reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witajcie!!
Dziękuję za słowa otuchy z tą tęmpką:tak:
No zobaczymy czy się utrzyma, oby:-)
Ja w sobotę mam egzamin, bleh:baffled:
U mnie pochmurno i wietrznie ale ciepło.. burza będzie na bank:-D

Wpadłam wam powiedziec,ze Michael Jackson zmarł ... 5 h temu w szpitalu... zreszta poczytacie w necie dziś zapewne.

pozdrawiam...

zaloba.png

Witam :-) w pochmurny poranek :baffled:

Margaritta tak właśnie przeczytałam że zmarł :-( nie byłam jego jakąś tam wielką fanką ale miał fajne piosenki :tak:zapale dla niego wirtualną znicz
[*]

wczoraj wieczorem pisałam chwilkę na gg z Beti....u niej wszystko wporządku :tak:tylko ma mnóstwo pracy i spraw do załatwienia, to dla niej najbardziej gorący okres w pracy i na nic nie ma czasu :no:

Agniesiak jak dzisiaj temperaturka? jak się czujesz?
życzę jutro powodzenia na egzaminie! :tak:

A ja dzisiaj jeszcze tylko kilka godzin i mam urlop :-D:-D:-D
wychodze dziś o 11 żeby być wczesniej w domu a jeszcze kilka spraw muszę załatwić po drodze :tak: no i jeszcze wcale nie jestesmy spakowani :szok: a o 3 w nocy pobudka bo o 4 chcemy wyjechać :tak:

Pozdrawiam Was bardzo cieplutko!!!:-):-):-)

hej dziewczyny!!u nas rano bylo sloneczko ja jak glupia sie w spodnice ubralam a teraz sie zachmurzylo ehh:(

Witajcie!!
Dziękuję za słowa otuchy z tą tęmpką:tak:
No zobaczymy czy się utrzyma, oby:-)
Ja w sobotę mam egzamin, bleh:baffled:
U mnie pochmurno i wietrznie ale ciepło.. burza będzie na bank:-D
Dziewczyno rub testa a nie trzymasz nas w niepewnosci!!jak jest fasolka to test juz wyjdzie:-)
Wpadłam wam powiedziec,ze Michael Jackson zmarł ... 5 h temu w szpitalu... zreszta poczytacie w necie dziś zapewne.

pozdrawiam...

zaloba.png

slyszalam dzis rano o tym w tv:-(smutne:-(
Witam :-) w pochmurny poranek :baffled:

Margaritta tak właśnie przeczytałam że zmarł :-( nie byłam jego jakąś tam wielką fanką ale miał fajne piosenki :tak:zapale dla niego wirtualną znicz
[*]

wczoraj wieczorem pisałam chwilkę na gg z Beti....u niej wszystko wporządku :tak:tylko ma mnóstwo pracy i spraw do załatwienia, to dla niej najbardziej gorący okres w pracy i na nic nie ma czasu :no:

Agniesiak jak dzisiaj temperaturka? jak się czujesz?
życzę jutro powodzenia na egzaminie! :tak:

A ja dzisiaj jeszcze tylko kilka godzin i mam urlop :-D:-D:-D
wychodze dziś o 11 żeby być wczesniej w domu a jeszcze kilka spraw muszę załatwić po drodze :tak: no i jeszcze wcale nie jestesmy spakowani :szok: a o 3 w nocy pobudka bo o 4 chcemy wyjechać :tak:

Pozdrawiam Was bardzo cieplutko!!!:-):-):-)
Paula udanego urlopu podobno nastepny tydz ma byc cieply:-)oby!!

A ja wczoraj bylam na czeresniach alem sie ich najadlam mniam:-)

Witajcie!
U nas od rana sie chmurzy ale nie pada:)
Wczoraj wieczorem brzusio tak mi podskakiwal, ze moj M siedzial przy mnie i patrzyl jak zaczarowany i zasmiewal sie:) apotem synek :) Dosc szybko brzusio sie rusza. W pierwszej ciazy bylo to troche pozniej.

Paula-milego urlopku! I duuuuuzo slonca!!!!
Agniesiak-czekamy na testowanko :)
Ciesze sie, ze u Betti wszystko dobrze :)
A my Gie-oska-czekamy na polowkowe ;)
Margaritta-czytalam juz ta smutna wiadomosc...Ja w szkole podstawowej i sredniej uwielbialam go sluchac, teraz tez choc mniej :(

A i pozostale kobietki: Pyszczka, Anufifi, Patrysie, Sylwie, Czarodziejke, Rusalke witam:) mam nadzieje, ze nie zapomnialam o nikim...

WITAM:-)

pozdrawiam...

mi M powiedział przy sniadanku tak jest to smutne fakt był teraz juz troche nie taki jakiś ale piosenki bardzo ładne zawsze tak fajnie tańczył:-(

Witajcie!
U nas od rana sie chmurzy ale nie pada:)
Wczoraj wieczorem brzusio tak mi podskakiwal, ze moj M siedzial przy mnie i patrzyl jak zaczarowany i zasmiewal sie:) apotem synek :) Dosc szybko brzusio sie rusza. W pierwszej ciazy bylo to troche pozniej.

no tez słyszałam że przy drugiej ciąży czuć dużo szybciej maleństwo co moze i ja niedługo poczuje np za miesiąc:-)

Ja się już żegnam bo zaraz zmykam odezwę sie jak już będe w Ustce!!! ;-):tak:

Buziaki! Zobacz załącznik 144040 Pa!

papa miłego urlopu:-)

reklama
hej dziewczyny,
ja pozazdrościłam Pauli i dzisiaj sie odrobiłam ze stertami papierów na biurku i szafkach....uffff nagle sie okazało ze mam mniej do załatwienia niz myslałam :)

Teraz popijam kawke i czekam na weekend :)
Buziaki dla was

Do góry