reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mnie mdłości trzymają od tygodnia, dzień później zamarzyłam o wątróbce i poczułam, że to usi być to bo ja wątróbkę pierwszy raz w ciąży jadłam haha
Ale test już by wyszedł gdyby było ok.
Nawet cienia Pink nie pokazał a objawy nie odpuszczają. Musiały mi hormony porządnie powariować :/

reklama
Elenaa a po śniadaniu wyjdzie mi bardzo zakłamany wynik progesteronu?
Poczytałam i to mi się zgadza bo przecież 4 noc budzi mnie zgaga! A tą france pamiętam tylko z połowy ciąży ;)
Sama się zdiagnozuję szybciej niż lekarze coś czuję :/
Przecież to nienormalne żeby takie cuda co miesiąc się działy.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny!!!test z teraz :eek: :eek::eek::eek::errr::szok:
No nie mogę uwierzyć, nie czułam nic kompletnie:laugh2:
Jutro pójdę na bete no i progestesron, bo ostatnio popełniłam błąd i nie zbadalam odrazu progesteronu, a potem się okazało ze byl bardzo niski.. I kurczę mam dylemat bo lekarka zleciła mi brać przy starania dhupaston od 17dc do testu...ja brałam jeden cykl tak w lipcu, ale czułam się kiepsko, tak że myślałam że na bank jestem w ciąży :p ..I nie wiem czy brać odrazu?.. chyba wstrzymał się do jutra i zbadał..
Jak wy byście zrobiły?

Załączniki

• 20191010_143202.jpg
    20191010_143202.jpg
    906,1 KB · Wyświetleń: 104
Jest ciąża ewidentnie! Oby się utrzymała i zdrowo rozwijała ❤ A jakie starania robiliście na dziewczynkę?
No na dziewczynkę to chyba właśnie takie średnie :laugh2:choć w myśl, że wszystko odwrotnie.. zakwaszanie, dużo zakwaszania przed i po i w ciągu dnia, plus suplementy lukrecja, saw palmetto , Wit B complex, kwas foliowy, jeszcze biorę z zaleceń lekarza acard I żelazo

Załączniki

• Screenshot_20191004-164109_My Tracker.jpg
    Screenshot_20191004-164109_My Tracker.jpg
    218,2 KB · Wyświetleń: 89
Dziewczyny!!!test z teraz :eek: :eek::eek::eek::errr::szok:
No nie mogę uwierzyć, nie czułam nic kompletnie:laugh2:
Jutro pójdę na bete no i progestesron, bo ostatnio popełniłam błąd i nie zbadalam odrazu progesteronu, a potem się okazało ze byl bardzo niski.. I kurczę mam dylemat bo lekarka zleciła mi brać przy starania dhupaston od 17dc do testu...ja brałam jeden cykl tak w lipcu, ale czułam się kiepsko, tak że myślałam że na bank jestem w ciąży [emoji14] ..I nie wiem czy brać odrazu?.. chyba wstrzymał się do jutra i zbadał..
Jak wy byście zrobiły?
Możesz brać normalnie duphaston. On nie zafalszuje wyników. A jak masz wątpliwości to zadzwoń do swojego lekarza jeśli masz taką możliwość i powiedz ze test pozytywny że idziesz na betę i progesteron czy możesz od dziś zacząć zażywać duphaston.

reklama
Do góry