reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witaj KInga ...my bylismy miesiac temu w Gołebiewskim w Wiśle...po twoich fotkach przypomniało mi sie jak fajnie było :):):) bo widze ze tam bardzo podobnie :)
:happy: my zawsze jeździmy do Mikołajek bo mamy najbliżej. W Wiśle podobno bardzo podobnie jak w Mikołajkach tylko że basen nieco mniej fajny.
ostatnio byliśmy z mężem sami a teraz zabraliśmy synka ze sobą żeby też poużywał :tak::-)
super jest w Gołębiewskim no nie?;-)

czarodziejka witaj! no jasne że wszedzie super ale co w domku to w domku!:tak:
kiki jak to w weeken pusteczki są..

milego wieczoru

reklama
Witam z poniedziałku....

u nas taka okropna pogoda strasznie wieje i pada brrrrr :crazy:

A do tego kolega zostawił okno uchylone na weekend i zakręcone grzejniki w pokoju
013.gif
wypiździło pokój jak nie wiem i siedze jak w lodówce
013.gif
chyba go zabije jak przyjdzie
013.gif

a jeszcze mnie coś bierze jakieś przeziębienie
new_down.gif

Kinga miło Cię zobaczyć :-) super że wypoczeliście i dobrze się bawiliście :-) Trzymam kciuki za fasolke w tym cyklu! :tak:

Super ten hotel ale ceny też są zajefajne :baffled::nerd::nerd::rofl2:

Bershka chciało Ci się dziś do pracy? :confused:

Czarodziejka witaj w domu :-):-):-)

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo gorąco!!!!

Paula witaj i wszystkie dziewczynki

no pewnie, ze nie chciało mi się iść do pracy :crazy: no ale mam jeszcze tyle spraw do pozamykania.

Co do wietrzenia pokoju w pracy, ja to mam na porządku dziennym, moim kolegom zawsze jest gorąco nawet w taką pogodę jak dzisiaj. Zamknęłam przed chwilą okno i tak będę zamykać przez cały dzień. Oni otwierają a ja zamykam :wściekła/y:;-)

Kuruj się kobietko

Mój syn też chory, kaszle oskrzelowo, dzisiaj M został z nim w domu. Wszystko przez teściów bo wzieli go w sobotę na rower :szok::szok::szok: Oli sam sie przyznał !! 3 stopnie a On na rowerze śmigał. Nałapał się zimnego powietrza i proszę ! :wściekła/y:
Zawsze jak zostaje u nich na 2 dni to wraca chory :-(

u mnie jest to samo kolega otwiera a ja zamykam i tak kilka razy dziennie :baffled: ale żeby na cały weekend w taką pogode zostawić otwarte okno :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jeszcze się nie zagrzałam...nawet na korytarzu jest cieplej niż u nas w pokoju :wściekła/y:

ale ja porobie pilniejsze sprawy i od środy ide na tydzień na zwolnienie muszę odpocząć i się wykurować :tak: a kolega niech radzi sobie sam :-p

Bershka zycze zdrówka dla synka! ta pogoda to jeszcze jednak zdradliwa jest :-( mój Kacper też chory od piątku katar a dziś w nocy już kaszel :-(

Cześć Dziewczyny :-)

U nas też dzisiaj wietrznie i deszcz bije po szybach :baffled:

Czarodziejko to widzę że miałaś okazję poużywać lubelskiej pogody :sorry2:

Paula to nie zazdroszczę siedzenia w takim wyziębionym pokoju :szok: a co do moich badań to mi też mój gin zapisał morfologię, analizę moczu, glukozę z krwi oraz WR, ale pytał mnie czy zapisać toksoplazmoze i nie wiem dlaczego powiedziałam że nie, bo miałam robione już raz, ale nie zdawałam sobie sprawy że aż rok temu :szok: i wtedy wyszedł taki wynik ani nie pozytywny ani nie negatywny, jak mówiła lekarz ogólna . więc chyba sama sobie zlecę to badanie, tyle że będę musiała zapłacić, ale wolę sprawdzić czy wszystko ok w tym temacie. myślę też o cytomegalii - chociaż może gdyby było to potrzebne od razu to by mi zapisał, hmmm nie wiem, może zapytam na następnej wizycie. wtedy będę też miała robioną cytologię :tak:

Ptasiorek heheh to już wybadałas temat odnośnie naszego wspólnego gina :-D co do moich badań to go trochę zmyliłam i dlatego mi nie zapisał toksoplazmozy, a chciałabym zrobic od razu więc pewnie dopłacę i zrobię za jednym kłuciem :sorry2:

Bershka to Ci dziadkowie załatwili chorobę :confused: oby synek szybko wyzdrowiał ;-)

Anufifi co u Ciebie po weekendzie? Serduszkowałaś trochę? Mam nadzieję że tak i że humorek też lepszy...Przytulam Cię mocno ;-)

Beti buziaki!

Pozdrawiam wszystkie Koleżanki! :-)

reklama
Witaj Pyszczku...humor ...powiedzmy ze ok :) , od dzisiaj biore dupka mama nadzieeje ze chocizaz @ przyjdzie normlanie i sie to wyreguluje ....choc tyle bym chciała :)

Buziaki

Do góry