reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczynki udanego weekendu zycze!!!

Paula jeszcze troche i zaczniecie sie starac! napewno szybko sie uda!!

Buziaki dla wszystkich!!!!!!!!

reklama
PAULA nie martw sie juz niedługo staranka a na pewno beda owocne:tak:a tak wogóle to tylko sie cieszyc że miałaś taki sen bo np.wam tu opowiadałam że przed starankami miałam taki sam sen jak ty i zobacz u mnie ten sen sie sprawdził co tylko trzymac kciuki:tak:

U mnie burza była popadało a teraz dalej jest śliczna pogoda słoneczko i ogólnie jest ładnie:-)

No i masz ci los pochwaliłam się pogodą a tu chmurzyska super sobie przylazły i wiatr czasem tak mocniej zawieje:confused2:ciekawe czy nie przyjdzie znowu burza bądz na pewno deszcz:crazy:mam nadzieje ze za bardzo się nie popsuje:no:

po pełnych tygodniach smutków w koncu jakieś optymistyczne prognozy :-)

malutki kopie aż boli :-D:eek::-)

dzisiaj zdałam najtrudniejszy egzamin na uczelni. Podobno z roku na rok ludzie rezygnują z powodu tego przedmiotu a mnie się fartem udało. :laugh2::rofl2:

no ale jeszcze 5 egz. przede mna :-D:-)

miłego wieczorku

witam i pozdrawiam weekendowo... bo wolne az 4 dni ....... i nadodatek M mnie wygania z domku, bo on akurat ma roboczy weekend wiec pewnikiem pojade sobie na wieś do rodziców, przynajmniej mały pobiega a ja sobie odpoczne .....:tak::-D:tak:

Bershka, superowe wiadomości ..... byle do września .... :tak:

Paula...... jeszcze troszeczke cierpliwosci i sukces II kreseczek też będzie Twoim/Waszym sukcesem .....:tak:

a to ja i moja starsza pociecha na Dniu rodziny w przedszkolu .....

dzień matki.jpg

witam z rana.:-)

Madziu ja moge zatestować dopiero 24 ach tyle czekania:crazy:
z objawów to piersi i siusianie ale to jakoś za wcześnie na @ zawsze tak z 5dni przed sie zaczynały a teraz już-no cóż psychika fisiuje od tego chcenia.
ale niewielkie są szanse chyba bo staraliśmy się tylko do pierwszego nia płodnego czyli umnie do 9dnia cyku.bo niby na dziewoszke miało być ale i tak niemogliśmy więcej bo M. wyjechał.i gdyby się nie udało to następnie staranka dopiero w ostatnie dni lipca-ach życie.:-(
zajme się pomału przygotowywanie przyjęcia urodzinowego dla synia to przestane troszke otym myśleć.:-p
POZDRAWIAM WAS ŚWIĄTECZNIE.;-)

reklama
Witam i ja:-D
U nas znowu pochmurnie. Ja z synkiem w domku a moj maz w pracy-pracuje wg berlinskich swiat:baffled:

zajme się pomału przygotowywanie przyjęcia urodzinowego dla synia to przestane troszke otym myśleć.:-p

Tusiu-to takie mile przygotowanka:tak:, a do 24 szybko zleci i nigdy nic nie wiadomo:-D

... i nadodatek M mnie wygania z domku, bo on akurat ma roboczy weekend wiec pewnikiem pojade sobie na wieś do rodziców, przynajmniej mały pobiega a ja sobie odpoczne .....:tak::-D:tak:

a to ja i moja starsza pociecha na Dniu rodziny w przedszkolu .....

Zobacz załącznik 139922

Jarzebinko-milego weekendowania! I wygladacie super na fotce!

po pełnych tygodniach smutków w koncu jakieś optymistyczne prognozy :-)

malutki kopie aż boli :-D:eek::-)

dzisiaj zdałam najtrudniejszy egzamin na uczelni.

Bershka, super wiadomosci! A i tak najlepsza taka, ze synus w brzusiu dokazuje!!!:-D:-D:-D

Do góry