reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Bershka o tym metalicznym smaku słyszałam , jest ponoc czesto ale nie oznacza nic złego...

avatarek smutny może troszke , ale powoli do mnie dociera że to ostatki moich staranek ....

reklama
BERSHKA nie wiem ja nie miałam takiego podsmaku,hmm slyszałam o nim ale nie wiem co może oznaczać najlepiej sie ginekologa spytać co to oznacza,myśle że nie jedna się już o to pytała co bedzie wiedzieć:tak:

ANUFIFI nie smuć się tylko się dołujesz ,a to jest najgorsze:tak:nie wolno ci tak myślec:tak:moja znajoma 10 lat sie starała o dzidzie juz była nastawiona że jest bezpłodna,a tu co jest w 4 miesiącu ciąży:tak:do góry głowa i mi się tu niepoddawać;-):-)

Paula wiem ze musze wiecej lezec ale narazie nie mam takiej mozliwosci o ciazy dopiero powiem po wizycie u gina i sadze ze dopiero wtedy przestane pracowac po 8godz przed kompem

Anufifi nie lam sie moze sie jeszcze uda!!

Bershka ja niestety ci nie pomoge z tym posmakiem...mi sie ogolnie caly czas chce jesc...tylko czasami jest mi niedobrze ale bardzo malo..w pierwszej ciazy wiecej mialam nudnosci...

Bershka a Ty mialas teraz w tej ciazy jakies nudnosci,wymioty??

Patrysia ja tez chcialabym na wiosne ale to juz 3bobasa sobie tak zaplanuje aby byl na wiosne...

To mowicie babeczki ze nospe brac jak cos brzucho pobolewa??Ja sie troche przestraszylam jak wczoraj Bershka napisala o tej swojej kolezance co dziecku serduszko przestalo bic i boje sie aby mnie to nie spotkalo:-(

A ja 7kwietnia odbieram mieszkanko:-)

GIEOSKA my tak planujemy mieć tylko dwójke co nas czeka ostatnie staranko co dlatego teraz tak chce na wiosne i planuje dziewczynke:-):tak:

Gosiu ale nie martw się, bo moja koleżanka jest gentycznie tym obciażona. Teraz załuję, ze to Wam pisałam :-( Przepraszam :-( Nie chciałam Was tym straszyć :zawstydzona/y::-(

Gosiu ja nie miałam mdłości tylko leciutkie nudności ale bardzo lekkie. W sumie ciąża przebiega bez jakiś niespodzianek :tak:;-)

Patrysia dzięki. Ja wiem, że te smaki mogą być na początku ciąży ale u mnie już prawie 5 m-c :szok::eek:

ja chcę już wizytę u gin

reklama
Bershka ja też cały czas mam taki metaliczny smak, ciągle czuje niesmak w buzi i mi od tego niedobrze, muszę czymś zajadać cały czas ten niesmak a on i tak powraca.

Do góry