reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Pyszczku no jasne ze na Twoim etapie ciazy to juz jak najbardziej mozliwe takie motylki.....
ja w pierwszej ciazy poczułam to uczucie w 18tyg ciazy, a teraz juz w 14tc :-)
gratuluje ;-)

reklama
Pyszczek to moglabyc dzidzia:-)

A dziewczyny slyszalyscie o czym takim ze jak sie robi test w terminie okresu i jak druga krecha jest slaba to to moze oznaczac ze chlopiec??bo gdzies takiego slyszalam ale nie wiem czy ktorej z was sie to spelnilo??

WITAM LASECZKI:-)

serducha były 2,5dnia przed owulką...

teraz kobitko dałas mi do myślenia bo u mnie było też serduszkowanie dwa dni przed owulka:-)tzn.rano we wtorek a rano w czwartek była owulacja może mi się też udało:eek::rofl2:no ale wiem to różnie bywa zależy jakie ma mój M mocne plemniczki czy na chłopca czy na dziewczynke:tak:

Aha, jeszcze chciałam się z Wami podzielić jednym spostrzeżeniem :-) Wczoraj byłam w kinie z M i podczas oglądania filmu, nagle zaczęło mnie coś w brzuchu łaskotać :szok::szok::-D Takie dziwne uczucie, normalnie jakby mnie ktoś tam w środku tak leciutko miział :-D Tak mi szybko zaczęło serce walić, bo takiego uczucia jeszcze nigdy nie miałam i na pewno nie było to nic związanego z jelitami itd. tego jestem pewna! Tym bardziej że w ogóle nie wsłuchiwałam się w organizm, bo przecież byłam zajęta i przejęta oglądaniem filmu :-) Trwało to kilka minut i jak do tej pory się nie powtórzyło. Myślicie że to już moja dzidzia daje po cichutku znac o sobie? :szok::-D:-D Heheh, sama jestem ciekawa, ale przeżycie było super!

Pozdrawiam i miłego dnia!

kochana to na bank dzidzia:-Djeszcze troche i będą to kopniaki:tak:

BERSHKA trzymam mocko kciuki:tak:

Agnieszko no własnie u mnie już 19sty tydzień się zaczął, więc to może być to :-) Powiem Ci, że mimo iż to moja pierwsza ciąża i nie wiem jak to jest z tymi ruchami, ale intuicja podpowiedziała mi wczoraj że to uczucie to moj maluszek :tak::-) No po prostu nie do pomylenia z innymi "bąbelkami" w brzuchu :-D Taka iskierka mi się zapaliła i czułam, że to nasza dzidzia :-) Mam nadzieję że mnie intuicja nie myli ;-)

Patrysia, Gosia heheh wierzę że to nasze dzieciątko się odezwało i spokojnie czekam na mocniejsze kopniaczki :-D

A teraz idę na drugie śniadanko, jak zwykle koło południa muszę coś przekąsić :-) i Inkę też sobie zrobię :tak:

reklama
witam i ja sie z wami dziewczyny..

bereshka trzymamy kciuki za ciebie i gabriela,aniolek jest przy was bozia da szczescie zobaczysz,musi byc dobrze,tulam mocno..

pyszczek dzidzia dala znaki poglaskala mame w brzuszku piekne uczucie prawda az lza kreci sie w oku..

royaanna dobrze ze wyniki dobre bardzo sie ciesze

Do góry