reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Elenaa - najważniejsze, że dzidziuś zdrowy. Na moje oko wydaje mi się, że to dziewczynka, widze tam 2 kreseczki. Przyjaciółka miała bardzo podobne zdjęcia i ma w drodze córkę (a marzyła o synku).

Wydaje mi się, że to jest nub, ale jak mowilam, ja nie jestem ekspertem. Tu taki dziewczynkowy ten nub.
Adjustments.JPG

A ty co byś chciała? Synka czy córkę?

Czyli nie będziesz zawiedziona że nie. Córka? Jak Twoje emocje tylko tak szczerze ja. Nie oceniam.. Sama jestem ciekawa jakby. Na mnie trafiło odwrotnie. Na filmie pewnie widac.
Doa dużo się tam dzieje na końcu nawet w tym. Zdjęciu co martusia wstwila." Dwie kreski" na tym. Etapie to syn MegiMeg

dla mnie dziecko to cud. Może jakbym miała 2 synów w domu to byłabym rozczarowana, ale mam syna i córkę i pod tym względem jestem spełniona, a trzecie to będzie taką wisienką na torcie. Martwie się tylko o to tętno że na granicy było :(
Dziękuję za odpowiedź
Zazdroszczę Ci
Tętno następnym razem będzie mniejsze zobaczysz może aktywne dziecko

reklama
Do góry