Mecenasowa27
Fanka BB :)
to u mnie za 2 tygodnie kolejne dni płodne ty będziesz testować a ja będę się starać heheJa dopiero za jakieś dwa tygodnie [emoji2960]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to u mnie za 2 tygodnie kolejne dni płodne ty będziesz testować a ja będę się starać heheJa dopiero za jakieś dwa tygodnie [emoji2960]
No co ty! Ja tu kreseczki ładne widzę w tygodniu [emoji16][emoji1364][emoji1364]to u mnie za 2 tygodnie kolejne dni płodne [emoji39] ty będziesz testować a ja będę się starać hehe
Przepraszam może głupie pytanie, jak ty wyczuwasz że szyjka nisko? Z zewnątrz czy...?niby okres powinnam mieć we czwartek, tak mi aplikacją pokazuje bo ostatni też mialam dzień wcześniej, więc teoretycznie we czwartek lub piątek powinnam mieć okres ale ja chyba testowanie odpuszczę bo szyjka nisko więc okres pewnie przyjdzie. A Ty kiedy testujesz ?
byłabym przeszczesliwa ale na prawdę w to wątpię.No co ty! Ja tu kreseczki ładne widzę w tygodniu [emoji16][emoji1364][emoji1364]
od środkaPrzepraszam może głupie pytanie, jak ty wyczuwasz że szyjka nisko? Z zewnątrz czy...?
Oj 72h to za długo przy suplementach, one pogarszają jakość plemnikow i trudniej zajść w ciążę zmniejsz odstęp i pilnuj pHMagic_87 ph mam 4-4,5, błąd mi się wkradł w poprzedniej wypowiedzi spróbuję odstęp 48h, bo teraz był przez 3 cykle 72h
Mecenasowa27 ja bym zatestowala mi 9 dp już jaśniutki cien było widaćbyłabym przeszczesliwa ale na prawdę w to wątpię.
od środka
testowałam w piątek i biel. Nie wiem kiedy mogła być owu bo nie sprawdzałam testami.Mecenasowa27 ja bym zatestowala mi 9 dp już jaśniutki cien było widać
Mecenasowa27 ja bym zatestowala mi 9 dp już jaśniutki cien było widać
Magic_87 i jak tam Twoja beta, nic sie nie chwaliszMecenasowa27 ja bym zatestowala mi 9 dp już jaśniutki cien było widać
Piątek to za wcześnie testuj jutro z rana 10testowałam w piątek i biel. Nie wiem kiedy mogła być owu bo nie sprawdzałam testami.