Wow super. Możliwe że się udało. A kiedy może przyjść @?Ja z synkiem też robiłam test 2 dni przed miesiączką. Wyszedł negatywny. A w dniu spodziewanej miesiączki ponownie zrobiłam i były 2 krechy. A jednak teraz popełniam ten sam błąd. W poprzedniej ciąży nie mierzyłam temperatury, nie kontrolowałam tego, więc nie wiem. Ale teraz cały czas się utrzymuje na wysokim poziomie. No zobaczymy
reklama
Weronikoe2022
Zaangażowana w BB
W poniedziałekWow super. Możliwe że się udało. A kiedy może przyjść @?
My wczoraj obwieściliśmy radosna nowinę moim rodzicom i starszemu synowi lat prawie 16. Bardzo się ucieszył z kolejnego brata, dużo lepiej zareagował niż w przypadku poprzedniej ciąży, wtedy miał 12 lat i nie był zachwycony. Najgorsza reakcja i zachowanie mojej mamy. Wstyd za nią. Zaczęła gadać straszne bzdury takie jak to że szkoda ze to nie dziewczynka! Jak można być takim bezmyślnym, tym bardziej że my się cieszymy i mówimy że to było planowane dziecko, że dopiero w 3 mcu starań się udało. Normalnie wstyd za nią! Ale reakcji niektórych ludzi się nie przewidzi.
Weronikoe2022
Zaangażowana w BB
My wczoraj obwieściliśmy radosna nowinę moim rodzicom i starszemu synowi lat prawie 16. Bardzo się ucieszył z kolejnego brata, dużo lepiej zareagował niż w przypadku poprzedniej ciąży, wtedy miał 12 lat i nie był zachwycony. Najgorsza reakcja i zachowanie mojej mamy. Wstyd za nią. Zaczęła gadać straszne bzdury takie jak to że szkoda ze to nie dziewczynka! Jak można być takim bezmyślnym, tym bardziej że my się cieszymy i mówimy że to było planowane dziecko, że dopiero w 3 mcu starań się udało. Normalnie wstyd za nią! Ale reakcji niektórych ludzi się nie przewidzi.
Weronikoe2022
Zaangażowana w BB
Miłe to nie jest, ale jak się urodzi, to już nikt nie będzie tak mówił. Ja chociaż mam tylko jedno dziecko, to w ciąży też słyszałam takie rzeczy.
Także się nie przejmuj i ciesz!! Mi wychodzą cały czas testy negatywne. Nie wiem, czy jest sens testować się jutro, skoro planowany okres ma być w poniedziałek. Chyba już straciłam nadzieję na ten miesiąc. Strasznie się nakręciłam.
Także się nie przejmuj i ciesz!! Mi wychodzą cały czas testy negatywne. Nie wiem, czy jest sens testować się jutro, skoro planowany okres ma być w poniedziałek. Chyba już straciłam nadzieję na ten miesiąc. Strasznie się nakręciłam.
Ja pierwszy miesiąc też się bardzo nastawiłam, najlepiej nie robić testów tylko sprawdzać temperaturę jak będzie się utrzymywać to zrobić testMiłe to nie jest, ale jak się urodzi, to już nikt nie będzie tak mówił. Ja chociaż mam tylko jedno dziecko, to w ciąży też słyszałam takie rzeczy.
Weronikoe2022
Zaangażowana w BB
Temperatura z samego rana 36,8, trochę później 37.3. Test negatywny. Nic z tegoJa pierwszy miesiąc też się bardzo nastawiłam, najlepiej nie robić testów tylko sprawdzać temperaturę jak będzie się utrzymywać to zrobić test
Spokojnie ja pozytywny test miałam dopiero w 31 dc, czyli jakieś 4-5 dni po terminie @ trzeba czekać cierpliwie i u mnie druga kreska wtedy była bladaTemperatura z samego rana 36,8, trochę później 37.3. Test negatywny. Nic z tego
Weronikoe2022
Zaangażowana w BB
Tak, tylko że my ostatni stosunek mieliśmy 2 dni przed olsnSpokojnie ja pozytywny test miałam dopiero w 31 dc, czyli jakieś 4-5 dni po terminie @ trzeba czekać cierpliwie i u mnie druga kreska wtedy była blada
reklama
Weronikoe2022
Zaangażowana w BB
Przed planowaną owu bo uparliśmy się na dziewczynkę , a jeśli przesunęła się owu no to jeszcze bardziej nic z tego.Tak, tylko że my ostatni stosunek mieliśmy 2 dni przed olsn
Podziel się: