reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kiki witaj kochana:-)
Aniu super wiadomość od Kici:-):-) buziaki dla niej i niech obijają się dalej:-):-):-)

Cześć Dziewczyny :-) U nas oczywiście kolejny dzień zimy...:baffled:

Ale nie uwierzycie co mi się dzisiaj śniło - a najbardziej będzie się Kiki śmiała :-D:-D:-D Otóż ostatnio jakoś przeglądałam moich znajomych na nk i jeszcze raz obejrzałam sobie zdjęcia Kiki, no i dzisiaj w nocy śni mi się, że przyjechałam do Niemiec do Kiki w odwiedziny!!!! :-D:-D:-D Że poznałam jej chłopców, obejrzałam mieszkanie, a potem poszłyśmy na kebeby razem!!! Hahahhaah ...co za sen.... aż się sama śmiałam po przebudzeniu...Kiki co Ty na to?? :-):-D

Anufifi dzisiaj ważny dzień dla Ciebie, oby okazał się pomyślny, trzymam kciuki i czekam na wieści, dobre wieści kobieto :tak:

Dziewczyny pozdrawiam!

Beti to super, kiedy u nas tak będzie............:sorry2: no ale jesteśmy po dwóch róznych stronach Polski więc i pogoda jest różna, niedawno oglądałam w tvn24 że u Was na zachodzie już wiosna ;-)

narazie tak, ale ma się zmienić i zima wrócić:crazy:
wtedy u Was będzie wiosna:-) wymienimy się, na trochę mogę Ci ją pożyczyć:-):-):-)ale potem oddaj:-p:-p:-):-):-):-)

reklama
Do góry