reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam:-)
Choroba, ja też się poryczałam, wspaniały filmik.
Jarzebinka, gratulacje synka, a Kamil to faktycznie fajne imię.
Ja ostatnio mam słabe dni, jakaś płaczliwa się staję, nią mi się koszmary, już zaczynam bać się zasypiać. 3 czerwca idę na usg połówkowe i bardzo się denerwuję czy aby wszystko w porządku. Czuję, że tracę grunt pod nogami.:no:

reklama
Jarzębinko gratuluje synusia, chłopaczki są suuuper, wiem, bo mam dwóch przecież:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

witajcie Kochane mamuski:-) i przyszle mamuski:-)

Rowniez wszystkiego najlepszego w dniu naszego swieta:-)

Beti super film tylko szkoda ze mcdonald!!

Pyszczek jak to juz 5mc??a nie 4??:-)

Anetrix witaj!!moze bedziecie miec coreczke..przeciez nie jest przesadzone ze chlopiec bedzie wiec sie nie zalamuj!!:-)

Jarzebinko super ze chlopiec:-)tez bym chciala chlopca ale mam przeczucie ze bedzie babeczka Nadia:-)

A gdzie nasza Bershka sie podziala??

Anufifi jeszcze troche i bedziecie sie znowu starac o malenstwo:-)

Paula jak samopoczucie juz troche lepsze??

dzis piekna pogoda az zyc sie chce:-)Moja Maja dzis sie bedzie kapac na dworze w baseniku:-)Ona uwielbia to juz od 7chodzila i pytala sie kiedy bedzie myju-myju:-)takie male dzieci slodziutkie sa szkoda ze tak szybko rosna:-(

Buziaki kochane:-)

Witam:-)
Choroba, ja też się poryczałam, wspaniały filmik.
Jarzebinka, gratulacje synka, a Kamil to faktycznie fajne imię.
Ja ostatnio mam słabe dni, jakaś płaczliwa się staję, nią mi się koszmary, już zaczynam bać się zasypiać. 3 czerwca idę na usg połówkowe i bardzo się denerwuję czy aby wszystko w porządku. Czuję, że tracę grunt pod nogami.:no:

Madzia a co sie stalo ze grunt tracisz??

dzis piekna pogoda az zyc sie chce:-)Moja Maja dzis sie bedzie kapac na dworze w baseniku:-)Ona uwielbia to juz od 7chodzila i pytala sie kiedy bedzie myju-myju:-)takie male dzieci slodziutkie sa szkoda ze tak szybko rosna:-(

oj tak super pogoda a ja w domu:wściekła/y:ja ze synkiem bym bardzo chciała iść na spacerek on tak to kocha na szczęście M zawsze z pracy przyjdzie to go weźmie:tak:

MADZIA przytul M w nocy i bedzie miło:tak:a usg na pewno bedzie supr;-)

Mam małe pytanko bo od wczoraj mi pod prawym żebrem mocno pulsuje aż to widac co to jest troche się boje:-(

Beti piękny filmik:tak: łezka się zakręciła w oku:tak:
Patrysia nie martw się, pójdziesz do gina to Ci wszystko wyjaśni a teraz bądź spokojna bo nosisz w sobie maleństwo.:tak::-)

Gie-oska, chodzi o te sny między innymi. To są prawdziwe koszmary, śni mi się, że z dzieckiem coś jest nie tak, rodzi sie za wcześnie, że są kłopoty.Po takim śnie nie mogę dojść do siebie bo jest bardzo realistyczny, odczuwam ogromny strach i bardzo się boję o zdrowie dzidzi. Wiem, że o tylko sny i nikt w nie nie wierzy, ale mi ciężko nad tym zapanować.

Paula jak samopoczucie juz troche lepsze??

Gosiu dziękuje że pytasz, samopoczucie troche lepsze trzeba żyć dalej ale bywają jeszcze ciężkie chwile, naszczęście Kacperek zajmuje mi dużo czasu :tak:

a Ty Gosiu jak się czujesz? w pracy jesteś czy w domku odpoczywasz?

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny

Jestem dopiero dzisiaj i Was wszystkie czytam

Jarzębinko gratuluję drugiego syneczka :tak:

miałam egzaminy na głowie i nie miałam czasu na kompka

Dzisiaj rano podeszłam do -jak myślałam- łatwego zaliczenia i oblałam :-:)eek:
we wtorek poprawka

u mnie jakoś sobie leci, czuję się dobrze. Urodzinki odprawiłam w tą niedzielę, było super a dzisiaj wysłałam mamie kwiaty kurierem do pracy. Ale była zaskoczona :-)

Wam tez mamusie życzę wszystkiego dobrego w tym dniu

za 2h lecę do przedszkola na przedstawienie z udziałem oczywiście mojego syneczka :-)

reklama
Gosiu dziękuje że pytasz, samopoczucie troche lepsze trzeba żyć dalej ale bywają jeszcze ciężkie chwile, naszczęście Kacperek zajmuje mi dużo czasu :tak:

a Ty Gosiu jak się czujesz? w pracy jesteś czy w domku odpoczywasz?

JA SIE w miare ok czuje:-)ale jak jest tak mega goraco jak dzis to ciezko jest:p...jeszcze nie odpoczywam w domku mysle ze od lipca dopiero zaczne no chyba ze cos sie zmieni to od czerwca pojde na L4:-)w poniedzialek mam wizyte bez usg i juz sie doczekac nie moge...
Dziewczyny jak to jest jak jest wizyta bez usg jak lekarz sprawdza ze z dzieckiem wszystko ok??

Do góry