reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Podbudowałyście mnie swoimi postami i ja jestem bliżasza zdecydowania sie na wymarzony domek :)
o Anufifi jak będziesz decydować się na domek to ja proszę o kopa w doopkę bo też chcę ale.... :-D:-D:-D

Chciałabym kupić działkę, sprzedać z zyskiem oczywiście mieszkanie i wybudować za to domek malutki do 120 m2 :dry::cool2:

reklama
ja nie mam w sumie nic z ubranek dla synka zamierzam wybrac sie do londynu na zakupy a jak nie pojade to bede prosic znajomych z uk aby mi cos tam nakupili!!idz dziewczyno na wolne bo ta pogoda jest obrzydliwa dla nas duchota straszna!!
no właśnie sama bym się wybrała ale z moją widoczną ciążą to już do samolotu mnie nie puszczą a nie mam cholerka zadnych znajomych w UK :angry::angry::angry:

o Anufifi jak będziesz decydować się na domek to ja proszę o kopa w doopkę bo też chcę ale.... :-D:-D:-D

Chciałabym kupić działkę, sprzedać z zyskiem oczywiście mieszkanie i wybudować za to domek malutki do 120 m2 :dry::cool2:

no własnie ja chce maź 120 m ,ale chciałabym ładna choc tez niedużą działkę ...
z jednej strony chciałabym gotowe kupic z drugiej wybudowac według własnego zyczenia ...ehhhh nie wiem juz sama co lepsze....

Bershka widzisz nie miałaś łatwo jeśli chodzi o otoczenie i te koleżanki, ale dałas rade i widze że teraz nie żałujesz :-)

Dziewczyny a jak to jest, jak się ma kredyt to można w trakcie jakby co sprzedać mieszkanie i spłacić kredyt?? Czy nie można mieszkania na które jest kredyt sprzedać?

Anufifi jak będę kupowac działkę to max 600-700 m i domek taki jaki Ci pisałam poza tym ja już za stara jestem na budowe :-D i na wkurzanie się więc jakby co to decydujemy się na gotowy domek z półfabrykatów, już oglądaliśmy projekty, byliśmy oglądać gotwy domek i naprawde niczym się nie różnią od stawianych tradycyjna metodą a i tu mozesz wybrać sobie projekt. Koszt takiego domku w stanie developerskim to 288 tys brutto. Chyb anie dużo :dry:

Bershka widzisz nie miałaś łatwo jeśli chodzi o otoczenie i te koleżanki, ale dałas rade i widze że teraz nie żałujesz :-)

Dziewczyny a jak to jest, jak się ma kredyt to można w trakcie jakby co sprzedać mieszkanie i spłacić kredyt?? Czy nie można mieszkania na które jest kredyt sprzedać?
Pyszczku mozesz sprzedać mieszkanie z kredytem, jak to wyglada dokłądnie to nie wiem ale na pewno nie jesteś uwiązana w 1.mieszkaniu na 30 lat :tak:;-)

Bershka to dokładnie jak ja tez działak max 700 m tylko zeby w ładnym miejscu i najlepiej nie goła tylko żeby cos na niej juz było.....tylko trudno znaleźć ;/

no właśnie sama bym się wybrała ale z moją widoczną ciążą to już do samolotu mnie nie puszczą a nie mam cholerka zadnych znajomych w UK :angry::angry::angry:
ciekawe czy mnie wposzcza w sierpniu do samolotu:-)chce leciec pod koniec wiec brzuchol bedzie dosyc widoczny:-)
no własnie ja chce maź 120 m ,ale chciałabym ładna choc tez niedużą działkę ...
z jednej strony chciałabym gotowe kupic z drugiej wybudowac według własnego zyczenia ...ehhhh nie wiem juz sama co lepsze....
Kobitko buduj dom:-)

Mozna sprzedac jak sie ma kredyt na mieszkanie:-)
Anufifi jak będę kupowac działkę to max 600-700 m i domek taki jaki Ci pisałam poza tym ja już za stara jestem na budowe :-D i na wkurzanie się więc jakby co to decydujemy się na gotowy domek z półfabrykatów, już oglądaliśmy projekty, byliśmy oglądać gotwy domek i naprawde niczym się nie różnią od stawianych tradycyjna metodą a i tu mozesz wybrać sobie projekt. Koszt takiego domku w stanie developerskim to 288 tys brutto. Chyb anie dużo :dry:
nie duzo ta domek 288tys..u nas za taki dom jak piszesz trzeba dac min 330tys

Bershka to dokładnie jak ja tez działak max 700 m tylko zeby w ładnym miejscu i najlepiej nie goła tylko żeby cos na niej juz było.....tylko trudno znaleźć ;/

oj ciezko znalezc ciezko..moi tesciowie szukaja teraz albo dzialki aby sie budowac albo gotowego domu i jak jest cos fajnego to albo daleko od wroclawiam albo ceny jak z kosmosu!!

reklama
Co do działek to my tez mozna powiedziec mamy działke niedaleko Lublina bo 12 km, ta działka jest teraz w trakcie przekształcania z rolnej na budowlaną i kiedyś będzie należała do mojego M :) Więc jakby nam sie znudziło w bloku to zawsze tam można czmychnąć :-)

Do góry