R
rouż
Gość
Czyli u mnie mialas przeczucie co do drugiego synka;-), okaze sie, ze jak pol mojej rodziny...Rojanna gratuluję synka:-)
Gie-oska również gratuluje synka:-) choć u Ciebie, nie wiedzieć czemu, oczekiwałam córki.
Te listy to naciaganie-zgadzam sie!tez uwazam ze na necie te listy sa porobione po to aby naciagnac modych rodzicow i zeby nakupowali niepotrzebnych rzeczy!!
ja uzywalam mleko Nan 1 potem 2 i 3 i jestem z niego zadowolona:-)jak bede musiala teraz znowu dokarmiac to wlasnie tym mlekiem:-)
A ja jako ze mam tylko ubranka dla corki to chyba musze sie wybrac na jakies zakupu ubrankowe dla chlopca do Londynu:-)
Mleko Nan 1, 2 i 3 tez uzywalam i bylo super-zero ulewania, kolek. Jak skonczyl 2 lata to uzywamy bebiko 4
Zakupy w Londynie i nawet na miescie na L4 lezacym odpadaja Gosiu:-(, musisz sie wtrzymac:-(
Royannka i pyszczku jakie macie obciazenie glukozy na skierowaniu od lekarza bo mi dala 50 i nie wiem czy to nie za malo??
Jeszcze nie dostalam skierowania na to, pewnie jutro, ale standardoo zaczyna sie od 50g wiec jest ok
Ja wlasnie uswidomilam meza, ze bardzo podoba mi sie imie ALAN.
Macius mial byc Erykiem-ale jemu i rodzinie sie nie podobalo, Mai moj M mi nie dal, wiec Alanka nie popuszcze. Maciej jest na M jak imie meza, to Alan bedzie na A jak moje. I Maciej i Alan ladnie brzmia razem