reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
bershka ja juz bym chciała żebyś przyszła i napisała że wszystko ok....czy mogłabys mi zrobic taki wcześniejszy prezent urodzinowy bo mi nerwy zszargane już i tak całkiem wysiądą!!!!

WÓZEK CHICCO TRIO SCOOP 2009 (647031779) - Aukcje internetowe Allegro

ten lekki

Gosiu w X landerach nie maa kubełkowych spacerówek ona sie rozkłada na płasko
fajny tylko ze wiesez ze ja przeciwniczka 3 kołek ( po złych doswiadczeniach)

ale ten x-lander xv co link dala ma kobelkowe siedzenie tak mi sie wydaje??

no chyba ze sie zdecyduje na tego JANE SLALOM PRO kolor AIR H64 + Torba - PROMOCJA (640841726) - Aukcje internetowe Allegro teraz jakas promocja jest ale m nie pozwoli mi juz kupic wozka??

ano faktycznie kubełkowe bo znalazłam gdzie indzie....kurde zawsze gdzies cos spierdzielą ...jak juz wszystko fajne to cos musza ...ehhhh...

Gosiu będa jeszcze rózne promocje nie martw sie :)

Ania wiem ze jeszcze sporo czasu dlatego daje sobie spokoj(dzis);-)z ogladaniem wozkow:-)
Bershka prosze sie odezwac!!Martwimy sie:-(

Pyszczek cieszę się że u Ciebie i dzidzi wszystko wporządku :tak: no i gratuluje wyników w nauce :-)

Patrysia super że u Ciebie tez wszystko dobrze :tak: fasolka przecudna :-)

Gosia super że Maja zadowolona z prezentu :-)

Bershka trzymamy kciuki i czekamy na wieści!!!

Nareszcie zaraz koniec pracy :-)

Agniesiak a kto to jest Filipek? bo chyba coś przegapiłam :zawstydzona/y:
Kochana opiekuję się dwuletnim Filipkiem - to moja praca jak na razie, jestem nianią:-)

Agniesia szkoda że się nie udało, ale za to teraz ulepszyłaś swoje obserwacje i jesteś przez to coraz bliżej celu :-):tak: następnym razem się uda!
Też tak myślę:tak: Teraz zapisuję codziennie tempkę no i czekam na te testy:tak::-)

HELLO:-)
Kochane jestem taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka szczęśliwa:-Dgin powiedział że bardzo ładnie się unormowało że zapisał ostatnie dwa opakowania dupka i mam go brac teraz 2 razy po 1 tabletce:tak:widziałam serduszko pięknie biło iiii hehe tam na zdjęciu po prawej stronie(troche niewyraźne:-p)ruszało się maleństwo jak kijanka:-D:-Di wiecie co aż mi głupio ale łezki mi poleciało jak widziałam to aż gin tak tez się uśmiechnął i powiedział że jest z czego się cieszyć bo zdrowo bije serduszko:-):-):-)ach teraz jestem spokojna:tak:hehe ale serduszkowanie jeszcze trzeba odłożyć:-pa to zdjątko mojego maleństwa 8 tydzień:tak:
Kochana cudownie, że wszystko oki:tak:
Cudna ta Twoja fasoleczka:-)

Tak Bershka odezwij się....ja też czekam na informacje co z maluchem...
Sama mam chorego synka i wiem jak bardzo musiałaś się stresować...wierzę jednak że jelitka zdrowe....przytulam...

A ja staram się czekać spokojnie na dni miesiączki ( a to jeszcze 2 tyg) i zastanawiam się czy nam się udało...to planowani na dziewczynkę jest bardzo skomplikowane...:sorry: i tak myślę że szansa na zapłodnienie też mniejsza..bo skąd mieć pewność ze te plemniczki przeżyły:baffled:
Ahh....tak sobie mogę teraz tylko gdybać i myśleć...
Tak bardzo bym chciała żeby się udało....:tak:
Życzę wam powodzenia kobietki....jak najszybciej dwóch kreseczek a tym którym się udało...jak najlepszych wieści od ginka....i zdrówka...zdrówka...zdrówka dla bobasków!!!
Pozdrawiam

reklama
hej laseczki:-)
widze, że wszystkie czekamy na wieści od Bershki
na temat wózków się nie oddzywam bo ja to jeszcze przedpotopowa:-):-):-):-) kiedyś były inne:-)
Gosia obrazki z neta:-):-):-)
Anufifi ja po formacie, nie mam gadu, a nr swojego nie pamiętam:-):-)chyba, że mi podeślesz to zaraz założe:sorry::sorry:

Do góry