reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
M powiedział, żeby na razie nie testowac bo zawsze się nakręcę przed testem a jak wyjdzie jedna krecha to jest ogromny zawód. Powiedział, że lepiej poczekac i jak się będzie spóźniał okresik to wtedy. A na imprezę idziemy ale chyba późno bo późno przyjeżdżają gospodarze z Wawy:tak:
Raz jak byliśmy u nich to @ mi się spóźniała i wszycy juz mysleli, że mamą będę a tu masz.. poszłam u nich do łazienki a tu niespodzianka @:-D Dobrze, że miałam ze sobą podpaski:-p Dziś tez wezmę na wszelki wypadek gdyby historia chciała sie powtórzyc:-p:-D

5 razy pisałam i prąd wyłaczali ....

wg kalendarza płodnosci
Jest Pani w 29. dniu cyklu. Okres płodny może trwać u Pani od 10. do 18. dnia cyklu.
Największe szanse poczęcia wypadają między 13. a 16. dniem cyklu.
Obecnie szanse poczęcia są znikome.

nie wiem czemu przekreśliłas ten cykl....

ja testowalam przy chłopcach 10 dni po owu i nie załowałam...

a teraz nawet jak wychodziła 1 kreska nie załowałam ...szybciej sie zbieralam do nowych staranek ....

Buźka ...czekam az sie zdecydujesz....

ok , więcej w tej kwestii juz nie piszę ...kiedys sobie obiecałam ze nigdy żadnej namawiac na testowanie nie będe ...ale mnie poniosło ....
Każda robi oczywiscie jak uważa ....

ja juz ciiiiiiii :):)

Ojojojoj ale gafę strzeliłam, coś mi sie pomerdało, że Dzień Ojca jest 23 maja :szok::eek: i byłam święcie przekonana że już był, a jeszcze przez to wszystko do teścia zapomniałam zadzwonić i plułam sobie w brodę, co sobie o mnie pomyślał, że mu życzeń nie złożyłam :szok::-D Hheheh macie rację Dziewczyny, oczywiście że 23 czerwca. Ale kwiatki Tacie i tak zaniosę :-) Bez okazji :tak:

Anufifi do lipca szybko zleci czas...zobaczysz, szkoda tylko że źle znosisz tabletki, ale najwazniejsze jaki będzie efekt, żeby torbiela nie było :tak: mam nadzieję że nie będzie :-)

Ja dopiero się ogarnęłam ze sprzątaniem, bo miałam tylko łazienkę sprzątnąć, a wyszła jeszcze kuchnia, odkurzanie itd. więc teraz już pilnie siadam do pracy.

Buziaki!

Zleci kochana ....a w lipcu urlop więc staranka bedą jeszcze przyjemniejsze ...maam nadzieje ze nic tego nie zakłóci ....

siadaj pilnie do pracy....
ja z natury jestem taka ze zawsze odkładam wszystko na ostatnia chwilę , a mam inne założenia :-D:-D:-D:-D...tyle że z początku :)

No trudno, poczekamy na ten wynik kilka dni...Z wielkim bolem...
Ja juz po wizycie Baski-bylo fajnie. Teraz robi sie pranko, a ja ide pakowac rzeczy na wyjazd. Potem smazenie nalesnikow i tak do 18 zleci.
Na razie papapa

reklama
Do góry