reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A przypomnij o kogo się staralas i w ktorym tc jesteś :-)
O dziewczynkę, w domu dwóch chłopców. U mnie aktualnie 10tc. Nie nastawiam się, po prostu wiem że zrobiłam wszystko co mogłam, a jak widać i tak nie zawsze się udaje.
@bebaby niestety nie mam linka do tego kalendarza, ale z tego co kiedyś dziewczyny pisały to u nich się nie zgadzało

reklama
O dziewczynkę, w domu dwóch chłopców. U mnie aktualnie 10tc. Nie nastawiam się, po prostu wiem że zrobiłam wszystko co mogłam, a jak widać i tak nie zawsze się udaje.
@bebaby niestety nie mam linka do tego kalendarza, ale z tego co kiedyś dziewczyny pisały to u nich się nie zgadzało
Ok dzięki. To sobie odpuszczę. A Ty mogłabyś przypomnieć mi swoje staranka. Robiłaś dokładnie to co Magic_87?

Ok dzięki. To sobie odpuszczę. A Ty mogłabyś przypomnieć mi swoje staranka. Robiłaś dokładnie to co Magic_87?
Suplementy ok 5mcy: saw palmetto, żurawina, cytrynian wapnia i magnezu, inofem. Mąż saw palmetto, oleo leaves i lukrecja. Do tego ph na poziomie 4-4,5.
Piłam też miętę i pod poduszką miałam suszoną lawendę. BDM method, czyli jeden stosunek w całym cyklu, u nas albo 1,5 albo 2,5 dnia przed owulacją. No i jeżeli było 2,5 dnia odstepu od owu, to udało mi się wstrzelić, że księżyc był w żeńskim znaku zodiaku. A co z tego wyszło, to się okaże za pare tygodni😉

Cześć dziewczyny :) niewiele z Was mnie pewnie pamięta, bo stram się już od 20 cykli. To mój drugi cykl z potwierdzona owulacja, stymulowana letrozolem i gonadotropinami i UDAŁO SIĘ! :D w końcu!
mam już dwóch synków I celowalam w córeczkę, ale moje starania trafił szlag, kiedy się okazało ze w ogóle nie mogę zajść :/ w udanym cyklu brałam inofem i wapń z magnezem i wit D3 w płynie. Tylko tyle :D staranka 4 dni przed owu, dwa dni przed, dzień przed i w owulke. Pozatym byłam nafaszerowana hormonami. Generalnie w staraniach z chłopcami oboje są ze złotego strzału, wiec teraz robiliśmy na odwrot ;) stosunków było dużo. Jestem tez dużo starsza a to tez niby działa w stronę różu..
Chiński kalendarz pokazuje dziewczynkę - z chłopakami mi się sprawdziło, ale traktuje to z przymróżeniem oka.
musze mieć bardzo wysoka betę bo Japonii testy maja czułość 50 🤦🏼‍♀️ A mimo tego od 7 dpo wychodzą pozytywne. Teraz, 10 dpo krechy są już bardzo wyraźne ^^ marzy mi się ta córeczka ale biorę co dają, byle by było zdrowe ❤️ Będę robiła test nifty w 10 tc wiec będę szybko znała płeć ;) @Megi_Meg teraz Twoja kolej :)

Zapomniałam wrzucić testu ^^

Załączniki

• EA04E109-D376-4E10-A21D-592C2E1EEFA0.jpeg
    EA04E109-D376-4E10-A21D-592C2E1EEFA0.jpeg
    676,5 KB · Wyświetleń: 55
Cześć dziewczyny :) niewiele z Was mnie pewnie pamięta, bo stram się już od 20 cykli. To mój drugi cykl z potwierdzona owulacja, stymulowana letrozolem i gonadotropinami i UDAŁO SIĘ! :D w końcu!
mam już dwóch synków I celowalam w córeczkę, ale moje starania trafił szlag, kiedy się okazało ze w ogóle nie mogę zajść :/ w udanym cyklu brałam inofem i wapń z magnezem i wit D3 w płynie. Tylko tyle :D staranka 4 dni przed owu, dwa dni przed, dzień przed i w owulke. Pozatym byłam nafaszerowana hormonami. Generalnie w staraniach z chłopcami oboje są ze złotego strzału, wiec teraz robiliśmy na odwrot ;) stosunków było dużo. Jestem tez dużo starsza a to tez niby działa w stronę różu..
Chiński kalendarz pokazuje dziewczynkę - z chłopakami mi się sprawdziło, ale traktuje to z przymróżeniem oka.
musze mieć bardzo wysoka betę bo Japonii testy maja czułość 50 🤦🏼‍♀️ A mimo tego od 7 dpo wychodzą pozytywne. Teraz, 10 dpo krechy są już bardzo wyraźne ^^ marzy mi się ta córeczka ale biorę co dają, byle by było zdrowe ❤️ Będę robiła test nifty w 10 tc wiec będę szybko znała płeć ;) @Megi_Meg teraz Twoja kolej :)
Gratulacje, super ze się udało!

reklama
Do góry