reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie dziewczyny. Jestem w 13 dniu cyklu. Od tego miesiąca zaczełam chodzić do gina na monitorowanie cyklu . 13 marca lekarz nie bardzo widział pęcherzyki ,na kolejny poszłam 16,03 znalazł 14mm, wczoraj byłam kolejny raz ale pęcherzyka już nie było lekarz nie potrafi jednoznacznieodpowiedzieć co sie z nim stało : sa dwie możliwości ,albo się zresorbował, albo nastapiła owulacja . A szłam pełna werwy na to badanko.

reklama
no to wiem ale co to za herbatka z tym kwiatkiem ? :-):-):-) Jeszcze czegoś takiego nie widziałam ale bardzo ciekawie wygląda, ciekawe jak smakuje

Agatka bardzo mi się podobają no i nie wiedziałam, że tak na desce śmigasz:-)
Maja witaj:-) jeśli była owu to powinien być płyn
chyba czeka cię następny cykl

witam witam z ranka..

beti u mnie jakos leci do przodu.nie wiem co nosze pod serduszkiem bo dzidzia zle lezala,ty to beti obrotna kobitka jestes fajnie sie masz z ta firma..

maja no to sama jestem ciekawa co z tym pecherzykiem?

paula idz do lekarza ale jest napewno dobrze kluje w podbrzuszu bo fasolka rosnie

gieoska masz racje idz do innego lekarza co dwie glowy to nie jedny,bedziesz spokojniejsza,,

bereshka jak samopoczucie?

martyna witam

czarodziejka sylwia jarzebinka ptasiotek aga media asus royanna witam was wszystkie..

u nas pogoda super.pranie wisi na tarasie,normalnie wiosna...

reklama
Do góry