reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Bershka dziwnie ze lekarz Ci tak powiedzial...ja zawsze chcialam miec w wieku 29lat trojke dzieci i mam nadzieje ze uda mi sie to zrealizowac i chyba jak mi maluch nr 2podrosnie z 6mcy postaram sie o kolejne bo po co odkladac to w nieskonczonosc!!

Aniu dzieki za rade:-)

reklama
Patrysia dziwne ze Twoja znajoma nie zna plci..ale pewnie jest tak jak Bershka mowi ze albo zly sprzet albo dzidzia sie wstydzi:-)

Gosiu prosze bardzo

dziewczyny ja sie tyle naczytałam o metodzie leczenia którą wprowadził mi ginek ze widze duuuze szanse....tylko zeby mi z tego bliźniaki nie wyszły hehe chociaz w sumie czemu nie :)w kazdym razie wychodzi na to że za 3 cykle jak odstawie tabletki to powinnam byc płodna niemal caly cykl hehe:)

zmykam do synusiów

buziaki

Anufifi- doczytalam sie ze juz nie bedziesz planowac płci.
Uwazam Kochanie ze jesli bardziej pragniesz dzidziulka niz dziecko o konkretnej plci to nie ma nad czym sie w ogole zastanawiac!!!!!
A kto wie..moze przy tej milej okazji uda sie slicznotka:))))
Zycie czasem daje nam różne niepodzianki :))))

Poza tym to laski zeście naskrobaly ze ho ho ho..... :))))
My bylismy 2 godz, z mlodym na dworze....na placu zabaw....oczywiscie wyciągnąc go potem z niego masakra...teraz spi ae katarek go budzi...bo wczoraj zlapal...:baffled:

Pati pewnie, że my kobietki to silne jesteśmy:-)
Bershka moje dziewczyny wiedzą, a co lepsze to właśnie one pierwsze zaczęły o tym ,że chcą braciszka:-) ale czy braciszek czy siostrzyczka nieważne już, ważne by było i było zdrowe:-)

a ja właśnie zjadłam chińszczyzne i nie mogę się ruszać:-):-)

Dziewczyny apropos planowania płci....
Gdybym była zdrowa planowałabym napewno , ale w mojej sytuacji to by chyba było zadzieranie z Panem Bogiem , a tego nie chcę:-):-):-)....wierzę , że to on mi dał teraz tą nadzieje którą mam i nie chce jej zniszczyc ..tak więc nie będę Mu grać na nerwach :-):-):-):-):-):-)

cześć dziewczynki;-) pamietacie mnie jeszcze...:-p

wczoraj byłam na usg połówkowym które trwa koło 45min, z dzidzia wszystko w porzadku:-) lekarz pyta sie czy znam płec a ja mówie ze tak ze chłopczyk bedzie podobno a on ze on tu chłopca niewidzi ale ze wtakim razie sprawdzi dokładniej i sprawdzał długo prawie cała płyta która dostałam z tej wizyty ( trwa 35min) kreci sie wokół tego co ma miedzy nogami lekarz cały czas tam kamerował i prubował szukac pyrtka .... na koniec powiedział ze z jego obserwacji to dziewczyna... ale ze to jeszcze do sprawdzenia bo dziwi go to ze pyrtka było widac juz w 4miesiacu wiec na odwrot to rzadko zdarza sie pomyłka....
i oczywiście niewytrzymałam i poszłam dziś znów do lekarza ale całkiem innego w sumie miałam jeszcze jedną sprawe do niego i ta Pani dr. zrobiłą mi usg i mowi ze ona tu widzi dwie ładne wargi sromowe...
i ze na 100% dziewczynka wg niej....lekarka patrzy na mnie i pyta a co pani chciała chłopczyka ( bo sie omało niepopłakałam) a ja nie nie ja mam synusia teraz marzyła mi sie coreczka.... a ona to ciesze sie razem z pania..
tylko dziewczyny ja dalej niedowierzam ze mam w brzuchu dziewczynke:rofl2::rofl2::rofl2: pare fotek dla Was;-)

DSC03177.jpg
DSC03172.jpg
DSC03174.jpg
DSC03179.jpg
DSC03178.jpg

reklama
Do góry