reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

poczytałam i zapomniałam co miałam napisać:zawstydzona/y:

Aniu Anisia jest przesłodka:-):-)a tak w ogóle to rzadko nas odwiedzasz:-p:-p:-p:-):-)
Gosia super , że na usg wyszło wszystko dobrze:-):-) jesteś już spokojniejsza?:-)no i fotkę dostałaś? pochwal się:-):-)
Pyszczku szczypiorku Ty nasz:-):-)jeszcze troszkę i będziesz miała brzuszek:-):-)
Margarittko kochana, ja też tak myślałam, a tu...doopaa i walczymy dalej:-)jak tam mamita i dziewczynki?:-)no i jeszcze troszkę i Ty przyjedziesz:-)buziole wielkie:****
Kiki gdzie jesteś?
Jarzębinkokiedy będziemy wiedziały kogo masz pod serduszkiem?:-)
Anufifi ja trzymam, bardzo, bardzo mocno za dziś:tak::tak::tak::tak:
Pati zdrówka dla Dominika
Okruszek
witam:-)
Bershka super wypoczynek :-)
kogo pominęłam?:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc Kochane
Swieta swieta i po swietach... :)))
No i pogoda sie poprawila :)
U nas sloneczko i cieplutko....jestesmy juz po spacerku..teraz mlody zalicza dzinną drzemkę :))))

Beti to fakt opuscilam sie..
ale jak tu siedziec w domu przed kompem jak na dworze wiosna :))))
A tak serio to u nas duzo se dzieje....dom, szkola itp.
Moze byc tak ze niebawem czeka nas przeprowadzka...wiec na brak atrakcji narzekac nie moge :)
Ale zagladam do Was i poczytuję :)))

kiedy ja tak będę spacerować z wózeczkiem
taka pogoda, że aż grzech w domu siedzieć
nie mówiłaś, że chcecie sie przeprowadzać:-)no i jak tam szkoła?:-)
u mnie też manjana ostatnio, na brak czasu nie narzekam co wiecej, czasem doba za krótka
buziaki dla Maciusia i zaglądaj do nas częściej:-)jakąś imprezkę przydało by się znowu urządzić:-):-):-):-)

Beti ano dostalam foteczki i nawet na jednej widac jak "mis"tak nazwala bobaska lekarka raczuchna macha:-)jak m pozwoli to wam tu wkleje:-)Bo nie wiem czy doczytalas ale mam zakaz czytania i przebywania na tym forum:p...i faktycznie uspokoila mnie ta wizyta!!
Pyszczku juz szukalam do kiedy sie robi ta przeziernosc karkowa i pisze max 14tydz a jak mam isc ok8maja to juz bedzie koncowka 14 wiec nie wiem sama co robic??

Dziewczyny mam pytanie z innej beczki jako ze jestes blondynka farbkowana i ze jest wiosna i ja tak bardzo bym chciala zrobic cos z wloskami bo odrosciki mnie dobijaja i chcialam sobie zrobic na jasny braz i mam pytanie czy bedzie mi dobrze w ciemniejszych wloskach??macie mnie na nk wiec plizzzzzzzzzzzzzzz ocencie!!!

GIEOSKA ja nie powiem bo nie wiem jak wyglądasz:-(ale mogę ci podpowiedzieć np. z moim przykładem bo ogólnie to miałam zawsze na czarno farbnięte i chciałam odmiany i zmieniłam na blond i szczerze wole siebie w czarnych co powróciłam do nich i tak jeśli komuś jest bardzo dobrze w blond to moze nie warto na ciemny się robic bo wiem po sobie że z ciemny na blond:no:nie tak łatwo zrobić ja straciłam połowe włosów bo miałam popalone co trzeba było skrócić a dotego sie zniszczyły:baffled:

reklama
Gosia po kryjomu wklej maleństwo:-):-) wiesz co tak patrze na Ciebie i zrób sobie narazie taki lekki balejaż z ciemnych
albo wyslij mi swoją fotkę coś pokombinujemy:-):-)

Do góry