reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

jestem na ile nie wiem:-)

Gosia ja nie wiem bo ja dupka nie brałam, ale do gina idź, niech powie, że wszystko oki, uspokoi Ciebie i nas:tak::-)

Jarzębinko u nas też wieje, leje i wcale już wiosny ni ma, nic się nie chce przez tą pogodę:baffled:
myślisz, że już będzie widać co kruszynka tam ma?:-) daj nam znać koniecznie:tak::-)

Kiki u mnie staranka trwają od dwóch dni:-) co ma być to będzie:-) zobaczymy:-)
a ja pamiętam ten dzień jak poszłaś robić test, a my tu czekałyśmy niecierpliwie:-):-):-):-)

Ptasiorek, a co Milence bidulce było? zdrówka dla księżniczki. Może lepiej rób testy owu, taniej wyjdą:-):-):-)

Paula ja to samo robie w pracy, jeden taki otwiera, ja zamykam:-):-) a farelkę jakaś masz tam? to byś siędo ciepliła ździebko:-)

Aniu ja nie wiem co z tym netem dziś:baffled: gadulec mi chodzi w miare nawet, wysłałam Ci smskiem:-), a o słuchawkach pamiętasz?:-):-):-)

mam nadzieję , że nikogo nie ominęłam....

reklama
hahahaaha..

no to teraz macie mnie na tapecie ....jakoś z dzidzia idzie mi kiepsko wiec moze z dietą pójdzie lepiej....wiem ze to nie ten watek , ale trudno mi sie z Wami rozstac wiec prosze o pobilizacje w diecie ....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Beti pamietam o słuchaweczkach

A moze nzacie jakas diete???ciekawą i skuteczną???

Anufifi ja liczę na to że Ci się wszystko wyreguluje :tak:;-) i tego Ci życzę :-) dobrze że humorek lepszy, pozytywne nastawienie to podstawa!

Patrysia kuruj się i zdrowiej szybko ;-)

Gosia ja do lekarza idę równo za dwa tygodnie, ale niedługo bo w tę sobotę mam usg, ide posłuchać serduszka i zobaczyć czy u malucha wszystko ok :tak::-)
Ja od brania luteiny tez mam czasem takie żółte upławy, chociaż rzadko, więc myślę że Twoje też mogą być od dupka :tak: nie martw się!

Kinga to dzisiaj możesz się polenić troszkę :-) albo z synkiem pobrykać :-D

jarzebinka ciekawe czy będzie to usg :-) dawaj nam tutaj znać co i jak ;-)

Kiki, Ptasiorek dziękuję że pytacie o moje samopoczucie :-) jest oki, tylko w nocy byłam trochę niespokojna, bo coś mnie tam w brzuchu wierciło, pewnie zaczyna mi się powoli tam w środku wszystko rozciągać :-D:szok::-D
Kiki 5ty miesiąc? Kurcze rzeczywiście szybko leci.....ja Cieeeeeeee.. :-D
Ptasiorek ja tez trzymam kciuki żeby w tym cyklu się udało! :tak: co do rozmiarów pęcherzyka to nie wiem jaki jest przy piku LH, ale jesli chodzi o pęknięcie to mi pękł jak miał 25 mm ;-)
Ptasiorek to kiedy serducho? Pamiętaj żeby za dużo o tym nie myśleć że to serducho z racji prokreacji :-D:-D:-D ja zmusilam się do tego żeby przestac myśleć że serdu****emy właśnie żeby było dzidzi i myslałam tylko o przyjemności :-) Podziałało!

Beti powodzenia w starankach ;-)

Ja lecę do sklepu bo wyszło słońce na chwilę ( w przerwie między gradem a deszczem ) więc muszę wykorzystać tę okazję i zrobić zakupy! A jeszcze mnie dzisiaj oprócz robienia obiadu czeka przetapianie słoniny na smalec :szok::szok::-D

Buziaki!

a jednak ominęłam:zawstydzona/y::baffled:
Pyszczku udanych zakupów:-)
Pati zdrówka życzę:tak:

co robicie dziś na obiadek? bo jakoś weny mi dziś brak...

Anufifi moja koleżanka ma dietę tyg na szpinaku,mówi, że 2kilo schudła,ale nie wiem:-)
a gdzie Ty jesteś na tej tapecie?:-)

no tak:-) a ja już na 28 poleciałam:-)

Załączniki

• hehehehehehe.gif
    hehehehehehe.gif
    10,5 KB · Wyświetleń: 50
dzieki dziewczyny za odopowiedz!!

Aniu 3mam kciuki za zrzucanie wagi dasz rade!!

Pyszczek ale mi ochote na smalec zrobilas!!!Widac u Ciebie juz lekko zaokraglony brzuszek??Bo jak sobie czasami przegladam zdjecia na bb to juz w 8tyg laski maja takie brzuchy ze chocho... mi w pierwszej ciazy w 6mcy bylo dopierobrzuch widac:-) ale teraz cos czuje ze szybciej wystrzeli!!

Paskudna dzis u mnie pogoda ble!!

reklama
Hejka!
ANUFIFI trzymam kciuki za mniejsze kilogramy:-)
BETI fajnie już staranka to życze dzidzusia no i chłopca:-)
No tak a ja sie kurować:tak:
POZDRAWIAM WSZYSTKIE KOBITKI I POWODZENIA NA CHWILE SŁONECZKO WYSZŁO CO MYŚLE I ŻE UŚMIECHU:-)

Do góry