Megi_Meg
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Imiona mieliśmy już wybrane w trakcie starań Trochę się pozmieniały i obrcnie Synek będzie po prostu "Synkiem" bo nie mamy ani jednego wspólnego typu haha@Dwa+Trzy - masz już jakieś imiona wybrane ? czy jest to dla Ciebie zdecydowanie za wcześnie ? Ja jak dowiedziałam się, że jestem w ciąży to byłam tak zafascynowana tym stanem, że w 7 tyg zaczęłam kupować białe ubranka, teraz czekałabym z tym do potwierdzenia płci.
Ja już się martwię o mojego Starszaka bo On jest bardzo pomocny i oddałby ostatni kawałek chleba a dzieciaki potrafią to wykorzystywać :/ a już szczególnie kobiety w przyszłości.. Z resztą już teraz zbierał pieniądze na pierścionek Musiałam to Jemu wybić z głowy. Teraz jeszcze coś tam posłucha ale później to już tylko sercem będzie się kierował a nie złotymi radami MatkiWariatkiŚwięta prawda
Bo to że postaram się nauczyć wszystkie moje dzieci obowiązków domowych, a chłopaki mam nadzieje ze podlapią jeszcze od męża umiejętności złotej rączki (mój mąż dosłownie wszystko potrafi w domu zrobic bo tak tez jego nauczyl ojciec) to mam nadzieję ze ich drugie połówki nie beda to nadto wykorzystywać
Zobacz załącznik 1088837
Ale wiesz jak to jest, zawsze syn może chcieć miec brata, a córka siostre, wiec najlepiej 2x parka a ja dzis widziałam w kościele rodzinę 2+5.Ogólnie nie wiem do końca jak jest z synem, widzę tylko to u moich koleżanek, po mimo, że dzieci są małe to, relacje już teraz widać. Gdyby dało się iść do sklepu kupić dzieci, to kupiłabym 2 córki i syna
Ale wiesz jak to jest, zawsze syn może chcieć miec brata, a córka siostre, wiec najlepiej 2x parka a ja dzis widziałam w kościele rodzinę 2+5.
3 pierwszych chłopców i potem 2 dziewczynki, w tym Ostatnie takie maleństwo chyba z miesiąc miało, sądząc po ubiorze to byla chyba dziewczynka.