reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

KIKI!!! BUZIAKI URODZINOWE!!! :-)
STO LAT I SPEŁNIENIA MARZEŃ!!!:-)
Byłam dziś na monitoringu, pęcherzyk dominujący jest 14mm, czyli owulka tak na wtorek-środę... Gin mówi, że wszystko jest OK, żadnych nieprawidłowości nie widzi.
W środę mam kolejny monitoring... jak na nim wszystko będzie ok, to dopiero odetchnę.. ;-)

PYSZCZKU :-) ten gin jest takim fachowcem, że napewno dostałaś zlecenie na tyle badań ile potrzeba :-)
Już się zdążyłam zorientować... ;-):-D:-D

reklama
Ptasiorku to wspaniała wiadomość. Jedziecie na maxa czy staracie się o dziewczynkę ?

a ja już po wizytce u teściowej :-) Powiedziałam jej o drugim chłopcu i powiedziała, że mam się fajnie bo będę mieć dwie synowe :-D:-D:-D:-D:-D

Co porabiacie ? :dry:

Anulko Kochanie, co jest ? Dalej dołek ?

A mój M mi dzisiaj powiedział, ze to ostatni nasz bobasek :confused::baffled: hm jakby to była dziewczynka to bym dała sobie spokój :-) no ale może kiedyś za 5 lat mnie znowu coś weźmie ;-) hehehe

Anulka, życie nam płata figle, niestety. Ja sama nie wiem czego czasami chcę, jestem rozdarta... Główka do góry. Raz pod wozem raz na wozie. Nie może byc niestety cały czas cudownie, wspaniale....

Anufifi zawsze jest nadzieja:tak:sama musisz w to wierzyć:tak:Masz kochane dzieciaczki i tu juz wszystko mówi jak też masz dużo szcześcia:tak:

reklama
Paula a jeszcze tak z ciekawości zapytam - jakie badania masz przepisane od ginki? Bo skoro mówisz że komplet, to chciałabym porównać z moimi badaniami, czy wystarczająco dużo mi mój gin zapisał :-D

Pyszczek żebym to ja mogła rozczytać moją lekarkę co tam nabazgrała na tym skierowaniu....:baffled: napewno analiza moczu, toksoplazmoza, morfologia krwi, glukoza we krwi na czczo, jest jeszcze jedno badanie ale nie mogę odczytać co to....jak odbiore wyniki to wtedy Ci napisze. Dodatkowo wzięłam sobie badanie na HIV bo pytała się czy miałam robione i czy chce. Na następnej wizycie ma mi zrobić cytologie.

Bershka a jednak chłopiec :-p miałaś takie przeczucia i dodatkowo wróżka Ci wywróżyła a tu okazuje się że chłopak ;-) ciekawa jestem w takim razie co u mnie będzie :confused: wierze że na początku było Ci trochę przykro ale teraz najważniejsze aby Twój synek był zdrowy :tak: no i pomyśl jak Oli będzie się cieszył z brata :tak: życze Wam dużo zdrówka!

Anufifi napewno jak troche czasu minie to spojrzysz na to inaczej! Głowa do góry! Ściskam Cię mocno!:tak:

Ptasiorek trzymam mocno kciuki!!! :tak:

Zmykam spać.... DOBRANOC

Do góry