reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Powiem Ci ze tez tak pomyślałam. A lekarz przy takim progesteronie nie powinien zalecic progestreonu juz po owulacji?
Idę do Niej 19.11 i jeśli zbagatelizuje ostatnie wydarzenia to będę konsultowała z Kimś innym.
Zawsze na początku ciąży brałam duphaston. Dlatego teraz sprawdzam progesteron razem z betą.

@martoosia04 12 lat temu taki miałam plan na wrzesień ;) Ale się nie udało. Może w tym roku się uda :)

Tak wygląda po zupełnym wyschnięciu.. Aż nie chce się wierzyć w tą krew :(

Załączniki

• 20191107_200336(1).jpg
    20191107_200336(1).jpg
    454,4 KB · Wyświetleń: 95
Ja po waszych wypowiedziach glupieje. Z tego co mi wiadomo to hormon ciążowy najpierw pojawia się we krwi i później dopiero przefiltrowany trafia do moczu. Jeśli test jakimś cudem wykrywa ten hormon a w krwi go nie ma to jak to jest możliwe? Przecież nie ma opcji żeby hormon trafił do moczu a dopiero później do krwi. Wytłumaczcie mi to proszę

A jakiej „mocy” jest ten test?
Bo kreska widoczna... jeśli do wt nie bedzie @ ja bym poszła jeszcze raz na betę i bym powtórzyła test.
Ten progesteron nie pozostawia złudzeń :(
Zaskakujące, że w zeszłym cyklu w dzień po spodziewanej @ miałam 4,5 a teraz dzień przed 1. Co tam się nawyrabiało znowu :(
Tak jak @Zofiaa1 napisała Nordtest ma 10mlu i jest niby najskuteczniejszy :/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry