reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Odpoczywaj, odpoczywaj i leniu****:-D
Ja w niedziele jade pociagiem do moich rodzicow na tydzien. Mialam poczekac, ale pozniej przyjezdza do nas kuzynka i chce juz wrocic. Mam nadzieje, ze zrobi sie pogoda-niekoniecznie upaly, ale choc brak desz:-Dzu
Udanej podróży zatem:tak::-)
Ah.. ja też już bym chciała, żeby ciepło się zrobiło i te deszcze ustały..:tak::-)

reklama
u nas tez dzisiaj pada deszcz wczoraj byla burza i tak to jest...

agnieszka odpoczywaj odpoczywaj u mamy tam zawsze dobrze co nie?

royanna napewno pogoda sie poprawi i bedziesz miec udany urlop u rodzicow mi ta kolyska tez bardzo sie podoby kupilam ta rozowa ..

anufifi napisz co i jak w banku..czy marzenie coraz blizej spelnienia.wszystko anufifi bedzie pasowac nowy dom.drzewo zasadzic no i mala kruszynka..wszystko sie uda czuje to..

kikki przesliczna ta kolyska (ja tez chce taka dla corci-oby byla corcia)tak bardzo Ci zazdroszcze ze wiesz ze to dziewczynka:-);-)buzka

Witam wieczorkiem :-)

my jutro rano już ruszamy w drogę do domu....trochę smutno bo urlop się kończy :-( jeszcze w weekend sobie odpoczne w domku i w poniedziałek do pracy :-( niestety.... :baffled:

Buziaczki dla Was!!!

Agniesiak odpoczywaj u mamy :tak::tak::tak:

Royanna przykro mi z powodu rodziców :-(

Kiki super wózek i śliczna kołyska Twoja mała księżniczka pięknie będzie w niej wyglądała :-)

Anufifi ciekawe jak tam wieści z banku? :confused:

Przeleciałam tylko pobieżnie ale już od poniedziałku będę bardziej na bieżąco :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo gorąco!!! :-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry kobietki!
U nas narazie pogodnie-zobaczymy jak dalej :)

Paula, ale te urlopy szybko mijaja:( ale przynajmniej przez wiekszosc czasu, pogode mialas :)

Hallo kobietki! Gdzie jestescie?

Witajcie :-)

Halo Royanna ja jestem ;-) Przykro mi z powodu rozwodu Twoich rodziców...:-( a swoją drogą - jak poszło wczoraj na sprawie? Wiesz coś?

Paula no szybko czas leci, szczególnie ten który miło spędzamy :sorry2: czekamy na Ciebie na BB :tak:

Witajcie :-)
Halo Royanna ja jestem ;-) Przykro mi z powodu rozwodu Twoich rodziców...:-( a swoją drogą - jak poszło wczoraj na sprawie? Wiesz coś?(...)
Czesc Pyszczku:-)
Moi rodzice maja separacje. Tata nie chcial jechac na sprawe, ale mialby chyba naliczona kare i byloby na jego niekorzysc, mama go zaszantażowała, ze jak pojedzie i nie zgodzi sie na separacje to nie wroci do domu:confused:-ciekawe skad-ze Szczecina, czy nastepnym razem z Niemiec:confused:. Ja nadal nic nie wiem-oficjalnie, od nich...Pewnie mi powiedza jak przyjade do nich na tydzien...Swoja droga-dorosli ludzie a zachowuja sie jak dzieci...a nawet gorzej. Po co udawac za kazdym razem jak tam jestesmy, ze wszystko ok? takie sprawywychodza na jaw, i sa czeste, czego sie bac? Wiem, ze moj tata bardzo sie wstydzi tego wszystkiego i jest podlamany...Ale ja moge ich tylko wspomoc psychicznie, bo to ich zycie i wybory...Przez te pol roku juz sie z cala sytuacja oswoilam...gniew minal...

reklama
Do góry