Witajcie dziewczyny. Jestem w 13 dniu cyklu. Od tego miesiąca zaczełam chodzić do gina na monitorowanie cyklu . 13 marca lekarz nie bardzo widział pęcherzyki ,na kolejny poszłam 16,03 znalazł 14mm, wczoraj byłam kolejny raz ale pęcherzyka już nie było lekarz nie potrafi jednoznacznieodpowiedzieć co sie z nim stało : sa dwie możliwości ,albo się zresorbował, albo nastapiła owulacja . A szłam pełna werwy na to badanko.
reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
Bershka- fotonki to zdjecia

Paula25
szczęśliwa :)
Mowisz o fotonkach z wyjazdu?
Jesli tak to ciesze sie ze ci sie podobają...sam wyjazd tez byl bardzo udany![]()
Czarodziejko a gdzie można obejrzeć Twoje zdjęcia????

kiki750321
witam witam z ranka..
beti u mnie jakos leci do przodu.nie wiem co nosze pod serduszkiem bo dzidzia zle lezala,ty to beti obrotna kobitka jestes fajnie sie masz z ta firma..
maja no to sama jestem ciekawa co z tym pecherzykiem?
paula idz do lekarza ale jest napewno dobrze kluje w podbrzuszu bo fasolka rosnie
gieoska masz racje idz do innego lekarza co dwie glowy to nie jedny,bedziesz spokojniejsza,,
bereshka jak samopoczucie?
martyna witam
czarodziejka sylwia jarzebinka ptasiotek aga media asus royanna witam was wszystkie..
u nas pogoda super.pranie wisi na tarasie,normalnie wiosna...
beti u mnie jakos leci do przodu.nie wiem co nosze pod serduszkiem bo dzidzia zle lezala,ty to beti obrotna kobitka jestes fajnie sie masz z ta firma..
maja no to sama jestem ciekawa co z tym pecherzykiem?
paula idz do lekarza ale jest napewno dobrze kluje w podbrzuszu bo fasolka rosnie
gieoska masz racje idz do innego lekarza co dwie glowy to nie jedny,bedziesz spokojniejsza,,
bereshka jak samopoczucie?
martyna witam
czarodziejka sylwia jarzebinka ptasiotek aga media asus royanna witam was wszystkie..
u nas pogoda super.pranie wisi na tarasie,normalnie wiosna...
kiki750321
czarodziejka to tez musze wejsc na klase i poogladac twoje fotki..ciesze sie ze urop sie udal i jestescie szczesliwi wypoczeci.
Paula25
szczęśliwa :)
reklama
anufifi
tęsknię...
Podziel się: