reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Patrysia czas tak szybko leci, że nawet się nie obejrzałam a wczoraj zaczęłam 5ty miesiac :-) i u Ciebie już 7my tydzień, nie do wiary :-) a zdjęcia na razie nie zrobię bo aparatu chwilowo nie mam ;-) co do płci to następne usg będę miała dopiero między 20-22 tygodniem, tak jak Gosia, więc dopiero gdzies na przełomie czerwca i lipca, lub na początku lipca, wtedy dopiero się dowiem czy synuś czy córeczka :-)

Agniesia no co Ty mdłości to nic przyjemnego :baffled::-D

Oki babeczki, lecę poleżakować :-)

Miłego wypoczynku!!:-)

pamietam jak ja chciałam je ju ż mieć a teraz:baffled:no tak już 7 tydzien :-)poczekamy poczekamy i ty będziesz już w takim tygodniu:tak:

Już nie mogę się doczekac ale z drugiej strony.. wszystko w swoim czasie będzie:tak::-)

A mój M wziął właśnie synka na spacer:-)niech sobie pobiega bo przez to ze ja nie moge tak szaleć synek cały czas w domku i jak pogody są ładne co teraz jest super ciepło i niech sobie poszaleje:-)

ja tylko na chwilkę i przelotem dzisiaj, bo jakos czas przez palce przecieka i juz jest wieczorek :tak: ale po dzisiejszym USG nie ma juz raczej watpliwosci, bo wyraźnie było widać to "coś" miedzy nóżkami więc moje 500 gramowe szczęście to drugi chłopiec ...............:tak::-D:tak: i najprawdopodobniej będzie Kamil..... :-D:tak::-D

ja tylko na chwilkę i przelotem dzisiaj, bo jakos czas przez palce przecieka i juz jest wieczorek :tak: ale po dzisiejszym USG nie ma juz raczej watpliwosci, bo wyraźnie było widać to "coś" miedzy nóżkami więc moje 500 gramowe szczęście to drugi chłopiec ...............:tak::-D:tak: i najprawdopodobniej będzie Kamil..... :-D:tak::-D
Kochana tak się cieszę:tak::-D
Ogromne gratulacje:tak:

Gratuluje Jarzebinko..a jeszcze niedawno czytalam o Twojej II kresce..a dzis juz znasz plec..jak ten czas zauwa.............

zazdroszcze!:tak:

cześć wszystkim!
Przyjmiecie mnie do siebie?
Czytam to forum już od dawna i na wyrywki prześledziłam go od pierwszej strony:-)
Bardzo żałuję,że nie znalazłam Was jakieś 2-3 miesiące temu,kiedy prowadziłam intensywne starania...o dziewczynkę.Wtedy wydawało mi się,że wiem dostatecznie dużo o tym jak JĄ zrobić:-)
...do czasu....dwóch kresek na teście ciążowym...dopiero wtedy zaczęła się panika czy aby wszystko dobrze zrobiliśmy.Im więcej na ten temat zaczęłam czytać,tym mniej wiedziałam i tym mniej byłam pewna wszystkiego_O ile w dniu dwóch kresek byłam pewna,że dorobiliśmy siostrzyczkę naszemu młodemu,o tyle dziś nie jestem już tak optymistyczna.
Powiem więcej...daleko,daleko do tyłu na tym forum o dziewczynkę starała się NiaNia...przytulanko było u Niej kilka godzin przed pozytywnym testem owu.Byłam pewna,że będzie miała dziewczynkę a tu czytam kilka dni później(kilka dni czytania później),że gin stwierdził na 100% chłopczyka:szok:
Ja w kwietniu wykonałam przytulanko:zawstydzona/y: w dniu pozytywnego testu owu (dwie krechy)...no bo przecież owu będzie za 24 do 36 godz.,nie?Czyli jest szansa,że "chłopcy" wyginą...Wydawało mi się to takie proste...
Teraz moja fasolka ma 6 tyg i ciągle szukam nerwowo jakiegoś potwierdzenia,że mam szansę na spełnienie marzeń...

Jarzębinko,gratulacje.Wiem,że też marzyłaś o córeczce ale ja sobie tak myślę na pocieszenie (jeśli okazałoby się,że i u mnie drugi chłop się szykuje),że w dzisiejszych czasach będę się czuła lepiej wiedząc,że mój ukochany synuś ma braciszka i we dwóch nie dadzą sobie zrobić krzywdy.Wyślę ich na jakieś sztuki walki czy obrony i będę miała spokojniejszą głowę bo już mi się mózg lasuje od tych wszystkich młodocianych ucisków...dzieci dręczą dzieci...i to w jak okrutny sposób:-(

Jak już będę miała dwóch synów to jeszcze postaram się o córeczkę :-) w końcu troje dzieci to nie tak znowu dużo:-D

Pozdrawiam cieplutko Was wszystkie,dziewczyny i życzę powodzenia w staraniach.
Udanej nocki...może właśnie dzisiaj którejś z Was się uda...
Trzymam kciuki

reklama
witam.

jarzebinko gratuluje syneczka,sliczne imie kamil..

beti mam nadzieje ze torbiel zginie nie bedzie po nim sladu i bedziesz miala pod serduaszkiem kruszuynke..

patrycja ja jestem 4 raz w ciazy i nie mam pojecia co to mdlosci....jak czas leci u ciebie 7tyd u mnie 7 miesiac..

pyszczek sama jestem ciekawa co nosisz pod serduszkiem..masz jakies przeczucie..

agnieszka i u ciebie sie uda moze beda dwie kreseczki za pare dni..

anufifi bedziemy ci dopingowac w twoich starankach czas szybko leci,ja bede rodzic a ty bedziesz w ciazy..

anetrix witam na forum..masz racje jaj bedzie drugi chlopczyk to tez fajnie a moze jest dziewczynka..jam mam 3 chlopcow i sa wspaniali tym razem mam coreczka a przestalam liczyc,chcialam dzidzusia serduszkowalam ile moglam a i tak jest dziewczynka..

Do góry