reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć Dziewczyny!

Wpadłam na chwilę bo jestem po całym męczącym dniu na uczelni i musze się zaraz trochę położyć i odpocząć :tak:

Patrysia to super że już nie plamisz, bardzo się cieszę :-):tak: a serduszko na pewno bije i wszystko ok, a kiedy teraz idziesz podejrzeć maluszka?
A brzuszek już rzeczywiście widać - bardzo ładny!

Wiecie co a ja zjadłam niedawno już drugi obiad dzisiaj ...i jeszcze poprawiłam słodkim :szok::-D mam dzisiaj jakąś fazę na jedzenie :-D

odpocznij troszku sobie:tak:a ja mam wizyte 1 czerwca w dzień dziecka:-Dps.nono ładnie to sobie dogadzasz i maluszkowi:-)ja niestety juz nie bo mam mdłości i to cało dzienne:baffled:

reklama
Patrysia ja tez mam mdłości, ale na szczęście tylko rano! I coś mi mleko nie podchodzi. Ginek kazał mi codziennie pić mleko, a ja co tylko wypije to od razu zwrot :baffled: juz parę śniadań mi zmarnowało :-D
Fajna data 1 czerwca :-) Ja też idę wtedy do ginka, tyle że na zwykłą wizyte bez usg.

Patrysia ja tez mam mdłości, ale na szczęście tylko rano! I coś mi mleko nie podchodzi. Ginek kazał mi codziennie pić mleko, a ja co tylko wypije to od razu zwrot :baffled: juz parę śniadań mi zmarnowało :-D
Fajna data 1 czerwca :-) Ja też idę wtedy do ginka, tyle że na zwykłą wizyte bez usg.

to razem bedziemy zdawać relacje:-)u mnie z mlekiem ok tylko gorzej jak mam brać dupka i ten folik bo 3 razy dziennie i to wtedy mnie napina na sama myśl bo ja nie nawidze tabletek i jeszcze jak mam je brac podczas mdłości:baffled:ale na szczęście tylko mdłościami się kończy:tak:

A dupka bierzesz doustnie, tak? Bo ja biorę cały czas dopochwowo, chociaz już niedługo kończę brać, ostatnia tabletka jutro rano, ginek mówił że jeśli wszystko jest dobrze to więcej nie trzeba, w sumie już 17ty tydzień :-)

U mnie na mdłościach niestety się nie kończy, a raczej mdłości często konczą się...:baffled::-D już się nawet przyzwyczaiłam :-D

A dupka bierzesz doustnie, tak? Bo ja biorę cały czas dopochwowo, chociaz już niedługo kończę brać, ostatnia tabletka jutro rano, ginek mówił że jeśli wszystko jest dobrze to więcej nie trzeba, w sumie już 17ty tydzień :-)

niestety wszystko doustnie:baffled:a co do wymiotów o tak pamiętam jak przy pierwszej ciąży to już rytuał był od obiadu wymioty co teraz cieszę się że tylko na mdłościach no ale to jest 7 tydzień co jeszcze przedemną:baffled:

PYSZCZEK a propos faktycznie już 17 tydzień szybko czas leci:-)niedługo płeć poznasz:-)daj zdjątko brzusia;-)

Patrysia czas tak szybko leci, że nawet się nie obejrzałam a wczoraj zaczęłam 5ty miesiac :-) i u Ciebie już 7my tydzień, nie do wiary :-) a zdjęcia na razie nie zrobię bo aparatu chwilowo nie mam ;-) co do płci to następne usg będę miała dopiero między 20-22 tygodniem, tak jak Gosia, więc dopiero gdzies na przełomie czerwca i lipca, lub na początku lipca, wtedy dopiero się dowiem czy synuś czy córeczka :-)

Agniesia no co Ty mdłości to nic przyjemnego :baffled::-D

reklama
Do góry