reklama
Gratuluję i życzę spokojnej, zdrowej ciąży.
Ja dzisiaj miałam połówkowe (22tc), z malutką wszystko ok, pięknie rośnie 400g ale tak się zasłaniała, że było widać tylko nosek jeszcze liczę na jakieś ładne zdjęcie, może się uda na wizycie u mojej gin za 2 tyg
A co u Was dziewczyny? Kto się teraz stara, kto czeka na badania?
Ja dzisiaj miałam połówkowe (22tc), z malutką wszystko ok, pięknie rośnie 400g ale tak się zasłaniała, że było widać tylko nosek jeszcze liczę na jakieś ładne zdjęcie, może się uda na wizycie u mojej gin za 2 tyg
Gratuluję i życzę dużo pociechy ze zdrowej córeczki.
Ja się staram, ale kiedy się uda to nie wiadomo.
princess_88
Fanka BB :)
@Domi33 gratulacje! Już polowkowe
Ja 12 marca mam wizytę i to jeszcze nie będzie chyba połówkowe @hania4899 kciuki za dwie kreseczki
Ja 12 marca mam wizytę i to jeszcze nie będzie chyba połówkowe @hania4899 kciuki za dwie kreseczki
Dziękuję i życzę dwóch kreseczki jak najszybciejGratuluję i życzę dużo pociechy ze zdrowej córeczki.
Ja się staram, ale kiedy się uda to nie wiadomo.
@princess_88 u mnie to 22tc więc już minęliśmy półmetek może załapę się na koniec czerwca@Domi33 gratulacje! Już polowkowe
reklama
Dziękuję że pytasz.Ale od 22.02 czar prysł,mam depresję i okropnie trudno mi się pogodzić,że będzie kolejny syn.Niby teoretycznie od samego początku to czułam.Ale miałam jednak nadzieję. Niepotrzebnie się nakręcałam że wokół wszyscy wróżyli oj z wpadki to teraz będzie dziewczynka.@Alex811 jak usg prenatalne? Jak się czujesz?
U mnie cokolwiek bym nie zrobiła czy planowane, czy nie.Przed owulacją w trakcie czy po zawsze wyjdzie chłopak.Najbardziej będę przeżywać kiedy już zaczną się głupie komentarze: No teraz to już musi być dziewczynka. Już to przerabiałam w poprzedniej ciąży.Oczywiście zazdroszczę wszystkim którzy po badaniach z radością ogłaszają że będzie córeczkaMiałam nadzieję że wreszcie na prenatalnych też to usłyszę.Mylałam że wreszcie zaszaleję z różem z wyprawką a tak to żadnej radości z ciąży nie mam.
Podziel się: