reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny stoję przed dylematem.... od 3 -cy stosowaliśmy Baby Dust Method, bezskutecznie niestety i zastanawiam się w tym miesiącu nad "króliczkami". Co sądzicie? Ph mam na poziomie 4-5,5, biorę suple, mąż w tym miesiącu przerwa. Pierwszego syna mam z owulacji drugiego z odstepu 5 dniowego, więc może teraz zadziałać inaczej???

reklama
Dziewczyny stoję przed dylematem.... od 3 -cy stosowaliśmy Baby Dust Method, bezskutecznie niestety i zastanawiam się w tym miesiącu nad "króliczkami". Co sądzicie? Ph mam na poziomie 4-5,5, biorę suple, mąż w tym miesiącu przerwa. Pierwszego syna mam z owulacji drugiego z odstepu 5 dniowego, więc może teraz zadziałać inaczej???
Możesz zbliżyć się do owu o 1 dzień albo kilka godzin jeżeli nie wychodzi odstęp 48h lub próba na kroliczki ale mi z tego wyszedł drugi syn tu też musiałabyś zachować odstęp bo to tylko zmniejsza ilość plemnikow i podnosi testosteron więc chyba zmniejszyłabym odstep i pilnowała pH bo 5,5 to dużo musiałabyś miec w owu 4.5 ja miałam 4 i plemniki przetrwały

Możesz zbliżyć się do owu o 1 dzień albo kilka godzin jeżeli nie wychodzi odstęp 48h lub próba na kroliczki ale mi z tego wyszedł drugi syn tu też musiałabyś zachować odstęp bo to tylko zmniejsza ilość plemnikow i podnosi testosteron więc chyba zmniejszyłabym odstep i pilnowała pH bo 5,5 to dużo musiałabyś miec w owu 4.5 ja miałam 4 i plemniki przetrwały
co to jest ta próba na króliczki 🤣🤦‍♀️

powinnam okres dostać najwcześniej myślę że we czwartek bo ostatnio dostałam dzień wcześniej no normalnie mam w piątek
Będą dwie kreseczki ??? [emoji16][emoji16]

Hej , hej [emoji4]
U mnie 18dc , w czwartek byłam na monitoringu i było po owu ( płyn był widoczny ) , przytulasy dziennie do owu były, potem już mniej [emoji16] być może się uda na różowo o ile się coś tam uda [emoji4]

Trzymam za was wszystkie kucki [emoji1364][emoji1364]

ten czas leci jak szalony. Ja jak dziś pamiętam starania o naszego synka, jak dokładnie 20 września 2017 roku zobaczyłam pozytywny test i w pierwszej chwili mega radość i skakanie że szczęścia po chwili lzy i przerażenie. A dziś mój maluszek ma już 2 lata i 5 miesięcy.
We środę zawiozlam go do babci 30km od nas i dziś odebrałam. To jego były pierwsze takie krótkie wakacje, wcześniej tylko zostawał na jedną noc kilka razy. Jak przyjechałam był taki szczęśliwy i w ogóle tako fajniutki kochany że normalnie myślałam że go udusze z tej miłości. Strasznie za nim tęskniłem, to największe szczęście jakie mnie w życiu spotkalo [emoji175][emoji175][emoji175]
A ja 20 września 2017 urodziłam syna [emoji2960][emoji16]

Magic_87 ph mam 4-4,5, błąd mi się wkradł w poprzedniej wypowiedzi 😉 spróbuję odstęp 48h, bo teraz był przez 3 cykle 72h😉

reklama
Do góry