reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witajcie :-)

Ja niedawno wróciłam do domku z miasta, ale duszno u nas, jeszcze miałam ciężką torebkę i się zmęczyłam na maksa :confused: Czuję się jak Słoniczka :-D Ostatnio mnie mój M tak nazywa - Moja Kochana Słoniczka :-D:-)

Paula wspaniałego, pogodnego urlopu Wam życzę :-):tak:

Dziewczyny nie wiem co kupić mojemu M na imieniny, może macie jakies pomysły, pliss :sorry2: Kupiłam już najnowszą płytę ulubionego zespołu ale jeszcze chciałabym coś dokupić, a jakoś nie mam weny na wymyślenie czegoś. Chodziłam dzisiaj po centrum handlowym i nic. Jeszcze dodam że zegarek, koszule, krawaty, spinki, portfel, itd to wszystko już było. Chciałabym coś oryginalnego, wiem że nie znacie mojego M, a prezent dobiera się do osobowości, ale może macie jakies sprawdzone prezenty które kupiłyście swoim M i byli zadowoleni :)

Pozdrowionka gorące :-)

Pyszczku chciałabym Ci pomóc , ale nie wiem ...może pomysl pod kontemm zainteresowań męża ...mój to majsterkowicz i gadżeciarz , ostatnio kupiłam mu z jakiejs okazji wypasiony scyzoryk taki co nawet ma klucze cos tam cos tam , to sie cieszył jak dziecko....
ja mam teraz gigant problem bo mamy 10 rocznice , jak mi pomnysł z pozytywnym testem nie wypali to sama się będe skrobac po głowie :baffled:

Anufifi no własnie, widzisz jak to jest, dla nas kobiet dużo łatwiej coś kupić, ja zawsze cieszę się z prezentów od M, On ma dobry gust, a to jakaś biżuteria czy kwiaty i cieszę się jak dziecko :-) U Ciebie pozytywny test byłby najwspanialszym prezentem na świecie! :tak: Mam nadzieję że się uda taki prezent Mężowi sprawić :-) A co do mojego M to kurcze....muszę pomyśleć :sorry2:

Gosiu no trudno :) mam nadzieję że uda mi się coś wykombinować.

Dziewczyny znacie jakieś sposoby na spuchnięte stopy? Bo kurcze ostatnimi dniami zauważam że jak dłużej pochodzę, szczególnie w butach to mi puchną stopy :szok: i czuję taki dyskomfort. Przed ciążą tez mi czasem puchły w upalne dni, ale teraz nawet jak dłużej postoję przy prasowaniu. Czy któras z Was tez tak ma/miała?

Pozdrowionka!

Ostatnia edycja:
Witajcie,jestem nowa na tym forum:-)mam na imie Patrycja(PATI),jestem mamusia dwoch cudownych chlopcow Alanka i Xavierka.Od jakiegos czasu myslimy z mezem o 3 dziecku,marzy nam sie coreczka:tak:.prosze o pomoc jak mozna zaplanowac plec zenska;-)

reklama
Witam :-) w pochmurny poranek :baffled:

Agniesiak jak dzisiaj temperaturka? jak się czujesz?
życzę jutro powodzenia na egzaminie! :tak:

A ja dzisiaj jeszcze tylko kilka godzin i mam urlop :-D:-D:-D
wychodze dziś o 11 żeby być wczesniej w domu a jeszcze kilka spraw muszę załatwić po drodze :tak: no i jeszcze wcale nie jestesmy spakowani :szok: a o 3 w nocy pobudka bo o 4 chcemy wyjechać :tak:

Pozdrawiam Was bardzo cieplutko!!!:-):-):-)
Temperaturka dzis Kochana była 36,9:szok::-D
Jutro mam egzamin na uczelni i muszę się uczyc, buuu:-(
tak mi się nie chce..:wściekła/y:Głowa mnie pobolewa od tygodnia..ehh co za pogoda:angry:

Dziewczyno rub testa a nie trzymasz nas w niepewnosci!!jak jest fasolka to test juz wyjdzie:-)

Witajcie!
Agniesiak-czekamy na testowanko :)

witam

agnieszka kiedy testujesz?
Chciałabym testowac 29czerwca bo M ma wtedy imieniny:tak::-) I taki mały prezencik byłby w sam raz:-D Nektarynka mi obliczyła, że według mojego wykresu, owulki, @ powinnam miec po 31dc także jeszcze poczekam.

Witajcie :-)

Ja niedawno wróciłam do domku z miasta, ale duszno u nas, jeszcze miałam ciężką torebkę i się zmęczyłam na maksa :confused: Czuję się jak Słoniczka :-D Ostatnio mnie mój M tak nazywa - Moja Kochana Słoniczka :-D:-)

Paula wspaniałego, pogodnego urlopu Wam życzę :-):tak:

Dziewczyny nie wiem co kupić mojemu M na imieniny, może macie jakies pomysły, pliss :sorry2: Kupiłam już najnowszą płytę ulubionego zespołu ale jeszcze chciałabym coś dokupić, a jakoś nie mam weny na wymyślenie czegoś. Chodziłam dzisiaj po centrum handlowym i nic. Jeszcze dodam że zegarek, koszule, krawaty, spinki, portfel, itd to wszystko już było. Chciałabym coś oryginalnego, wiem że nie znacie mojego M, a prezent dobiera się do osobowości, ale może macie jakies sprawdzone prezenty które kupiłyście swoim M i byli zadowoleni :)

Pozdrowionka gorące :-)
Ja to chciałabym mojemu M na imieniy dac tescik z dwiema krechami i jakies małe buciki:-p Ciekawe czy się uda..:-p

Witajcie,jestem nowa na tym forum:-)mam na imie Patrycja(PATI),jestem mamusia dwoch cudownych chlopcow Alanka i Xavierka.Od jakiegos czasu myslimy z mezem o 3 dziecku,marzy nam sie coreczka:tak:.prosze o pomoc jak mozna zaplanowac plec zenska;-)
Witaj!:tak::-D
Na dziewczynke to chyba trzeba serduszkowac parę dni przed owulką:tak:

Do góry