reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dzięki Beti

kurcze, moze to naturalne oczyszczanie organizmu z zaległych skrzepów etc, coś się może zaczęło tworzyć zapalnego i teraz jest wszystko ok. Ja w takich sytuacjach biorę tel i do gina zaraz dzwonię. A czułaś się później źle ? Miałaś wymioty lub bóle głowy ? Czy wyszło i przeszło ? :confused2:

reklama
Beti ja nie wiem co to mogło być, ale może zapytaj swojego ginka przy najbliższej okazji, może po prostu krew z @ zbiła się w taki skrzep i dlatego to tak wyglądało...:szok:

Patrysia no ja mam nadzieję że mi nadwaga nie grozi :-D jakby co to fitness obowiązkowo :tak:

do gina ide chyba w piątek
Ptasiorek z Anufifi mówią,że to ciąża biochemiczna, bo test miał dwie kreski
nie wiem, zobaczymy co gin powie

Beti to ja Ci powiem że kiedyś podczas jednego cyklu starań też mi wyszła na teście druga słaba kreska a potem przyszła @ i mi wyleciało coś takiego, tylko niedużego, ale taka dziwna zbitka ukrwiona, też się przeraziłam bo nigdy w życiu czegoś takiego nie widziałam...:baffled:

dokładnie tak jak piszesz, zbitka ukrwiona tylko ja miałam taką naprawdę dużą, przed tym myślałam, że zwariuje tak mnie brzuch bolał, po tym ustało i czułam się już dobrze

A mnie wtedy nic nie bolało, po prostu wyleciało i już, potem @ mi się skończył normalnie i dobrze się czułam, nic mi nie dolegało..

Więc i u Ciebie myślę że nie będzie z tego powodu żadnych komplikacji...a co to było tak naprawdę to wolę się nie domyslac nawet..

dokładnie tak jak piszesz, zbitka ukrwiona tylko ja miałam taką naprawdę dużą, przed tym myślałam, że zwariuje tak mnie brzuch bolał, po tym ustało i czułam się już dobrze

bardzo przepraszam że to powiem możecie mnie skrzyczeć wszystko ja zniose bo wiem że żle robie mówiąc coś takiego z góry przepraszam no i też możliwe że głupoty gadam bo co ja mogę o tym wiedzieć tylko tyle że moja siostra miałą podobnie ale ciąża u niej już była wykryta:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:beti kochana a może to coś z poronieniem lub się do tego zbliża bo te dwie kreski i wogóle skrzep BARDZO PRZEPRASZAM JUŻ WIĘCEJ NIE STRASZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bersha Mnie i mężwoi też sie marzą mazury , ale moj Filipek jest uczulony na komary ...czesto kończy sie pogotowiem tak biedny puchnie , a jak wiadomo na mazurach jest ich więcej więc musimy sobie odpuścić zeby nie katować siebie i dziecka

reklama
Hmmm...ale skoro @ przyszła to i tak....mój gin mi po tym fakcie mówił że może coś było, ale jakby była zdrowa ciąża to @ by nie przyszła tylko ewentualne plamienie..Więc nie ma co nad tym za duzo myśleć, następnym razem nic nie wypadnie, a @ nie przyjdzie i wtedy będzie wszystko dobrze..Nie wiadomo czy to ciąża, może organizm sam się oczyszcza jakoś..

Do góry