Dziewczyny stoję przed dylematem.... od 3 -cy stosowaliśmy Baby Dust Method, bezskutecznie niestety i zastanawiam się w tym miesiącu nad "króliczkami". Co sądzicie? Ph mam na poziomie 4-5,5, biorę suple, mąż w tym miesiącu przerwa. Pierwszego syna mam z owulacji drugiego z odstepu 5 dniowego, więc może teraz zadziałać inaczej???
reklama
Magic_87
Fanka BB :)
Możesz zbliżyć się do owu o 1 dzień albo kilka godzin jeżeli nie wychodzi odstęp 48h lub próba na kroliczki ale mi z tego wyszedł drugi syn tu też musiałabyś zachować odstęp bo to tylko zmniejsza ilość plemnikow i podnosi testosteron więc chyba zmniejszyłabym odstep i pilnowała pH bo 5,5 to dużo musiałabyś miec w owu 4.5 ja miałam 4 i plemniki przetrwałyDziewczyny stoję przed dylematem.... od 3 -cy stosowaliśmy Baby Dust Method, bezskutecznie niestety i zastanawiam się w tym miesiącu nad "króliczkami". Co sądzicie? Ph mam na poziomie 4-5,5, biorę suple, mąż w tym miesiącu przerwa. Pierwszego syna mam z owulacji drugiego z odstepu 5 dniowego, więc może teraz zadziałać inaczej???
Mecenasowa27
co to jest ta próba na króliczkiMożesz zbliżyć się do owu o 1 dzień albo kilka godzin jeżeli nie wychodzi odstęp 48h lub próba na kroliczki ale mi z tego wyszedł drugi syn tu też musiałabyś zachować odstęp bo to tylko zmniejsza ilość plemnikow i podnosi testosteron więc chyba zmniejszyłabym odstep i pilnowała pH bo 5,5 to dużo musiałabyś miec w owu 4.5 ja miałam 4 i plemniki przetrwały
Będą dwie kreseczki ??? [emoji16][emoji16]powinnam okres dostać najwcześniej myślę że we czwartek bo ostatnio dostałam dzień wcześniej no normalnie mam w piątek
Hej , hej [emoji4]
U mnie 18dc , w czwartek byłam na monitoringu i było po owu ( płyn był widoczny ) , przytulasy dziennie do owu były, potem już mniej [emoji16] być może się uda na różowo o ile się coś tam uda [emoji4]
Trzymam za was wszystkie kucki [emoji1364][emoji1364]
A ja 20 września 2017 urodziłam syna [emoji2960][emoji16]ten czas leci jak szalony. Ja jak dziś pamiętam starania o naszego synka, jak dokładnie 20 września 2017 roku zobaczyłam pozytywny test i w pierwszej chwili mega radość i skakanie że szczęścia po chwili lzy i przerażenie. A dziś mój maluszek ma już 2 lata i 5 miesięcy.
We środę zawiozlam go do babci 30km od nas i dziś odebrałam. To jego były pierwsze takie krótkie wakacje, wcześniej tylko zostawał na jedną noc kilka razy. Jak przyjechałam był taki szczęśliwy i w ogóle tako fajniutki kochany że normalnie myślałam że go udusze z tej miłości. Strasznie za nim tęskniłem, to największe szczęście jakie mnie w życiu spotkalo [emoji175][emoji175][emoji175]
Mecenasowa27
o proszę ja się dowiedziałam że będę miała dziecko a Ty tego dnia rodziłasA ja 20 września 2017 urodziłam syna [emoji2960][emoji16]
No [emoji16][emoji16]o proszę ja się dowiedziałam że będę miała dziecko a Ty tego dnia rodziłas [emoji16][emoji16]
Kiedy testujesz teraz ?
Mecenasowa27
niby okres powinnam mieć we czwartek, tak mi aplikacją pokazuje bo ostatni też mialam dzień wcześniej, więc teoretycznie we czwartek lub piątek powinnam mieć okres ale ja chyba testowanie odpuszczę bo szyjka nisko więc okres pewnie przyjdzie. A Ty kiedy testujesz ?No [emoji16][emoji16]
Kiedy testujesz teraz ?
Magic_87 ph mam 4-4,5, błąd mi się wkradł w poprzedniej wypowiedzi spróbuję odstęp 48h, bo teraz był przez 3 cykle 72hMożesz zbliżyć się do owu o 1 dzień albo kilka godzin jeżeli nie wychodzi odstęp 48h lub próba na kroliczki ale mi z tego wyszedł drugi syn tu też musiałabyś zachować odstęp bo to tylko zmniejsza ilość plemnikow i podnosi testosteron więc chyba zmniejszyłabym odstep i pilnowała pH bo 5,5 to dużo musiałabyś miec w owu 4.5 ja miałam 4 i plemniki przetrwały
reklama
Ja dopiero za jakieś dwa tygodnie [emoji2960]niby okres powinnam mieć we czwartek, tak mi aplikacją pokazuje bo ostatni też mialam dzień wcześniej, więc teoretycznie we czwartek lub piątek powinnam mieć okres ale ja chyba testowanie odpuszczę bo szyjka nisko więc okres pewnie przyjdzie. A Ty kiedy testujesz ?
Podziel się: