reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Beti to Ty artystka jesteś :tak::sorry2:Gratuluję !

Mój kolega też ma takie studio i jest bardzo z niego zadowolony. Szczególnie w okresach ślubnych :sorry2::sorry2:

reklama
Paula ja mam studio fotograficzne, grafike i poligrafike, oraz organizacje wesel i innych...:-):-):-)

super!!! :-):-):-) ja kiedyś interesowałam się fotografią nawet chciałam uczyć sie w tym kierunku, ale moje życie poszło w innym kierunku a mi pozostało tylko to że uwielbiam robić zdjęcia i nigdzie nie ruszam sie bez aparatu :-)
za to mój brat zajmuje sie trochę wystrojem sal weselnych :tak:

Gosiu póki co jestem do piątku i chyba wrócę na ok. m-c

Dobrze, ze idziesz skonsultować z innym lekarzem te plamienia. Nie każdy jest alfą i omegą. a ten suwaczek śliczny ale odmierza wiek dzidziusia od momentu zapłodnienia a nie od ostatniej @ więc do końca nie będzie ( chyba) wiarygodny jak ten od @

Witaj Gosiu:-) daj znać co tam u gina
Bershka jak jest fajna pogoda to super fotki w plenerze wychodzą, ale jak chlapa i zimno to wtedy do studia, ale osobiście plenerowe bardziej mi się podobają:-)
a resztę to już nie ma wyjścia bo dowodowe czy paszportowe to raczej w plenerze nie zrobie:-) no a reklamy i tym podobne to można wszędzie zrobić:-):-)

EDIT: Paula jest też bez aparatu ani rusz :-)

Poza tym większość kalkulatorów zapłodnień pokauzję mi datę zapłodnienia na 18 dzień cyklu a u nas było przytulanie ostatnie w 13 dniu więc jakoś ciezko mi uwierzyć, ze tak długo mogły przeżyć "chłopczyki" bo mój mąż ma je szybkie ale takie zdechłe trochę, szybko padają :-):-D:-D:-D:-D

Gosiu bardzo dobrze że idziesz do drugiego gina, może ten Cię uspokoi :tak:powiedz mu jakie masz obawy żeby Ci wszystko wyjaśnił....a te bóle brzucha to mogą być mini skurcze albo poprostu macica....ja tez myśle że te moje kłucia mają zwiazek z macicą....mam nadzieję :tak:

Dzień dobry kochane :)

u nas sypie ...masakra...
Filip w nocy mi sie dusił tak go kaszle i dzwonie po lekarke.
Tomusia musze zapisac do ortopedy ...masz racje Bershka lepiej sprawdzic.
Kurcze nie jest dobrze....

do 15 dzisiaj zwariuje chyba.....

hej Aniula:-) no to po ince:-)
Bershka zawsze można wstawić w inne słoneczne tło:-)i już deszczu nie będzie:-)

reklama
Do góry