reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

HEJKA:-)
I co jakieś plany na weekendzik:-)ja w domciu ale jutro siostra na tydzień przyjeżdza:-)

JARZĘBINKO oj lepiej aby synek został w domciu:tak:
AGNIESIAK no racja dla ANUFIFI ja nie wiedziałam czy jestem w ciąży na urodzinkach mamy ale podejżenia miałam to i tak nic nie wypiłam tylko malutki łyczek szampana ale to wszystko i juz nic ani kropeleczki;-)

reklama
Hej;-)
Niedawno wstałam. Wczoraj wyszliśmy koło 23 a wróciliśmy po 1 także mini króciutka imprezka, bardziej pogaduchy:tak: Wypiłam łyczek piwa i odstawiłam bo jakoś nie mogłam. @ dalej brak. Jutro jadę do szkoły po jakieś wpisy do indeksu, tak mi się nie chce, że szok. Taka pogoda, że bym tylko spała.
M robi śniadanko, mniami:-)

tylko czy to oczekiwanie nie jest wlaśnie jeszcze większym nakręcaniem sie.... a tak test i sprawa jasna

zgadzam sie w 100%!!!

nie kumam Aga czemu nie chcesz zrobic testu :confused:
i tak przeciez pewnie ciagle o tym myslisz czy jestes w ciazy czy nie!
test nic nie zmieni albo jestes albo nie :cool2:

zgadzam sie w 100%!!!

nie kumam Aga czemu nie chcesz zrobic testu :confused:
i tak przeciez pewnie ciagle o tym myslisz czy jestes w ciazy czy nie!
test nic nie zmieni albo jestes albo nie :cool2:
Uwierz mi Kochana, że dopiero jak siadam do BB to myślę czy tam u mnie w brzuszku jest Fasolka czy nie. W ciągu dnia jak nie siedze przy kompie to jestem zajęta innymi rzeczami, że nawet nie mam czasu o tym pomyślec:tak:
Jak nie przyjdzie do jutra to jutro zatestuje:-p Dziś nawet testu nie mam w domu i nie bardzo mi się chce ruszac gdzies w taką obrzydliwą pogodę. Może poźniej się z M wybierzemy jak się rozpogodzi.

witam

anufifi lipiec tuz tuz kochana i bedzie mala fasolinka,

agnieszka szkoda ze nie robisz testu ta niepewnosc gorsza jak zrobienie testu wtedy bys juz wiedziala albo dwie kreseczki i radosc lub nastepne staranka o bobaska

patrysia zrob zdjecie w nowych spodniach z brzuszkiem i wkleic nam prosze..

paula jak wyniki z toksoplazmozy bo nie doczytalam.juz wszystko oki..?

jarzebinko jak samopoczucie,syneczek kopie mocno?

pyszczek biedna tyle pracy musi napisac uda sie zobaczysz zakonczysz semestr z najlepszymi wynikami..

agnieszka12 gzie sie podziewsz jak wanessa w brzuszku..

beti kochana odezwij sie..

gioeska sama jestem ciekawa co masz pod serduszkiem.mnie przeczucie zawiodla,czulam ze chlopczyk a to dziewczynka..

ja po usg wczoraj corunia pokazala mi sie kilka razy ale bardzo szybko..jest za blisko lozyska i macicy i ciezko ja uchwycic,,mysle ze podobna jest do mojego ercana,chlopcy zachwyceni siostra..

Jestem kochane. U nas od 3 dni taka pogoda,ze...slonko slonko i jescze raz slonko.A wiecie,ze tutaj to sie nie zdarza:-D jak mi brakowalo slonca boszzzz:sorry: zaraz mam i energie i chec jakas do zycia.Do nastepnego deszczu :sorry:

Kicia80 czy ja Ci juz gratulowałam.Chyba nie.Spiesze zatem...tak szczerze i serio;-) Dbaj o siebie i tulam Cie...

Agniesiak Ty to nie na moje nerwy :eek::-D:-D:-D ;-)

Jarzebinka dmuchac na zimne.Zostawic małego w domu na pare dni.;-)

anufifi moja Ty:zawstydzona/y: Lipiec toz to za pare dni - wiem do PL jade:-D rok nie bylismy:eek: Normalnie Martyska skresla dni w kalendarzu.A urlpowe staranka... hmmm... miodzio :-p Buziole

kiki obstawe księzniczka bedzie miala kiedys ze ho ho:-D super;-) I fajnie,ze wsio ok. A jak z szanownym jesli spytac mozna.Chociaz dziewczyny tu juz pytały i milczysz... rozumiem, jesli nie chcesz o tym pisac.jednak slowo powiedz ;-):-D

Becia muuuuach;-)

Czarodziejko z tym zapisaniem sie na 28 to.... jakos tak.Bylam tam na miesiac-sie pogubiłam w tych wykresach:sorry::zawstydzona/y: No i po miesiacu jst jakas tam opłata a nie wiedzialam jak to ma sie do przeslania stad i w ogole ...MOze powinnam sie głebiej w to wkrecic;-) Buziole

Ok-Niki wstanie i idziemy na sloneczko.Poza tym w poniedziałek jest wolne tutaj takze boskooo- pogoda... wolne.... i my... czego chciec wiecej ;-)

Udanego weekendu laseczki.

I wszytskie te których nie wymienłam rownie mocno sciskam.te z brzusiami delikatniej troszke:-D

15173533.jpg

jarzebinko jak samopoczucie,syneczek kopie mocno?

kopie, kopie... ale na szczęście nie za mocno :tak: wnętrzności mnie nie bolą ... jeszcze ...... :tak:

i chyba pomyśle, aby małego zostawic w domku kilka dni :nerd: porozmawiam z nauczycielka na jakim etapie jest ta choroba i zobaczymy co dalej .... lepiej dmuchać niz potem walczyc :tak:

reklama
Oj dziewczynki:-( Chyba nie będe jutro testowac:-(
Byłam w łazience i mam różowawy śluzik taki lekko zabarwiony. To na pewno @ się rozkręca, eh.
A jednak te testy owulacyjne co zamowiłam przydadzą sie w czerwcu:-D

Do góry