reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
oj tak jestem bardzo szczęśliwa:-)a za 2 tygodnie mam szereg badań zrobic a za 3 tygodnie kolejna wizyta:tak:

a wiecie co uparlam sie na ten wozek buzz quinny chodz ma tyle zlych opinii i nie wiem co teraz zrobic bo ogladam inne wozki i zaden mi sie nie podobna:-(dola podlapalam:-(

jak ci się podoba to go kup bo najważniejsze to ma się mamusi podobać :tak:opinie są różne i szczerze do każdego wózka można się przyczepić co najważniejsze aby tobie się sprawdzał i podobał:tak:

oj obawiam sie , że moje typy Ci sie nie spodobaja ....ja nauczona doświadczeniem i biorąc pod uwage trybnaszego zycia ze my wiecznie w drodze dzisiaj mam zupełnie inne zapatrywania na wózek ....ni patrze nic a nic na wygląda a na praktycznosc ...
Kupiłabym telaz mutsy taki jak Aga kupiła i fotelik rozkładany na płasko i spacerówke maclarena XT , allbo odrazu maclarena XLR z mozliwoscia zapiecia fotelika wtedy bez mutsy.

i jesli uda mi sie miec 3 pocieche napewno tak zrobie i nic innego szukac nie bede.

ale jest kilka wózków wielofunkcyjnych któe uwazam za godne uwagi...

oj obawiam sie , że moje typy Ci sie nie spodobaja ....ja nauczona doświadczeniem i biorąc pod uwage trybnaszego zycia ze my wiecznie w drodze dzisiaj mam zupełnie inne zapatrywania na wózek ....ni patrze nic a nic na wygląda a na praktycznosc ...
Kupiłabym telaz mutsy taki jak Aga kupiła i fotelik rozkładany na płasko i spacerówke maclarena XT , allbo odrazu maclarena XLR z mozliwoscia zapiecia fotelika wtedy bez mutsy.

i jesli uda mi sie miec 3 pocieche napewno tak zrobie i nic innego szukac nie bede.

ale jest kilka wózków wielofunkcyjnych któe uwazam za godne uwagi...

Aniu mi sie mutsy tez podobaja ale tylko te 4kolowe ze skretna osia ale one ciezkie sa:-(i czemu mowisz ze nie spodobaja mi sie Twoje typy??dawaj jeszcze:-)
i napewno doczekasz sie trzeciego bobaska zobaczysz:-)

według gościa w sklepie ( który miałam wrażenie wie co mówi) nalepszy wózek to ten ....waga tez super jak na ciebie ....osobiscie go wyogladałam podoba mi sie szerokie siedzisko w którym dziecku wygodnie i widac ze to porządny wózek który sie nie rozleci
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: NOMAD AIR + CAPAZO głęboko-spacerowy 2009

niestety w wózkach które teraz robia za cholere nie odpowiadaja mi spacerówki , a przeciez to one sa najdłuzej uzywane ....dlatego uwazam ze powinno sie kupowac sama gondolkę jak juz sie ja chce miec i potem porzadna osobna spacerówke i tu będe monotematyczna ale jak wziełam ostatnio tego Maclarena w sklepie w obroty to sie zakochałam!!!!!!!!

reklama
Anufifi co do maclarenow to znajomi mieli i uzywali tylko 4mc bo im sie kulka starly a serwis nie chcial na nowe wymienic wiec sama nie wiem co myslec o maclarenie??

co do x-landera to kiedys byl moj pierwszy wybor model xt(3kolowy)ale dzis znalazlam X-LANDER XV GŁĘBOKO-SPACEROWY+GRATISY W-wa (644477741) - Aukcje internetowe Allegro nawet fajny chodz kobelkowe siedzenie ma??wczoraj widzialam babke jak akim jechala i zwrocilo to moja uwage:-)

ale szukaj dalej jak masz czas moze akurat cos sie fajnego trafi??

A ja mojej Mai wczoraj kupilam lale z wanna na dzien dziecka i jak ona sie cieszyla ze ma lalo do kapania dawno nie widzialam jj takiej zadowolonej:-)oczywiscie musiala sie kapac wczoraj z ta wanenka i dzis od rana chodzila z tym zestawem bo ona chce myju-myju lalusia:-)ona akurat jest na etapie mycia laleczek wiec prezent trafiony:-)chodz oczywiscie musiala pozrywac wszystkie noklejki z plastikowych buteleczek z tego zestawu psuja mala:-)

Do góry