reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Patrysia czas tak szybko leci, że nawet się nie obejrzałam a wczoraj zaczęłam 5ty miesiac :-) i u Ciebie już 7my tydzień, nie do wiary :-) a zdjęcia na razie nie zrobię bo aparatu chwilowo nie mam ;-) co do płci to następne usg będę miała dopiero między 20-22 tygodniem, tak jak Gosia, więc dopiero gdzies na przełomie czerwca i lipca, lub na początku lipca, wtedy dopiero się dowiem czy synuś czy córeczka :-)

Agniesia no co Ty mdłości to nic przyjemnego :baffled::-D

Oki babeczki, lecę poleżakować :-)

Miłego wypoczynku!!:-)

pamietam jak ja chciałam je ju ż mieć a teraz:baffled:no tak już 7 tydzien :-)poczekamy poczekamy i ty będziesz już w takim tygodniu:tak:

Już nie mogę się doczekac ale z drugiej strony.. wszystko w swoim czasie będzie:tak::-)

A mój M wziął właśnie synka na spacer:-)niech sobie pobiega bo przez to ze ja nie moge tak szaleć synek cały czas w domku i jak pogody są ładne co teraz jest super ciepło i niech sobie poszaleje:-)

ja tylko na chwilkę i przelotem dzisiaj, bo jakos czas przez palce przecieka i juz jest wieczorek :tak: ale po dzisiejszym USG nie ma juz raczej watpliwosci, bo wyraźnie było widać to "coś" miedzy nóżkami więc moje 500 gramowe szczęście to drugi chłopiec ...............:tak::-D:tak: i najprawdopodobniej będzie Kamil..... :-D:tak::-D

ja tylko na chwilkę i przelotem dzisiaj, bo jakos czas przez palce przecieka i juz jest wieczorek :tak: ale po dzisiejszym USG nie ma juz raczej watpliwosci, bo wyraźnie było widać to "coś" miedzy nóżkami więc moje 500 gramowe szczęście to drugi chłopiec ...............:tak::-D:tak: i najprawdopodobniej będzie Kamil..... :-D:tak::-D
Kochana tak się cieszę:tak::-D
Ogromne gratulacje:tak:

Gratuluje Jarzebinko..a jeszcze niedawno czytalam o Twojej II kresce..a dzis juz znasz plec..jak ten czas zauwa.............

zazdroszcze!:tak:

cześć wszystkim!
Przyjmiecie mnie do siebie?
Czytam to forum już od dawna i na wyrywki prześledziłam go od pierwszej strony:-)
Bardzo żałuję,że nie znalazłam Was jakieś 2-3 miesiące temu,kiedy prowadziłam intensywne starania...o dziewczynkę.Wtedy wydawało mi się,że wiem dostatecznie dużo o tym jak JĄ zrobić:-)
...do czasu....dwóch kresek na teście ciążowym...dopiero wtedy zaczęła się panika czy aby wszystko dobrze zrobiliśmy.Im więcej na ten temat zaczęłam czytać,tym mniej wiedziałam i tym mniej byłam pewna wszystkiego_O ile w dniu dwóch kresek byłam pewna,że dorobiliśmy siostrzyczkę naszemu młodemu,o tyle dziś nie jestem już tak optymistyczna.
Powiem więcej...daleko,daleko do tyłu na tym forum o dziewczynkę starała się NiaNia...przytulanko było u Niej kilka godzin przed pozytywnym testem owu.Byłam pewna,że będzie miała dziewczynkę a tu czytam kilka dni później(kilka dni czytania później),że gin stwierdził na 100% chłopczyka:szok:
Ja w kwietniu wykonałam przytulanko:zawstydzona/y: w dniu pozytywnego testu owu (dwie krechy)...no bo przecież owu będzie za 24 do 36 godz.,nie?Czyli jest szansa,że "chłopcy" wyginą...Wydawało mi się to takie proste...
Teraz moja fasolka ma 6 tyg i ciągle szukam nerwowo jakiegoś potwierdzenia,że mam szansę na spełnienie marzeń...

Jarzębinko,gratulacje.Wiem,że też marzyłaś o córeczce ale ja sobie tak myślę na pocieszenie (jeśli okazałoby się,że i u mnie drugi chłop się szykuje),że w dzisiejszych czasach będę się czuła lepiej wiedząc,że mój ukochany synuś ma braciszka i we dwóch nie dadzą sobie zrobić krzywdy.Wyślę ich na jakieś sztuki walki czy obrony i będę miała spokojniejszą głowę bo już mi się mózg lasuje od tych wszystkich młodocianych ucisków...dzieci dręczą dzieci...i to w jak okrutny sposób:-(

Jak już będę miała dwóch synów to jeszcze postaram się o córeczkę :-) w końcu troje dzieci to nie tak znowu dużo:-D

Pozdrawiam cieplutko Was wszystkie,dziewczyny i życzę powodzenia w staraniach.
Udanej nocki...może właśnie dzisiaj którejś z Was się uda...
Trzymam kciuki

reklama
witam.

jarzebinko gratuluje syneczka,sliczne imie kamil..

beti mam nadzieje ze torbiel zginie nie bedzie po nim sladu i bedziesz miala pod serduaszkiem kruszuynke..

patrycja ja jestem 4 raz w ciazy i nie mam pojecia co to mdlosci....jak czas leci u ciebie 7tyd u mnie 7 miesiac..

pyszczek sama jestem ciekawa co nosisz pod serduszkiem..masz jakies przeczucie..

agnieszka i u ciebie sie uda moze beda dwie kreseczki za pare dni..

anufifi bedziemy ci dopingowac w twoich starankach czas szybko leci,ja bede rodzic a ty bedziesz w ciazy..

anetrix witam na forum..masz racje jaj bedzie drugi chlopczyk to tez fajnie a moze jest dziewczynka..jam mam 3 chlopcow i sa wspaniali tym razem mam coreczka a przestalam liczyc,chcialam dzidzusia serduszkowalam ile moglam a i tak jest dziewczynka..

Do góry