reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

DZIEŃ DOBRY :-)
Ach a mi sie zachciało pomywac przed śniadaniem i co :baffled:duszno ja nad ciepłą woda i masakra tak mi słabo było że ja co 3 minutki siadałam bo nie mogłam wytrzymać no a gary stoja woda jest co musiałam dokonczyć ale przestoje swoje miałam :baffled:aż się ręce trzęśły mi oj oj niezafajne uczucie :baffled:

BERSHKA suuper jak ja kocham takie zakupy :-Da co do pocenia to mój synek jest spocony jak np.zasypia to się spoci i wogóle jak mu ciepło no ale tez szybko stygnie tzn.pot wyschnie i nie poci się ten pierwszy moment :tak:no chyba że jak na dniu to jak jest duszno to ma główke spoconą:tak:

reklama
Witajcie :-)

Ja dzisiaj w lepszej formie :) Narobiłyście mi ochoty na leczo i dzisiaj będzie na obiadek :-D A od Agniesi przepis na żeberka też już zapisałam :)

Bershka ja niestety Ci nie pomogę odnośnie tego pocenia Synka, ale wiesz nawet dorośli ludzie czasem jak mają jakies sny to się pocą, lub jak przeżywają jakies silne emocje we śnie, więc może coś w tym jest :eek:
fajnie że zakupki zrobione, teraz już jesteś gotowa i spokojniejsza :tak:

Patrysia no właśnie uważaj na siebie, ja tak się też czuję jak stoję obok parującego garnka, gdy gotuję obiad :baffled: dlatego nie lubię ostatnio stac przy kuchni

Beti odezwij się co z Twoim testowankiem i w ogóle?
Kiki jak się czujesz?
Kicia co u Ciebie? Jak tam fasoleczka, daje o sobie znać mamusi?
Agnieszka co z tym plamieniem, ustało?

Gosia, Royanna, Paula, Czarodziejko, Sylwuś, Margarittka, Anufifi, Agniesia,Pati Pozdrawiam serdecznie! :-)

Bershka to wklejaj foty tego przewijaka:tak::-)
Patrysiu nie zazdroszczę.. Dobrze, że mój M juz wrócił bo to u nas on zmywa;-)
Ale nie powiem, takie rzeczy jak kubki czy talerzyki po kolacji to zmyję, on wie, że ja nie lubie za bardzo myc garów, patelni itp to on mnie wyręcza. No ale kiedyś jak mieszkanko powiekszymy to zakupimy zmywarke:tak:

Patrysiu nie zazdroszczę.. Dobrze, że mój M juz wrócił bo to u nas on zmywa;-)
Ale nie powiem, takie rzeczy jak kubki czy talerzyki po kolacji to zmyję, on wie, że ja nie lubie za bardzo myc garów, patelni itp to on mnie wyręcza. No ale kiedyś jak mieszkanko powiekszymy to zakupimy zmywarke:tak:

oj tak ja już tez mówie że chce zmywarke :tak:

Ach cały czas jest mi słabo musze wziaśc witaminki to może lepiej mi będzie :tak:

A tak wogóle to mi łezki poleciały bo mój synek bardzo kocha dzieci i jak wiecie był u nas na wakacjach Julian 7 letni kuzyn i cały czas się bawił z nim co przyszedł do góry mówic że już jedzie do domku no a co mój synek zrobił :-(zamknął mu drzwi i pchał go aby się z nim bawiłm aż mi sie płakać chce :-(teraz wiem że druga dzidzia to największy najlepszy wybór jaki mogliśmy podjąć mojemu synkowi jest potrzebny braciszek lub siostrzyczka aby mógł się z kimś bawić :tak:ach a teraz sam w baseniku będzie się bawic :-(

No ale powiem wam co mnie bardzo ucieszyło :-)wiecie kto lekko zapukał do mamusi dzidziunia moja :-D:-D od wczoraj czuje :-D

Patrysia to super :-) ciesze się razem z Tobą, tym bardziej że tak czekałaś aż dzidzia da znać o sobie :tak:
A co do Dominisia - nie ma jak rodzenstwo! Dacie mu najpiekniejszy prezent - brata lub siostrę - bezcenny :-):tak:

Agniesia ja tez myślę nad zmywarką :)

Oki Dziewczynki uciekam obiadek robić, bo potem jadę z M na zakupki i musze być na 14 gotowa wypiekniona i w ogóle :-D Buziaki!

DZIEŃ DOBRY :-)
Ach a mi sie zachciało pomywac przed śniadaniem i co :baffled:duszno ja nad ciepłą woda i masakra tak mi słabo było że ja co 3 minutki siadałam bo nie mogłam wytrzymać no a gary stoja woda jest co musiałam dokonczyć ale przestoje swoje miałam :baffled:aż się ręce trzęśły mi oj oj niezafajne uczucie :baffled:

BERSHKA suuper jak ja kocham takie zakupy :-Da co do pocenia to mój synek jest spocony jak np.zasypia to się spoci i wogóle jak mu ciepło no ale tez szybko stygnie tzn.pot wyschnie i nie poci się ten pierwszy moment :tak:no chyba że jak na dniu to jak jest duszno to ma główke spoconą:tak:

zmywarka to cudo,sama mam i nie wyobrazam sobie bez niej zycia,sprzatanie zajmuje o wiele mniej czasu i mozna sie wylegiwac;-);-):tak::-):-D

