reklama
Megi_Meg
Fanka BB :)
Ja też ekspertem nie jestem, wiem tylko, że u koleżanki był podobny nub na tym etapie i też były 2 kreseczki, obecnie koleżanka jest w 25 tyg i będzie na 100% dziewczynka. U chłopców ten nub wydaje mi się bardziej charakterystyczny i widoczny na tym etapie.
Nikodem bardzo ładne imie, też brałam to imie pod uwagę
Nikodem bardzo ładne imie, też brałam to imie pod uwagę
milla01
Kochana jak Twój rocznik jest w nicku, to ja jestem starsza i w ogóle do tego tak nie podchodzę Czuje się młodo!Dziękuję za odpowiedź. Chociaż i tak nawet w owu jest tylko 15%szans w moim wieku także luz
Dwa+Trzy
@Elenaa też nie jestem żadnym ekspertem ale z tych fot to raczej o Nikodemie zapomnij
Super, że dzieciątko zdrowe A jeśli o pokój chodzi to między moimi chłopakami 6 lat różnicy a siebie na krok nie odpuszczają i co z tego, że starszy dostał swój kącik skoro i tak u Młodszego calutkie dnie spędzają
@cytrusowa85 nie załamuj mnie.. Ginka mówiła o 25%
Ja to jestem ciekawa co u Szczypiorkowej @martoosia04 masz kontakt z dziewczynami, które tu walczyły w zeszłym roku? Albo Ty @Elenaa ?
Super, że dzieciątko zdrowe A jeśli o pokój chodzi to między moimi chłopakami 6 lat różnicy a siebie na krok nie odpuszczają i co z tego, że starszy dostał swój kącik skoro i tak u Młodszego calutkie dnie spędzają
@cytrusowa85 nie załamuj mnie.. Ginka mówiła o 25%
Ja to jestem ciekawa co u Szczypiorkowej @martoosia04 masz kontakt z dziewczynami, które tu walczyły w zeszłym roku? Albo Ty @Elenaa ?
cytrusowa85
Zgadzam sięKochana jak Twój rocznik jest w nicku, to ja jestem starsza i w ogóle do tego tak nie podchodzę Czuje się młodo!
czuje się tak ja Ty
ale biologia jak ja oszukać że na się mniej?
cytrusowa85
Nie staramy się z kilku powodów. Może kiedyś jak przez nie przebranie y no chyba że za 2 tyg samo się wyjaśniCytrusowa a Ty co masz w domu i o co sie starasz ?
Mam córcie i 2 synkow
reklama
cytrusowa85
Spoko imię a jak dziewczynka? Kciuki za 3 tyg niech się wyjasnjHaha dobra jestem. Juz chyba imie wybralam, jak okaże się chłopczyk to będzie Nikodem to jedyne imie które mi się w jakims stopniu podoba i mi się przypomniało że córka miala byc Nikosiem i w sumie przez te 3 lata wciąż mi sie podoba i pasuje do imion dzieci i nazwiska i fajnie, oby tylko zdrowe bylo. To chłopakom bede jedne urodziny urządzac, bo syn z maja, a teraz termin na początek czerwca. A córce oddzielne w marcu
Podziel się: