reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Paula ja tez miałam robioną awidność w poprzedniej ciąży i wyszło mi, ze byłam dawno zarażona wiec nie pomogę Ci do wyników

Wiem tylko, ze moja kolezanka urodziła w grudniu zdrową córeczkę a brała całą ciąże antybiotyk bo wyskoczyła jej toxo. Nie martw się. Teraz sa takie lekarstwa, ze będziesz miała zdrowe dziecko

reklama
Witajcie Dziewczynki wpadłam tylko na chwilkę, bo mam gościa w domu :-) A dokładniej mojego Kochanego Brata i chcę się nim nacieszyć bo już w sobotę wyjeżdża na kontrakt na pól roku, a ja jestem bardzo z nim związana, więc same rozumiecie ;-) Jeszcze dzisiaj byłam na uczelni pierwszy dzień po 3tygodniowej przerwie. Jak wygospodaruję chwilkę to Was podczytam, bo jestem w tyle z 10 stron, ale

Dziękuję Wam wszystkim bez wyjątku że się cieszycie razem ze mną że krwiaka już nie ma i moja dzidzia rośnie zdrowo! :-):-):-)

Miłego wieczoru i pozdrawiam gorąco! ;-)

Witam z rana :-)

dzisiaj dopiero wtorek a mi już wstać się nie chciało :rofl2:

Dziękuje Wam dziewczynki za wsparcie :tak: mam nadzieje że będzie wszystko wporządku i że dzidzia urodzi się zdrowa :tak:i tej mysli się trzymam :tak: tak jak powiedział lekarz...jak biore leki nic dzidzi nie zagraża :tak:musi być dobrze!

Pyszczek ciesz się bratem skoro wyjeżdża :tak:nas będziesz miała cały czas :-)

Dziewczynki życzę Wam miłego dnia!!! :-)

u mnie piękne słoneczko świeci sloneczko.jpg
szkoda że muszę w pracy siedzieć :baffled:

Dzień doberek

Czarodziejko trzymam kciuki za synka, żeby dostał się do przedszkola

mój już uczęszczał rok temu i uczęszcza do tej pory a rekrutacje i tak musiałam przejść żeby dostał się do 4 latków :szok::eek: ale wczoraj była lista wywieszona i dostał się mały łobuz :sorry:

Paula na pewno dzidzia zdrowa, wierzę ze tak jest

dziewczyny macie jakies pomysły co robić z dzieciaczkami po pracy o 17 tej ? :confused2::no:;-) bo ja już trace pomysły, plac zabaw wychodzi nam juz bokiem a oprócz spacerów to nic mi do głowy nie przychodzi

Miłego dnia, ładna pogoda się zapowiada

Ostatnia edycja:
Czarodziejko trzymam kciuki za małego przedszkolaka! :tak:

Gosia a Ty do kiedy planujesz pracować?

Bershka mój synek tak samo jak Twój dostał się do 4-latków :-) i też musieliśmy przejść ponowną rekrutację mimo uczęszczania do 3-latków :confused2:

co do zabaw to w sumie nie wiem co polecić, my mamy podwórko i Kacper poprostu wychodzi na dwór, bawi sie w piaskownicy, gramy w piłkę albo jeździ na rowerze co ostatnio jest jego pasją, a najbardziej lubi pomagać dziadkowi we wszelkich pracach ogródkowych itp. :-) nie można go do domu zaciągnąć!

Odrobina pięknego słoneczka dla Was
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Już nie mogę doczekać się jutra.
Ale chyba nic z tego nie będzie bo zaczyna mnie pobolewać w stałym miejscu przed @. Pewno przylezie małpiszon tak za 4 do 7 dni. No i temp już zaczyna spadać. Widocznie 13 miesięcy starań to za mało.
Pies budzi o 6 rano a teraz smacznie śpi z M. Już nawet pranie wywiesiłam.

M już wczoraj pyta się, a można sie jeszcze poprzytulać, to @ jeszcze nie masz? Był zdziwiony i jak zwykle snuje już przypuszczenia.

I ja witam z rana :))))
Buziaczki i milego dnia
Dzis wywieszają listy dzieci przyjetych do przedszkoli... :))))

Na pewno się Twoja pociecha dostanie :tak::-D
Patrzcie jak to szybko czas leci... teraz czekacie na listy przedszkolaków, później na listy przyjętych do szkoły, wyniki matur, listy przyjętych na studia..:-D Czas leci jak nic:-D
A u mnie dzis się pojawiła plamka na majteczkach rano.. i sie boję.. bo na @ to za wcześnie.. dopiero za 9 dni ma przyjsc.. a tulilismy się z M tylko dwa razy w 11dc i 13dc więc wielkich nadziei sobie nie robię. Ale jestem zaniepokojona.. bo wczoraj te zawroty głowy przez cały dzień i odbijanie się placka, którego zjadłam na śniadanie.. Może cos mnie łapie, jakaś infekcja?:eek:

reklama
Paula ja mysle zeby do czerwca konca pracowac ale zobaczymy...musze zmienic sobie umowe na wyzsza zeby wiecej zus mi placil...a Ty ile chcesz jeszvze chcesz pracowac??

A mnie martwi ze brzuszek mi nie rosnie jeszcze:-(

Do góry