Pati my sie w sumie tylko 2 razy przed owoula przytulalismy wiec teoretycznie powinna byc dziewczynka a jest chlopiec...wiec trudno mi uwiezyc w to planowanie plci..mi sie wydaje ze glownie to zalezy od plemniczkow..ale Tobie kochana zycze upragnionej corci:-)
p.s.daj zdjecie swoejego buzza:-)Twoj synek jeszcze z niego kozysta??

gie-oska sorki calkowicie zapomnialam o tym wozku.Obiecuje ze jutro lub najpozniej w poniedzialek Ci wkleje.Dzis z M idziemy na kregle a jutro nie wiem o ktorej wstane a pozniej obowiazki w domku wiec nie obiecuje:-p.Teoretycznie moj synek go uzywa ale ostatni raz kiedy nim jechal to ok 3 lub 4 tygodnie temu,bo wiecej jezdzimy samochodem a teraz jest na etapie biegania wiec na spacerku idzie na wlasnych nozkach...;-):tak::-D

Patrysia
Agniesia ja tez myślę nad zmywarką :)

Oki Dziewczynki uciekam obiadek robić, bo potem jadę z M na zakupki i musze być na 14 gotowa wypiekniona i w ogóle :-D Buziaki!
a mi dzis mama powiedziala ze da mi swoja zmywarke bo jej jednak nie potrzebna:-)a zmywarka jest w sumie nowa pare razu uzyta i moze ma z 5mcy:-)wiec sie bardzo ciesze bo jeden wydatek z glowy:-)
gie-oska sorki calkowicie zapomnialam o tym wozku.Obiecuje ze jutro lub najpozniej w poniedzialek Ci wkleje.Dzis z M idziemy na kregle a jutro nie wiem o ktorej wstane a pozniej obowiazki w domku wiec nie obiecuje:-p.Teoretycznie moj synek go uzywa ale ostatni raz kiedy nim jechal to ok 3 lub 4 tygodnie temu,bo wiecej jezdzimy samochodem a teraz jest na etapie biegania wiec na spacerku idzie na wlasnych nozkach...;-):tak::-D
ok spoko nie spiesz sie..mozesz jakos w tyg wkleic zdjecie:-)moja Maja tez juz jak miala z poltory roku to wiecej chodzila niz jezdzila wozkiem ale do dzis uzywamy wozka jak wychoziny:-)

A ja wlasnie wrocilam ze sklepow kupilismy Mai w ikei komode mammut niespotykany kolorek w sklepie i to taniej niz zwykly kolorek bo z 249zl:-)jestem mega zadowolona..pierwszy raz taka widzialam poza tym duzo fajnych rzeczy widzialam dla bobaska nr 2 w ikei w super cenach wiec mysle ze moze we wrzesniu cos kupie:-)
poza tym bylam znowu wozki ogladac w sumie jeden:-)buzza hehe i nadal jestem w nim zakochana a moj m pyta co mi sie w nim tak podoba hehe:-)a Maja z tlumu wozkow podleciala prosto do buzza:-)ma dziewczyna gust:-)

a mi dzis mama powiedziala ze da mi swoja zmywarke bo jej jednak nie potrzebna:-)a zmywarka jest w sumie nowa pare razu uzyta i moze ma z 5mcy:-)wiec sie bardzo ciesze bo jeden wydatek z glowy:-)

ok spoko nie spiesz sie..mozesz jakos w tyg wkleic zdjecie:-)moja Maja tez juz jak miala z poltory roku to wiecej chodzila niz jezdzila wozkiem ale do dzis uzywamy wozka jak wychoziny:-)

A ja wlasnie wrocilam ze sklepow kupilismy Mai w ikei komode mammut niespotykany kolorek w sklepie i to taniej niz zwykly kolorek bo z 249zl:-)jestem mega zadowolona..pierwszy raz taka widzialam poza tym duzo fajnych rzeczy widzialam dla bobaska nr 2 w ikei w super cenach wiec mysle ze moze we wrzesniu cos kupie:-)
poza tym bylam znowu wozki ogladac w sumie jeden:-)buzza hehe i nadal jestem w nim zakochana a moj m pyta co mi sie w nim tak podoba hehe:-)a Maja z tlumu wozkow podleciala prosto do buzza:-)ma dziewczyna gust:-)
ja uzadzialm Alankowi caly pokoj w tyuch mebelkach mamut,ma lozko,szafe,komode,stolik nocny i jestem bardzo zadowolona,mam nadzieje ze i Ty bedziesz,buzka;-)

reklama
ja uzadzialm Alankowi caly pokoj w tyuch mebelkach mamut,ma lozko,szafe,komode,stolik nocny i jestem bardzo zadowolona,mam nadzieje ze i Ty bedziesz,buzka;-)

to przy okazji zdjecia buzzza wklej zdjeice pokoiku synka:-)

Oto moja zdobyc..kolorki lepsze na zywo ale zdjecie juz robione w domku w ciemnym garazu robione telefonem:-)postaram sie zrobic lepsze zdjecia:-)

Do góry