Piękne krechy, gratuluję, spokojnej ciąży i zdrowej księżniczki [emoji178][emoji178][emoji178]Dziewczyny!!!test z teraz
No nie mogę uwierzyć, nie czułam nic kompletnie
Jutro pójdę na bete no i progestesron, bo ostatnio popełniłam błąd i nie zbadalam odrazu progesteronu, a potem się okazało ze byl bardzo niski.. I kurczę mam dylemat bo lekarka zleciła mi brać przy starania dhupaston od 17dc do testu...ja brałam jeden cykl tak w lipcu, ale czułam się kiepsko, tak że myślałam że na bank jestem w ciąży [emoji14] ..I nie wiem czy brać odrazu?.. chyba wstrzymał się do jutra i zbadał..
Jak wy byście zrobiły?
reklama
Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Jeśli miałaś zalecenie przyjmowania duphastonu to ja bym już brała, w obu ciążach przyjmowałam od pozytywnego testuDziewczyny!!!test z teraz
Jutro pójdę na bete no i progestesron, bo ostatnio popełniłam błąd i nie zbadalam odrazu progesteronu, a potem się okazało ze byl bardzo niski.. I kurczę mam dylemat bo lekarka zleciła mi brać przy starania dhupaston od 17dc do testu...ja brałam jeden cykl tak w lipcu, ale czułam się kiepsko, tak że myślałam że na bank jestem w ciąży ..I nie wiem czy brać odrazu?.. chyba wstrzymał się do jutra i zbadał..
Jak wy byście zrobiły?
Dwa+Trzy
Jeśli miałaś zalecenie przyjmowania duphastonu to ja bym już brała, w obu ciążach przyjmowałam od pozytywnego testuDziewczyny!!!test z teraz
Jutro pójdę na bete no i progestesron, bo ostatnio popełniłam błąd i nie zbadalam odrazu progesteronu, a potem się okazało ze byl bardzo niski.. I kurczę mam dylemat bo lekarka zleciła mi brać przy starania dhupaston od 17dc do testu...ja brałam jeden cykl tak w lipcu, ale czułam się kiepsko, tak że myślałam że na bank jestem w ciąży ..I nie wiem czy brać odrazu?.. chyba wstrzymał się do jutra i zbadał..
Jak wy byście zrobiły?
SyLwuniaa
Dziś jest 27 dcNo to tak jak ja, wczoraj mi się puścił katar. A dziś normalnie oddycham :-)
Mi wychodzi termin na 06.06.2020. Dziś mam równo 41 dc. U mnie starania 3 dni przed i dzień po (niby celowalam w O+12). A jak wyszlo to nie wiem, oby tylko zdrowe bobo bo to najważniejsze :-) choć dziś trochę się wkurzyłam, bo urodziła moja kuzynka i nazwała chłopca moją alternatywą na imie i teraz pisze do męża że no to musi być dziewczynka bo z imieniem na chłopca będzie duży problem
A Ty który dziś masz dc? Super że się udało :-) synkow masz z którego miesiąca?
Nie mam wogole przeczucia, jakoś nigdy nie miałam za bardzo.
Starszy syn z maja, a młodszy ze stycznia
SyLwuniaa
Pewnie masz rację..Ale tak fatalnie się po nim czułam teraz w lipcuJeśli miałaś zalecenie przyjmowania duphastonu to ja bym już brała, w obu ciążach przyjmowałam od pozytywnego testu
Już teraz wiem dlaczego druga ciążę tak źle znosilamjadlowstret i mdłości do 4 ms..
Dwa+Trzy
Ten cały cykl jest taki dziwny :/ Wszystko było ok, zaczęło się 12dc plamieniem i okropnym bólem, przecież nawet o dalszych starankach nie było mowy, później kolejne plamienie 14dc i 17 chyba, testy owulacyjne pozytywne cały czas od 14dc i bezbolesność piersi (zawsze rosły po owu i były ciężkie) , 4 dni temu zaczęły boleć po bokach i zmieniły kolor jak w poprzednich ciążąch, pojawiły się nudności a nawet wymioty i to takie kłucie w podbrzuszu, nie rozrywający ból na @ tylko kolkowy ból po środku macicy i budzę się z niesmakiem, zasypiam ze zgagą.. No wszystko dookoła kazało mi wierzyć :/ Głównie te piersi bo nawet mózg nie domaluje ciemnych otoczek no i intuicja, pisałam Wam już tydzień temu, że po prostu czuję gdzieś w środku, że coś jest na rzeczy.
I na bank to.nie nakręcanie bo.my naprawdę spokojnie.do.tematu podeszliśmy, nawet lubię te emocje i adrenalinkę To właściwie Nasz 2 cykl. Tylko teraz cholernie boję się, że przez moje duże endometrium czegoś lekarz nie zauważył :/ Coś zostało przeoczone
I na bank to.nie nakręcanie bo.my naprawdę spokojnie.do.tematu podeszliśmy, nawet lubię te emocje i adrenalinkę To właściwie Nasz 2 cykl. Tylko teraz cholernie boję się, że przez moje duże endometrium czegoś lekarz nie zauważył :/ Coś zostało przeoczone
reklama
SyLwuniaa
A może jak miałaś taki pokręcone cykl, to owulacja była duuuzo później..ile po zapłodnienia beta wychodzi? Ja nawet nie wiem..Ten cały cykl jest taki dziwny :/ Wszystko było ok, zaczęło się 12dc plamieniem i okropnym bólem, przecież nawet o dalszych starankach nie było mowy, później kolejne plamienie 14dc i 17 chyba, testy owulacyjne pozytywne cały czas od 14dc i bezbolesność piersi (zawsze rosły po owu i były ciężkie) , 4 dni temu zaczęły boleć po bokach i zmieniły kolor jak w poprzednich ciążąch, pojawiły się nudności a nawet wymioty i to takie kłucie w podbrzuszu, nie rozrywający ból na @ tylko kolkowy ból po środku macicy i budzę się z niesmakiem, zasypiam ze zgagą.. No wszystko dookoła kazało mi wierzyć :/ Głównie te piersi bo nawet mózg nie domaluje ciemnych otoczek no i intuicja, pisałam Wam już tydzień temu, że po prostu czuję gdzieś w środku, że coś jest na rzeczy.
Od kiedy masz te objawy? Jakoś przed weekendem chyba pisałaś
No przykro mi, takie akcje są mega frustrujace
Podziel się: