reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ja też ekspertem nie jestem, wiem tylko, że u koleżanki był podobny nub na tym etapie i też były 2 kreseczki, obecnie koleżanka jest w 25 tyg i będzie na 100% dziewczynka. U chłopców ten nub wydaje mi się bardziej charakterystyczny i widoczny na tym etapie.

Nikodem bardzo ładne imie, też brałam to imie pod uwagę ;)

@Elenaa też nie jestem żadnym ekspertem ale z tych fot to raczej o Nikodemie zapomnij ;)
Super, że dzieciątko zdrowe :) A jeśli o pokój chodzi to między moimi chłopakami 6 lat różnicy a siebie na krok nie odpuszczają i co z tego, że starszy dostał swój kącik skoro i tak u Młodszego calutkie dnie spędzają ;)

@cytrusowa85 nie załamuj mnie.. Ginka mówiła o 25% ;)

Ja to jestem ciekawa co u Szczypiorkowej :) @martoosia04 masz kontakt z dziewczynami, które tu walczyły w zeszłym roku? :) Albo Ty @Elenaa ?

reklama
Haha dobra jestem. Juz chyba imie wybralam, jak okaże się chłopczyk to będzie Nikodem :D to jedyne imie które mi się w jakims stopniu podoba i mi się przypomniało że córka miala byc Nikosiem i w sumie przez te 3 lata wciąż mi sie podoba i pasuje do imion dzieci i nazwiska;-) ;) i fajnie, oby tylko zdrowe bylo. To chłopakom bede jedne urodziny urządzac, bo syn z maja, a teraz termin na początek czerwca. A córce oddzielne w marcu :D
Spoko imię a jak dziewczynka? Kciuki za 3 tyg niech się wyjasnj

Do góry