reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

KIKI :-):-) mimo,że ciąża cię nie oszczędza, to pod sercem nosisz wymarzoną córcię :-):-) GRATULACJE :-):-)

CZARODZIEJKA, my też staramy się być jak najwięcej razy na dworze i do późna siedzimy :tak:
W niedzielę jedziemy na działkę, będzie grill :-p pierwszy w tym sezonie... :tak::-)

reklama
Witajcie kochane:-)
Oj cały dzień zabiegany,ale warto w taka pogode no i zakupy udane:-)
KIKI oj na pewno było ci ciężko,GRATULUJE DZIEWCZYNKI!!!!!!!!!!!!!!!!

BYLAM W SZPITALU NA USG PRAWIE CO DRUGI DZIEN I NA 95 PROCENT JEST DZIEWCZYNKA::

gratulacje .... oj to chyba troszke zaskoczenie......... ale się cieszę, to będzie mała miała obstawe ..... :tak: atobie życze poprawy zdrówka ....... :tak::tak:

a mnie nadal trzyma przeziebienie :tak: ale pogoda taka śliczna,że pewnie jakis spacerek z małym zaliczę, bo inaczej i tak sobie nie poleżę, bo mały ma tyle energii,że sie nie da wiec musze go zmęczyc, aby chociaz poszedł na drzemkę to i ja wtedy sobie odpoczne :tak::-D:tak:

przyjemnego dzionka i spacerowego :tak::tak::tak:

Cześć Dziewuszki :-)

Chciałam Wam tylko życzyć miłej soboty ;-) Pogoda super, nastraja pozytywnie do życia! Szkoda tylko że nie bardzo mogę z niej korzystać, bo powinnam leżeć cały czas...ale mam nadzieję że jak mi się polepszy to będę mogła więcej przebywać na dworze :-)

Kiki GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERCA DZIEWCZYNKI :-D:tak:

Buziaki i pozdrowionka dla wszystkich z Lublina!

i ja was dziewczyny witam w tak piekna sobotnia sloneczna pogode..pranie na tarasie mi juz wisi teraz koldre piore no i biore sie za generalki..powiem wam ze nie moge uwiezyc ze to dziewczynka ,tak bardzo bylam nastawiona na chlopca serdzuszkowalam tez jak na chlopca a tu ide na usg robil mi usg od dolu i mowi ze dziewczynka ze nic tam nie widzi ani penisa ani jajek a ja sie uparlam ze sa jajeczka ze je widze to lekarz mowi to pepowina jie jajeczka mowie pani 90 procent dziewczynka,potem pyta a co pani ma w domku ja mowie trzech synow a on no to sie nie dziwie ze pani wszedzie widzi jajka hi hi,potem mowi to zrobie usg od gory i mowi tu tez nie widac nic na chlopca to juz moge powiedziec 95procent dziewczynka ..chlopaki ciesza sie na siostre bedzie napewno wszystko inaczej jak do dzisiaj.

CZesc babeczki
Własnie wrocilismy z 2 -godzinnego spacerku i spac mi sie chce na maxa. Maciej padł jak mucha :))))
Boszeeee al na zewnatrz cieplo....kurka normalnie jak w niektore dni lata...ale nie ma co przesadzac i rozbierac sie do kostiumu:-D:-D:-D:-D
Choc przyznaje ze mam problem z ubieraniem dziecka...nie wiem co mu zakladac zeby sie nie spocil ale i zeby sie nie przeziebil (mimo ze cieplo)
Ehhh dziwny okres....ale i tak ciesze sie ze sloneczka :)
KIki - jakby ktos nie wiedzial ze nosisz coreczke a wiedzial by ze masz 3 synow to powidzialby ze ty i Twoj mąż jestescie parą ktora plodzi samych chlopcow...a tym czasem tu taka niespodzianka...... :))))
Napewno bedziesz bardzo szczesliwa choc pewnie juz wielka radosc Cię rozpiera....to musi byc niesamowite uczucie :))) Ciutke zazdroszcze:)))
Wiec moje Kochane co z tym naszym planowaniem :)))))
Chyba to jednak loteria......ale warto probowac :)))

Ostatnia edycja:
Witajcie :-)
My dzisiaj na dworku od 12 i bardzo cieplutko jest. Założyłam Kacprowi tylko bezrękawnik i cienką czapke, ale zdjęłam mu bo cieplutko no i dziś bez rajstopek
new_splash.gif
a jutro ma być jeszcze cieplej :-)

Kacper właśnie składa z dziadkiem i tatą nową kosiarkę a ja relaksuje sie na ławce z laptopkiem
new_splash.gif

super pogoda, prawie jak latem :-)

Pozdrawiam Was cieplutko wszystkie :-)

reklama
Dziewczynki bardzo sie denerwuję tą toksoplazmozą trochę się naczytałam w necie i teraz jestem cała w nerwach :-( mam złe wyniki z których wychodzi że jestem chora na to paskudztwo :-( a to bardzo niedobrze dla mojej dzidzi :-( w poniedziałek jadę powtórzyć badania do szpitala do Warszawy dostałam tam skierowanie od mojej ginki.....bardzo się boję o moje maleństwo :-:)-:)-(

Do góry