reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

to w tej aptece kompletnie babka nie słyszała o czymś takim i musiała sprawdzić u wujka google co to jest 😅

Tak,ja mam synka więc marzy mi się dziewczynka 😍

Magic wypowiesz się na temat castagnusa?
Mecenasowa27 castagnus to wyciąg z niepokalanka dziewczyny różnie pisały ze jednym nie służył a innym tak ja tego nie biorę tylko vitexa ze swą sona to też jest ekstrakt niepokalanka ale w dużo większych dawkach kiedyś przytaczałam artykuł dr Różańskiego gdzie wyraźnie pisał że małe dawki będą działać odwrotnie czyli podnosić prolaktyne a wysfokie dawki podnoszą progesteron i obniżają testosteron ale to też musisz potwierdzić badaniami, ja bynajmniej tak robiłam i testosteron mam w dolnej granicy

reklama
Mecenasowa27 castagnus to wyciąg z niepokalanka dziewczyny różnie pisały ze jednym nie służył a innym tak ja tego nie biorę tylko vitexa ze swą sona to też jest ekstrakt niepokalanka ale w dużo większych dawkach kiedyś przytaczałam artykuł dr Różańskiego gdzie wyraźnie pisał że małe dawki będą działać odwrotnie czyli podnosić prolaktyne a wysfokie dawki podnoszą progesteron i obniżają testosteron ale to też musisz potwierdzić badaniami, ja bynajmniej tak robiłam i testosteron mam w dolnej granicy
dziękuję za informację. Ten cykl jeszcze się wstrzymam, najwyżej przy kolejnym jak skończy mi się okres to z badam prpgesteron,prolaktyne i testosteron

tabletki odstawiłam z końcem lipca, właśnie trwa 3 cykl starań.
to może jeszcze kupię ale na spokojnie od następnego cyklu bym zaczęła brać. Jakoś ten cykl tak na spokojnie biorę, nie kupuje testów owu ani nie mam żadnego testu ciazowego,jeśli będzie potrzeba to kupię gdy okres będzie się spanial. Okres mi się skończył we czwartek a jeszcze z mężem nawet się nie kochalismy hehe ale może w weekend uda się raz lub dwa razy i później dopiero w kolejny weekend 😅
U mnie 2dc , więc jestem zaraz za tobą i to mój 4 cykl starań będzie 😁 no ale ja testować będę tymi owulacyjnymi , może coś zaskoczy 😂😂

Kupiłam inozytol i castagnus i aż się boje się się będę świecić niedługo😂😂ale czego się nie robi by mieć dzidzię🥰
No właśnie nie xD ja tak samo z synem miałam wszystkiego próbowałam by tylko zadziałało 😂 a wzięłam to a wezmę tamto może pomoże xD teraz też 4 cykl i już myślę czym ty wspomóc a mieliśmy do stycznia starać się na luzie hahaha chyba nie pyklo 😂

Ja Castus agnus biorę od tego cyklu. Byłam u lekarza 9 dc polecił mi je kupić i brać jedna na czczo i popijać czymś kwaśnym.Wrazie ciąży przerwać branie tego.Ma mi niby uregulować i pobudzić owulacje Gdyby teraz okres się nie pojawił zgłosić się zrobią test ciążowyi pobiorą krew.Jesli się pojawi 13dc mam się z nim zgadać na usg żeby zobaczył co tam się dzieje.pierwsze co to zaczynamy od Castus agnus,jeśli to nie pomoże włączy clom

Mercedesowa dziękuję za wyczerpującą odpowiedź,w temacie testów😘🤗.Muszę się rozejrzeć czy w de dostanę je 😉
Miłej I owocnej nocki życzę🤗

Ja Castus agnus biorę od tego cyklu. Byłam u lekarza 9 dc polecił mi je kupić i brać jedna na czczo i popijać czymś kwaśnym.Wrazie ciąży przerwać branie tego.Ma mi niby uregulować i pobudzić owulacje Gdyby teraz okres się nie pojawił zgłosić się zrobią test ciążowyi pobiorą krew.Jesli się pojawi 13dc mam się z nim zgadać na usg żeby zobaczył co tam się dzieje.pierwsze co to zaczynamy od Castus agnus,jeśli to nie pomoże włączy clom

Mercedesowa dziękuję za wyczerpującą odpowiedź,w temacie testów😘🤗.Muszę się rozejrzeć czy w de dostanę je 😉
Miłej I owocnej nocki życzę🤗
oj chyba mnie z kimś pomyliłaś, ja coś pisałam o testach ? Chyba nie ?

I takie małe sprostowanie.. Mecenasowa a nie mercedesowa 😅 chociaż za każdym razem jak czytam jak piszesz do mnie mercedesowa to banan na twarzy 🙃

Jesz
Jak u ciebie sytuacja, udało się?
Jeszcze nie testowałam. Na dzisiaj ma termin okresu. Jesli go nie dostanę to w przyszłym tyg zatestuje. Po ostatnim niepowodzeniu nie nastawiam nie na ciążę wiec nie spieszno mi zeby testować. Bo jestem nastawiona ze znowu nie udało wie wiec czekam na okres? A Ty dostałaś? Tez na dzis mialas?

Jesz
Jeszcze nie testowałam. Na dzisiaj ma termin okresu. Jesli go nie dostanę to w przyszłym tyg zatestuje. Po ostatnim niepowodzeniu nie nastawiam nie na ciążę wiec nie spieszno mi zeby testować. Bo jestem nastawiona ze znowu nie udało wie wiec czekam na okres? A Ty dostałaś? Tez na dzis mialas?
Oj PragneSyna coś czuję że u Ciebie są te II kreseczki trzymam ✊

Kevinka to ja Ci pisałam o testach 😉😋 w Niemczech nie będziesz miała żadnych problemow by je dostać bo bodajże te pierwsze są chyba niemieckie a tamte to już brytyjskie lub szwajcarskie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry