Agniesiak85
Fanka BB :)
Nie wiem czy macie w domach ten kanał telewizyjny ale na zone reality o 13:00 są opowieści o narodzinach takie odcinkowe, ale fajne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj Aga nawet nie wiesz ile takie male dziecko kosztuje:-)Ja tam tez nie będe szła na 3d jak będe mogła. Bo po co? I tak dzidzię zobaczymy po porodzie to wolimy pieniażki na co innego wydac, tak jak pisze Patrysia
Royanna super że Twój Mąż Cię wspiera, mój też mnie zawsze podnosi na duchu, bo to urodzony optymista
Gosia a kiedyś pisałaś że będziesz na 3cim piętrze mieszkać, to to mieszkanko chcecie remontować? Ale kredyt masz jeszcze na 12 lat więc już mieszkacie w swoim tylko innym tak?
Pyszczku to i ja dołączam się do tych co mają kredyt na 30 lat
kupiliśmy mieszkanie developerskie nowe 60 m2 za 170 tys "gołe" włożyliśmy do niego ok 80 tys
rata we frankach wychodzi nam 780zł plus media czynsz etc... Powiem Ci tak: kiedyś mówiłam M, ze nigdy kredytów a teraz....mieszkałabym cały czas na wynajmie i ładowałabym kasę obcym, przynajmniej wiem, ze kasa idzie na "nasze"
wszystko zalezy od Waszych dochodów, stylu życia, bycia etc. Ja nie lubię sobie niczego odmawiać i mimo, że kredyt nas zjada i opłaty i auto w leasing to i tak jakoś dajemy radę a stracha mielismy takiego samego jak Ty w oczach i teraz wszystko siępoukładało i z kredytem da się żyć, ba ! nawet mozna wakacje sobie fajne fundnąć
Nam się udało tanio kupić przed tym boom mieszkaniowym ale i tak kilkadziesiąt lat spłaty przed nami
Główka do góry i na "własne" uciekajcie :-)
Gosia aha już rozumiem, czyli Wy w swoim mieszkanku też będziecie mieli dużo miejsca bo i na dole i na górze. Moge zapytać jaki jest koszt takiego mieszkania u Was dzisiaj? Bo jak kupowaliście to pewnie mniej kosztowało. A u rodziców fajnie w domu,a le zawsze chciałoby sie jednak na swoje, czy nie mam racji