reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

nam wszystkim mamusia i przyszlym mama wszystkiego dobrego w tak pieknym dniu zycze..

Dnie urocze, piękne, młode W drodze życia napotkamy, Ale jednym z najpiękniejszych jest dzień Mamy. Więc serdecznie wam winszuje, Aby przez ten dzionek cały Tylko nuty zdrowia, szczęścia, W waszych sercach, Mam grały!

reklama
nam wszystkim mamusia i przyszlym mama wszystkiego dobrego w tak pieknym dniu zycze..

Dnie urocze, piękne, młode W drodze życia napotkamy, Ale jednym z najpiękniejszych jest dzień Mamy. Więc serdecznie wam winszuje, Aby przez ten dzionek cały Tylko nuty zdrowia, szczęścia, W waszych sercach, Mam grały!

Piękne życzonka!!:tak::-)

Dziewczyny wszystkiego najlepszego w dniu Naszego Swieta :-);-)

Ja wczoraj dostalam najpiekniejszy prezent na Dzien Matki - bijace serduszko naszej dzidzi. teraz juz moge oficjalnie pochwalic sie, ze jestem w ciazy :tak:

pozdrawiam Was serdecznie!!!

ja też pozdrawiam i przesyłam ogromne GRATULACJE ........:tak::-D:tak:

dziękuje dziewczynki za gratki, teraz M chodzi i wymyśla imie....... dzisiaj był skoro świt w urzędzie komunikacyjnym zarejestrowac motor ( nowy nabytek) i mu sie nudziło i dostałam sms'a ok. 8.00, że może Kamil Feliks...... :tak::-D:tak: chyba bardziej to przeżywa, niz mogło by mi sie wydawać .......:tak: ale w sumie to sie ciesze, że nie jestem sama ze wszystkimi problemami jak i radościami, tylko mam je z kim dzielic...... :tak::-D:tak: i co rusz dopytuje czy wózek juz wybrałam, a ja taka niezdecydowana .............. Bershka, Agnieszka, Kiki, a wy juz macie wybrane wózeczki ????

i z okazji dzisiejszego świeta, wszystkim mamusiom wszystkiego co najlepsze.....

Ja wczoraj dostalam najpiekniejszy prezent na Dzien Matki - bijace serduszko naszej dzidzi. teraz juz moge oficjalnie pochwalic sie, ze jestem w ciazy :tak:

Kiciu, serdecznie gratuluje!!! Tak sie wzruszylam ta wiadomoscia, ze az mi lezki polecialy:tak: Zycze aby ciaza przebiegala bezproblemowo do samego, szczesliwego rozwiazania!!! A tak spytam z ciekawosci, na kiedy termin? Styczen czy juz luty? Jeszcze raz-ogromne gratulacje!!!

sama już nie wiem..
jak z tą owulka jest.. chyba kupie sobie testy owulacyjne:tak::biggrin2:
U mnie brak tempki więc @ zawita..:-(ale to nic niech szybko przychodzi i staranka ciągniemy dalej:-D
A może któras z Was miala znajomą, ktora nie miała podwyższonej tempki a była w ciązy..eh:sorry2:
A czy możliwe byłoby zajście w ciąże teraz? Tzn w 26dc? chyba nie:-D Bo my ostatnio z M fikamy codziennie ale już przeciez nieplodne dni bo przed @..:biggrin2:

Dziewczyny wszystkiego najlepszego w dniu Naszego Swieta :-);-)

pozdrawiam Was serdecznie!!!

Kicia tak się cieszę!!!!:-):-):-) Moje największe gratulacje!!! :tak: życzę aby dzidzia się zdrowo rozwijała! :tak:

napewno teraz wszystko będzie dobrze:tak::tak::tak:

Kiciu i ode mnie gratulacje :tak::-)

Jarzębinko póki co mam gondolkę po synku a spacerówkę jeszcze nie wybierałam ;-)

Kochane ja już po M jak miłośc a teraz uciekam do lóżeczka:tak:
Wiecie co.. mi sie teraz przypomnialo, że ja ta poranna tempke to dziś przed 5 rana mierzyłam a jak pierwszy raz mierzona była o 7 to wyszła 37..
godzina pomiaru musi byc codziennie ta sama?
:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

Siema dziewczyny!
Coś cichutko na forum...

Kiciu,nie można sobie wyobrazic piękniejszego prezentu na Dzień Matki:-) Gratulacje!!! no i powodzenia :happy:
Ja zawsze powtarzam,że nigdy ale to nigdy nie można tracic nadziei...

Agniesiak85,temperaturę powinno się mierzyc o tej samej porze codziennie,wtedy jest to najbardziej miarodajne

Piszę,żeby Wam podrzucic pewien temat...

Naturalne metody planowana rodziny - Lady-Comp, Baby-Comp, pearly - Chłopiec czy dziewczynka?

poczytajcie bo to podważa wszystko...całą wiedzę na temat planowania płci...właśnie to znalazłam i nie mogę się nadziwic :szok:

Dobrej nocki;-)

reklama
Ja słyszałam, że na dziewczynkę to parę dni przed owu, tak koło tygodnia bo plemniki "żeńskie" żyją dłużej ale wolniej sie poruszają. Natomiast na chlopca to w dzien owulki lub dzień przed lub po bo plemniczki zyją krócej ale szybko sie poruszają. Nie wiem czy to ma sens to, co napisałam:-p:-)

Do góry