak zafasolkowały:-)
patrysia no w 14tc to jeszcze moze byc słabo widac płec mi w 16tyg powiedziano chłopczyk a dopiero w 20tc potwierdzili w 99% ze dziewczynka i to na usg 3D, wiec lepiej to brać z przymruzeniem oka tymbardziej ze to tak wcześnie...;-) super ze dzidzia daje o sobie znac gratki :)
Pyszczku kochana Ty chyba pytalas co z tym plamieniem u mnie...
a wiec to plamienie to mialam po badaniu w tej klinice gdzie chce rodzić.... i wieczorem zadzwoniłam do mojego lekarza prowadzącego który powiedział ze napewno mi mocno nagrzebali tam i temu plamie... i ze mam do niego przyjsc rano wiec poszłam sprawdził rozwarcie dalej na jeden palec i juz niebyło plamienia ... kazał przyjsc na kontrole 27.07 wiec za tydzien , leki przeciwskorczowe odstawiam w czwartek i juz sie boje co sie bedzie działo bo biorąc je mam skórcze a co dopiero jak odstawie:sorry: no nic najwazniejsze ze w razie czego to dzidizaszek juz bedzie miał skonczony 37tydz czyli raczej ciaza donoszona..
niedzielne buziaczki dla WSZYSTKICH LASECZEK

przesuniesz.... ogólnie serducho z rana jest ostatnio bardzo owocne bo i kicia i czarodziejka tak zafasolkowały:-)
patrysia no w 14tc to jeszcze moze byc słabo widac płec mi w 16tyg powiedziano chłopczyk a dopiero w 20tc potwierdzili w 99% ze dziewczynka i to na usg 3D, wiec lepiej to brać z przymruzeniem oka tymbardziej ze to tak wcześnie...;-) super ze dzidzia daje o sobie znac gratki :)

ja tez serduszkowałam rano i się udało coś w tym jest:-)
na styczniówkach dziewczyny już wiedzą nawet w 13 tc powiedział gin dwóm kobitkom na 90% :tak:a ja mam 15 tc co jak siusiak by był to by był:tak:mojej siostrze też tak powiedział jak była w ciaży(chodzimy do tego samego)że na 80% synek i jest synek:tak:mojej kumpeli także powiedział dziewczynka że chłopca wykucza i ma córcie:tak:co na jakiś procent licze:-)

Patrysia to super lekarza musisz mieć tzn pracuje na jakimś ekstra sprzecie... mój mi niechciał powiedziec w 16tyg ale ze go zmuszalam to powiedział ze chyba widzi tam siusiaka.... ktorego juz w 20tc niewidział...
Widocznie miałam pecha albo inaczej ja to odbieram ze tak miało być nauczyłam sie przez to troche skromności:zawstydzona/y:....
i tak jak wszystkie z nas piszą najwazniejsze zdrowy babasek !!!
patrysiu w takim razie czekamy na wiadomosc jutro :))

witam dziewczyny

patrysia fajnie ze czujesz juz dziudziusia,,szybciutko.

agnieszka juz coraz blizej porodu..ja to ostatnio mam dwa dni tak nogi spuchniete ze szok..a ogolnie czuje sie dobrze..agnieszko 38 tyd to ciaza donoszona to mozesz juz smialo rodzic..

kicia ciesze sie ze dzidzia zdrowo rosnie..foteczka super jak wyraznie juz wszystko widac.slodka dzidzia..

ja od nastepnego tygodnia ide na akupunkture zaczyna ja sie robic od 36 tyg ponoc ma sie latwiejszy porod..jestem ciekawa ile w tym prawdy..

Witam babeczki
u nas strasznie pochmurnie ale czytam ze u Was też... ja sie ciesze bo mnie te upały wykańczają mieszkam na poddaszu wiec sobie wyobrazcie:rofl2:
msliczne mebelki sa w ikea ja równiez swojemu synkowi urządziłam pokój w mamuta :-)
Tusia ja przy cyklach 28dniowych przytulałam sie do 11dc rano... ale moze sprobuj do 10dc w nocy a jak sie niuda to sie przesuniesz.... ogólnie serducho z rana jest ostatnio bardzo owocne bo i kicia i czarodziejka tak zafasolkowały:-)
Pyszczku kochana Ty chyba pytalas co z tym plamieniem u mnie...
a wiec to plamienie to mialam po badaniu w tej klinice gdzie chce rodzić.... i wieczorem zadzwoniłam do mojego lekarza prowadzącego który powiedział ze napewno mi mocno nagrzebali tam i temu plamie... i ze mam do niego przyjsc rano wiec poszłam sprawdził rozwarcie dalej na jeden palec i juz niebyło plamienia ... kazał przyjsc na kontrole 27.07 wiec za tydzien , leki przeciwskorczowe odstawiam w czwartek i juz sie boje co sie bedzie działo bo biorąc je mam skórcze a co dopiero jak odstawie:sorry: no nic najwazniejsze ze w razie czego to dzidizaszek juz bedzie miał skonczony 37tydz czyli raczej ciaza donoszona..
niedzielne buziaczki dla WSZYSTKICH LASECZEK

AGNIESZKA my tez przytulalismy sie 11 dc BOZE mam nadzieje na corke!!!modle sie zeby sie udalo;-):tak::-):-D:laugh2::rofl2:

reklama
Witajcie Kochane:tak:
A u nas jest mój brat od wczoraj no i nie mam czasu kiedy tu zajrzec:sorry:
Dzis przyjeżdża po niego moja mama. (jedzie prosto z Kielc bo była w hodowli po pieska):tak:Zabierze brata i będzie już ok (tzn będe miala dla Was czas:tak::-D)

Do góry