reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Patrysia noooooo proszę, co za zmiana nastawienia :-D może nam tu zaraz zafasolkujesz kobieto :-) fajnie by było!

A mnie opieprzcie że takie mam głupie myśli, może mi się lepiej zrobi i przestanę się martwić...:szok::sorry:

W głębi serca czuję że z dzieckiem wszystko dobrze :tak: W sumie to już 11ty tydzień :)

reklama
Hihihi no nie żałowałam sobie , to prawda...:-) Patrysiu wiem że brak bólów brzucha to dobry znak, cieszę się że nie boli, ale ja to chyba mogłabym latać co tydzień na usg i dzidzię oglądać żeby wiedzieć że wszystko ok :-D

ja cie nie opieprze ale zaraz po doopie słukę ....następna co uważa ze jak nic nie boli to źle ....oj baby baby....
ja od poczatku cyklu sie martwie bo cholernie boli mnie jajnik z torbielka co znaczy ze lekarstwo nie pomogło i cholerstwo jeszcze jest:(....spac po nocy nie mogę ....

PYSZCZKU ja cię rozumiem jak ma się dzidzie w brzuszku a jej się nie czuje to ma się różne myśli,ale tak jak ANUFIFI powiedziała ze tylko się cieszyć jak nie boli gorzej jak by cię bolało a tak to bądz spokojna dzidzi nic nie jest:tak:

Anufifi ja od Ciebie nawet klapa w dooope przyjmę..:sorry: kurcze a u Ciebie może trzeba jeszcze raz to lekarstwo wziąć? tzn kolejną dawkę..

ja cie nie opieprze ale zaraz po doopie słukę ....następna co uważa ze jak nic nie boli to źle ....oj baby baby....
ja od poczatku cyklu sie martwie bo cholernie boli mnie jajnik z torbielka co znaczy ze lekarstwo nie pomogło i cholerstwo jeszcze jest:(....spac po nocy nie mogę ....

ANUFIFI tak cię boli cały czas torbiel:-(oj żeby już się skończyło to tak ci życze maleństwa:tak:

Witam dziewczynki:-)
Świeta Święta i po Świetach......................niestety jakos tak szybko zleciało.
U mnie bardzo leniwie, wypoczęlismy bardzo bo w sumie nic nie musieliśmy z M przygotowywać bo całe Świeta sie gościliśmy jak nie u jednej mamy to u drugiej. Mój synek tak sie wyganiał z dzieciaciami z rodzinki ze wieczorem poprostuu padał. No a teraz niestety trzeba wrócić do szarej rzeczywistości.

Berska bardzo fajnie że wyjazd Wam się udał też mi się marzy cos takiego ale moja rodzina troche za bardzo tradycjonalna i nie wiem jakby to przyjęli.
Ale może cos pomyślimy na przyszły rok???:-)
Z badaniami napewno wszystko bedzie ok nie martw się. A bedziesz dziś dzidziusia podglądać na usg?
Pyszczku super że lepiej się czujesz. Z oczekiwaniem na wizytę doskonale Cię rozumiem ja idę w czwartek i też juz nie mogę sie doczekać rzeby zobaczyć czy wszystko bedzie ok. U mnie to już będzie początek 22 tc więc będe miała robione usg połówkowe i zabieram ze sobą M i synka. Synek juz nie moze sie doczekać, bo jeszcze mu nie mówiliśmy o płci i czeka co mu powie pan doktor.:happy::happy::happy:
Mam nadzieję że moja DZIEWCZYNKA się potwierdzi i synek bedzie sie cieszył z siostrzyczki.
Patrysia super że Twój M zmienił zdanie widać nie tylko kobieta zmienną jest:-)
KIKI co tam u Ciebie nic sie nioe odzywasz ostatnio mam nadzieję że wszystko ok??????????
Pozdrawiam Was Wszystkie .

Patrysia wiem że i Ty i Anufifi macie rację :tak: postaram się spokojnie czekać do sobotniego usg, M idzie razem ze mną posłuchać serduszka - mam nadzieję że będzie fajnie :-) i że krwiak paskudztwo wypedzony :-D

reklama
Do góry