reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Pyszczek matko kochana- toz to juz z rogiem w sumie:sorry2: No nic-bede twarda- zapytam Beci jak i co :-D:-D A moja Martyska to taka "za mądra' jak na swoj wiek:dry: Ona jak teraz zapoda jakies pytanie to...nie zawsze uda mi się odesłac ja do taty.Na szzcęscie sa to pytania o "swiat" o planety i takie tam.Kto był pierwszy na ksiezycu np.Moze dlatego,ze akurat maja to w szkole aktualnie.Ale np.prezydent Obama nie jest dla niej kims o kim slyszy pierwszy raz.ehh...mowie Wam:sorry2:
Ale normalne zabawy tez ja interesuja:-D:-D:-D:-D

reklama
Margarittka ta Twoja córcia jest niesamowita:-):-) lubi szkołe ,tu takie pytania:-):-)mądra dziewczynka z niej:tak:

Paula echh może jeszcze niech się tak nie wydają szybko:-):-) jeszcze troche niech poczekają:-):-) ale pewnie szybko minie, Pati już zawiadamia, że na studia to ona zmyka do Poznania:-) i , że mam się cieszyć, póki jeszcze w domku jest , bo potem to już tylko na weekendy i to czasem:-):-):-)

A Anufifi padł net:wściekła/y::wściekła/y:

Paula no Twoje zdjęcia obejrzeć to pół dnia trzeba zarezerwować :-D super masz rodzinkę, synek śliczny i super macie psa!!! Mmmmm ja kocham psy ....miałam cudownego psa, mieszkał z rodzicami, ale postanowił kilka miesięcy temu że nie będzie żył bez Pana..:-(
Paula jaka to rasa??

Margaritta no to nieźle, bystrą masz córeczkę, ale to dobrze :tak: takie musza być kobiety w dzisiejszym świecie :sorry2:

Paula echh może jeszcze niech się tak nie wydają szybko:-):-) jeszcze troche niech poczekają:-):-) ale pewnie szybko minie, Pati już zawiadamia, że na studia to ona zmyka do Poznania:-) i , że mam się cieszyć, póki jeszcze w domku jest , bo potem to już tylko na weekendy i to czasem:-):-):-)

nieźle, nieźle :-):-):-) i niewiadomo kiedy to minęło, co :blink::blink::blink:

Paula no Twoje zdjęcia obejrzeć to pół dnia trzeba zarezerwować :-D super masz rodzinkę, synek śliczny i super macie psa!!! Mmmmm ja kocham psy ....miałam cudownego psa, mieszkał z rodzicami, ale postanowił kilka miesięcy temu że nie będzie żył bez Pana..:-(
Paula jaka to rasa??

Dziękuje :-) nasz piesek to Akita Inu :-) przykro mi z powodu Twojego pieska :-(

reklama
Do góry